Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor-Samsunspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak firari tarafından gönderildi

maraton türübünü maç boyunca hiç bagirmadi ne oldu bunlara maç bitti vallahi billahi maçtydim maratonda bagirmaya basladilar!!!

herkes szymek,gökdeniz,yattara,fatihi izlemek isterken szymek yok!!![img]smileys/smiley18.gif[/img]

bir arkadasta dedi türübünler bastirmas szymeki oyuna alacagida yoktu!!jeffersonda çok iyi maç çikardi..

ben bir istatistik yapmistim szymekin oynamadigi tüm maçlarda biz 1 den fazla gol atamadik diye! belki yattaranin golünde bir rolü yoktu ama yine o sahadayken ikinci golü atabildik,bu adamlarin(szymek,yattara,gökdeniz,fatih)ölüsü bile futbolcudur!!!

vahid hoca kesinlikle takimda kalmali!!!!

bende bunu anlatmaya çalisiyorum..maçi bu hale maraton soktu ..ha bide hoca ve hakem..

ayrica FATIH AKYEL e kocaman alkislar[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]Edited by: tselif
    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• hocanin degisiklikleri dogruydu bence..symek formsuzdu onsuz basladi,gokdeniz yoruldu cikardi,celoda kotuydu degsitirdi..omer rizayi almali diyen arkadaslarim kimin yerine alacaktiki?

ayrica jefferson,fazla top gelmedi,golde yapacak hicbiseyi yoktu..iki tane cok onemli golu cikardi..adam napacak anlamiyorumki ne istiyoruz bu adamdan..macta fatih akyelle beraber hatasiz oynayan isim jeffersondi..[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
      Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
      Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...

Yorum

• İlk olarak buramburam61 tarafından gönderildi

STEFANOV bir kafa topu alamadi rafeel'den.Golde topu indiren rafeel'di.

stepanov ilk defa bu kadar aciz kaldi hava mücadelelerinde
        SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
        CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• İlk olarak Selcuklaz tarafından gönderildi

abi iyimi oldu kötümü belli degil...11 yabanci oynatabilir...Bir giger kuralda her maça çikacak 18 kisilik kadroda en az 2 tane altyapi oyuncusu bulundurmak zorunda takimlar...Fenerin ilk 11 ini düsünemiyorum....
          Iyimi kötümü bizim gelecek sene ki kadromuza bagli[img]smileys/smiley5.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak voldamirin tarafından gönderildi
            İlk olarak Alpayer tarafından gönderildi
            İlk olarak voldamirin tarafından gönderildi
            golleri bir arkadasimiz yayinlar mi [img]smileys/smiley4.gif[/img]
            goller stadyum programinin ardindan BMN Videolar bölümünde insallah.
            him sagolasin orada butun goller var mi ligde yaptigimiz??
            bu sezonki bütün goller var.

bak konusturdun beni 100. mesaj yazdim.[img]smileys/smiley36.gif[/img]100de golü koycaktim.Edited by: Alpayer

Yorum

• valla 4lük 5lik maçi zora soktuk 1-1 olduktan sonra 3 net pozisyonumuz var fatihin üzerinden atladigi topta gökdeniz neden kaleye sut çekmedi tribünden algilayamadim baya karisti orasi, hüseyin ilk 80 dk boyunca -1 oynadi 2-1 olunca dogru dürüst oynamaya basladi

Yorum

• Resmi site, ilgiyi artirmak için "Bil-Kazan" yarismasindan sonra, yeni bir yarismaya basliyor. "Bu haftaki 11'i Bil-Kazan"

Eskiden, hadi Trabzonspor'un kadrosunu say dediklerinde 5 saniyede sayardik. Sikiysa say simdi. Bir takimin kadrosuyla bu kadar oynadigina göre, Vahid Hoca'nin elbet bildigi birsey vardir. Ama onun bildigini biz bilemedigimiz için, maçi izlerken hop oturup-hop kalkmaya devam edecegiz sanirim.

Oyun süresince iki sey ön plana çikti. Birincisi; Hüseyin, bu sezonun en kötü oyununu çikardi. Ikinci ise; Yattara saha ne kadar gezerse gezsin ona katlanmak gerek. Ne zaman ne yapacagi belli olmuyor. Bugün oldugu gibi.

Yorum

• benim futbolcu degerlendirmem söyle

Jefferson : bence kalede bu olmali, tolgadan daha güvenli. Bugün iyi mac cikardi
                  Ufukhan: kesinlikle Tayfundan daha iyi. Bugün pekte güzel oynamamasina ragmen sagbekimiz bu olmali
                  Stepanov: hataliydi, ama vazgecilmez su anki kadroda
                  Fatih Akyel: beni yaniltiyor, hayret ediyorum. Milli takimin vazgecilmezi olur
                  Celaleddin: geldiginden beri ne icin geldigini anlayamadigim topculardan biri. Insallah sezon sonu gönderilir ve harbi bir solbek buluruz
                  Yattara: eski formundan cok uzak ama su hali bile yetiyor. Sahada olmasi yeter. Hele o attirdigi gol beni manyak etti
                  Gökdeniz: ben cok begendim. cok israrli, istekli ve gercekten futbolu özlemis. kendine gelince eski gökdenizden iyi olacaga benziyor.
                  Hüseyin: bugün cok calisti ve dikkatimi cekti. Adam calimlari hosuma gitti, bir iki sut denedi. Performansi eski haline dönünce sayesinde cok mac aliriz
                  Hasan: onu görünce kendimi görüyorum ya. adam futbolcu degilde HOLIGAN bir TRABZONSPORLU[img]smileys/smiley1.gif[/img]. bana göre macin adamiydi
                  Fatih Tekke: lütfen kendini yerlere atma. artik harbi faulleri bile calmiyor hakemler. Arif Erdem kadar olmasada ondan sonra ikinci siradadir kendini yere atmakta. Bugün iyi oynadi
                  Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
                  Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• Takim bir tuhaf...

Samsun 35-40 m bos alan birakiyor, Ömer Riza nasil olmaz? Bu maçta da oynatmayacaksan kadroda durmasinin ne anlami var?

Celo ve Lee ayni anda fuzuli oynuyorlar. Ikiz kardes gibiler. Lee savunmada biraz daha iyi. Al adami geriye, önüne koy Ömer Riza'yi, maç kopsun... Sonra ne istersen yap yine.

Yattara golü atti/attirdi, her neyse. Ama onun disinda oyunda yok. Böyle saçmalik olmaz. Dünyanin topsuz alan kat edemeyen tek sag açigi bizde. Öyle böyle bir adam olsa neyse diyecegim de, Yattara'sin sen. O gol pozisyonunda yaptigin hareketleri maçta 3 kere yapsan 2'si gol olacak. Riza gibi, Lemi gibi ortasahadan sisirme top atmak neyin nesi...

Fatih Tekke, Gökdeniz, Szymek, Hüseyin, yoksunuz...

Fatih Akyel... Seni iyi topçu oldugunu kabul edip de sevmeyenler yine saygiyi hak ediyorlar da, bir de gs maçinda dahi çok kötü oldugunu iddia edenler vardi... Aferin sana...

Kalecimiz yok! 3 kez topa çikip üçünde de topa dokunamadan geri döner mi kaleci?

Kazançli bir hafta ama çok isik yok gelecege dair...

Yorum

• hasan bu aralar formda ama symeksiz baslamak yanlis. hüseyinin yerine daha iyi bir adam almamiz lazim...yattara yine süperdi....

ama bu futbolda hiç is yok
                      Fatih Sultan Tekke lütfen kralin önünde egilin

Yorum

• Simek eger hocayla restlesiyorsa, taraftar tezahurati ile sahaya sürüldüyse ilerde bu daha büyük sorunlara gebe
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Maçta ilk yari defanstakilerin beklenmedik savrukluguna ragmen iyi oynadik maçi koparacak pozisyonlsarimizda oldu ama laubalilik hastaligimidan gole çeviremedik ikinci yariysa sanki ilk yaridaki takim gitti maça baska birileri çikti trübünleriyse ilk defa böyle gördüm tezahüratta degilde protestoda takimi desteklediler takim tertibindeyse ben hocaya hak veriyorum syzmek gerçekten kötüydü kaç haftadir yerine hasanin oynayabilecegini gs maçindan sinrada yazmistim tayfun-ufukhan degisikligini zaten bekliyorduk sadece djokaja tanidigi sansi ömer rizayada tanimali
                          İlk olarak ARNAVUT61 tarafından gönderildi
                          fficeffice" />

VE VE VE HASAN sasirmaya devam ediyoz bu adama gitsin dendikçe zidanlasiyor haftaya ilk onirde baslarsa sasirmam SZYMEKin yerine

haftayada hoca fatih yerine Ömer rizayla baslarsa hiç sasirmam çünkü onunda kendini toparlamasi lazim artik

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi
                            Simek eger hocayla restlesiyorsa, taraftar tezahurati ile sahaya sürüldüyse ilerde bu daha büyük sorunlara gebe

kardes kim dedi szymek hocayla restlesiyor diye?? yok öle bisey taraftar bagirdi ama zaten szymek isiniyordu alacakti onu oyuna,hiç bir sorun yokken sorun aramaya baslamayalim!!!
                            "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• bizim takim tam bir muamma ne zaman ne yapacagini bilemiyoruz ve bu
                              beni çok sinirlendiriyor. bir bakiyorum sahada firtina gibi esen
                              insanlar birkaç dakika sonra sahada yoklarmis gibi davraniyorlar sanki
                              yok oluyorlar. bu nedenle bir daha maçlari seyredersem yanim da kalp
                              ilaci bulunduracagim bu Trbzona can dayanmaz. Ancak bugünki maçi
                              yandigimizden dolayi Trabzonsporu kutluyorum.....
                              TONYA UŞAĞI MEMLEKET HASRETİYLE YANIP TUTUŞUYOR ...

Yorum

• Trabzonspor ilk yari çok iidi.Ikinci yari biraz sikintiliydi.ama YATTARANIZ VAR SA SORUN YOK DEMEKTIR.
                                Özkan SÜMER

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim