Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor-Samsunspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bizim taraftarda ya is yok yada ben anlamiyom bu istensinema mi izliyonuz maçta bilmem yav.stadi inletecek yerde ne yapar bilmem bunlar.bütün maçlarda böyle acil birsey yapmak lazim.derbiler de ancak biraz biseyler oluyoEdited by: ayazoglu

Yorum

• İlk olarak O_F_L_U_61 tarafından gönderildi
      İlk olarak Necati tarafından gönderildi
      İlk olarak tselif tarafından gönderildi

bu maçta 90 dakika takimini destekleyen maraton tribününe tesekkürlerimi sunarim[img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]

radyodan tv den dinlediysen yanlis yorum yaptin.maça gitsen anlardin.

zaten maça gitti ve maratonda oturdu sanirim[img]smileys/smiley1.gif[/img]

evet maçtaydim ve maratonda oturduuuum[img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]..ve tekrar tesekkür ediyorum maçi katlettikleri için ..evet gollerde bagirdilar..ha bide maç bittikten sonra [img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]
      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Pek etkili degidlik yine fazlaca pas hatasi yaptik ama önceki maçlara
        göre ofans olarak daha etkili gözüktük.. Yine kötü oyun oynadik ama bir
        sekilde 2-1 aldik valla , çok zor görünüyor ama insallah ileriki
        maçlarda biraz daha zevkli ve pas hatasinin, top kaybinin az oldugu bir
        oyun oynariz..

Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Maçin bu denli zor geçmesinde hocanin hatalarinin yani sira takimin isteksizligi göze çarpti. Oyuncular neye karsi tepkili anlayamiyorum. Zoraki oynuyor gibiydiler zaman zaman. Gökdeniz'in yerine giren Djokaj veCelaleddin'in yerine giren Szymek hiç bir dinanizm katmadi. Ömer Riza'nin israrla yedekte tutulusunu da anlayabilmis degilim.

Bu duruma birde ilginç müdahele ve degisiklikler eklenince ancak sans ile kazanabilirdik ve öyle oldu. Oyuncularimizitek tek degerlendirirsek ;

Jefferson : Sadece kalede durdu, ekstra birsey yapmadi, üzerine gelenlerde bile tedirgin etti, çok kritik 2 hatasini savunma çikardi, dogru yerde beklesegolü kurtarabilirdi. Tolga'ya sen kaleyi al ben kulübemde mutluyum der gibiydi.

Fatih Akyel : Mükemmeldi, çok çalisti, basti, geçti, top kapti, geriden oyun kurdu, defansin heryerindeydi. [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

Milan Stepanov : önceki maçlarini aratti, hava toplarinda Rafael'e karsi etkisiz kaldi, 2 pozisyonda iska geçti.

Ufukhan Bayraktar :Ortalamanin üzerinde bir performans gösterdi,topu iyi kullandi. Zaman zaman pas hatalari olsa da bölgesindeki eniyi oyuncuve gelecek vaad ediyor. Sakatligiolmamasina ragmen degistirildi, bencehataydi.

CelaleddinKoçak :Bildiginiz Celaleddin, orta yapamiyor, bal yapmayan ari gibi ordan oraya kosuyor. Hücumda etkisiz defansta idare etti. Szymek ile degistirilmesi mantikliydi ama geçti.

Lee Eul Yong :Elinden geleni yapti, zaman zaman önemli toplar kapti, düsündüklerini sahaya tam olarak yansitamasa da vasati asanlardandi. Ilginç bir gol atti, herhalde kendi de sasirmistir.

Hasan Üçüncü :Kapasitesi belli, bunu asmak için kendini adeta zorluyor, bazen kendinden beklenmeyecek kadar güzel isler yapiyor, bazense futbolu ilk kez oynayan birinin yapacaklarini. Tribünden sahaya inmis oldugunu belli ediyor, canini disine takiyor ancak yeterli bulmuyorum.

Hüseyin Çimsir :Yine çildirtti, paslari yerini bulmadi top kaybetti. Kademe hatalari yapti. Birkaç pozisyonda defansina yardimci olabildi, onun disinda etkisiz kaldi. Istikrari yakalamasini, eski günlerine dönmesiniumut ediyorum.

Ibrahima Yattara : Kendisine ve isteksizligine uzun süre tahammül eden hocasina ve taraftarina nefis bir asistle cevap verdi. Eski formundan çok uzakta ancak maç içersinde öyle hareketleri ve paslari vardi kiadete benden vazgeçersen yanarsin diyor. Attikça, attirdikça açilan bir oyuncu, daha iyi olacaktir.

Gökdeniz Karadeniz : Aliskin olmadigimiz bir görüntü vardi sahada, ligin en hizli oyuncularindan Gökdeniz çogu pozisyonda agir kaldi. Acemice davrandigi yerler oldu, çok kez golleburun buruna geldi ama son vurusu yapamadi, takimi az daha galibiyetten edecekti. Maç eksigi çok fazla, zamana ihtiyaci var.

Fatih Tekke : Istekli bir Fatih vardi sahada, çalisti paslar atti. Golü ona yazmak ne kadar dogru bilmiyorum ama gol atmayi hakettigi bir maçti.Attigi paslaridegerlendirebilsek maç daha farkli olurdu.Bu sezon bir türlü form yakalayamasa da kaptan klasini tek bir hareketiyle bile gösterebiliyor.

DEGISIKLIKLER

Miroslaw Szymkowiak : 64. dakikada seyircinin ve ekran basindakilerin gönlünden geçeni yaparak Szymek'i oyuna alan hocamiz bekledigi verimi alamadi yine. Sakatligindan sonraki daginik oyunu sürüyor. Etkisizdi ancak ortasahaya topa basan bir oyuncu girdigi hemen hissedildi, nereye kosacagini ne yapacagini iyi biliyor. Formsuzluk tek sorunu. Gazetelere konusmayi birakip kafasini tekrar futbola vermeli.

Ardijan Djokaj : 68. dakikada sol kanada takviye olsun diye artik birsey katamayacagini iyice belli eden Gökdeniz'in yerine girdi. Sanki bir hareket getirecek gibi oldu ancak hemen duruldu, etkisi sifirdi. Dogru düzgün bir pas veremedi, bir orta yapamadi. Sezon sonu yolcularindan gibi görünüyor su formuyla.

Tayfun Cora : 86. dakikada Vahid Hoca'nin ne amaçla yaptigi tam olarak anlasilamayan ( belki bir parça hava hakimiyeti ) degisikligi olarak oyuna Ufukhan'in yerine oyuna girdi. Ne olup bittigini anlayamadan maç bitti.
          BORDO MAVİ

Yorum

• yine mi hocaya suc bulacaklar var???tayfunu kesti ufukhani oynatti,symek formsuzdu yedek soyundu,ilk yarida 4 tane futbolcumuz(fatih,yattara,gokdeniz,lee)yari sahimiza donmedi hic,yani hucum oynadik,tek sut gol oldu kalemizde..sonra gerekli degisiklikleri yapti zaten hoca..yattara bugun inanilmaz vurdumduymazdi,laubali oynadi durdu ama iste yapti yapacagini aldi maci..fatih hic yoktu bence sahada bi topun ustuden atladi gokdenize birakti,baska bise yapmadi sahada..hoca her dediginizi yapti hocayi begenmeyen arkadaslar bari bu hafta bise demeyinde,kac mactir yenilmeyen takima ve hocaya destek olun...
            Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
            Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...

Yorum

• İlk olarak lazoliii tarafından gönderildi
              İlk olarak ts_kolik tarafından gönderildi

Hüseyin=Türkiye'nin en çok top kapan adami demisti geçenlerde bir arkadas.

Her maç ayni oynuyor bi fark yok artik taraftarda anladi homurtular basladi ve Hüseyin çok kötü gözüktü.Ama dedigim gibi her maç ayni adam ondan önce gidecek adam çok tamam hemfikirim ama Hüseyin'den bize ancak vasat bir yedek olur.

Saygilarimla,

Evet.. Istatistik oLarak Hüseyin En Cok Tok Kesen Adam-mis..

Dogrudur ama ben buna ancak gülerim.Birde kaybettigi toplarin nasil tehlike yarattigina bakin.Bosa attigi toplari saymiyorum.Bir tane top ileri düzgün oyna ya geriye oynacaksa çiksin gitsin sende bende yapariz onun yaptigini.Açiklamalarim sadece bu maç üstüne degil tabiki gitmesini istediklerimiz bölümündede ayni cümlelerim var.Hüseyin kulübeye hocaaaa...

Saygilarimla,

Yorum

• gecen haftadan sonra hafif sakatlik gecirdi szymek. bu mactada muhtemelen 90 dakikayi kaldirabilecek gücte degildi. iyi yapti hoca. haftaya erciyese patlatir artik. yaw neyi tartisiyoruz biz burada anlamadim. kötü mötü sonucta kazandik. iki senedir sampiyon olan fener hangi macinda iyi oynuyor. elle kolla atip aliyorlar. bu dönemde iyi oyun beklememiz olmaz. hocada biliyor, sabredin biraz yaw. UEFA ya katilmamiza az kaldi. Katilirsak cok isler yapariz
                Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
                Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• İlk olarak Selcuklaz tarafından gönderildi
                  heh doru rafeel di...Sastim kaldim yaaa nasil alamadi stepanov o topu...
                  hem de üst üste iki kere sekti ikisinde de tik yok. hayret ettim.zaten Stepanov-Hüseyin-Ufukhan sanki sirtlarinda findik çuvaliyla oynadilar.ne biçim istir anlamadim.

Yorum

• sinirlenme bu kadar
                    "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• ben futbolu begenmedim ve yine hocani kararlarini begenmedim.symeksiz basladi.ömeri oyuna almadi.gökdenizi oyundan aldi.diceksiniz gökdeniz bisemi yapti ama ona kadar orda hüseyin hasanbir sürü cikacak isim vardi
                      inadına TRABZON
                      ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

• YAw millet kimse bu 11 yabanci olayina sasirmadi mi ya ben baya sasirdim ha[img]smileys/smiley5.gif[/img]

Yorum

• huseyin oynayinca bizi yenebilecek takim yok... ama boyle adami kanser ettigi zaman ise mac bitmek bilmez [img]smileys/smiley5.gif[/img]
                          HERSEY YALAN TEK GERCEK TRABZONSPOR

Yorum

• maraton türübünü maç boyunca hiç bagirmadi ne oldu bunlara maç bitti vallahi billahi maçtydim maratonda bagirmaya basladilar!!!

herkes szymek,gökdeniz,yattara,fatihi izlemek isterken szymek yok!!![img]smileys/smiley18.gif[/img]

bir arkadasta dedi türübünler bastirmas szymeki oyuna alacagida yoktu!!jeffersonda çok iyi maç çikardi..

ben bir istatistik yapmistim szymekin oynamadigi tüm maçlarda biz 1 den fazla gol atamadik diye! belki yattaranin golünde bir rolü yoktu ama yine o sahadayken ikinci golü atabildik,bu adamlarin(szymek,yattara,gökdeniz,fatih)ölüsü bile futbolcudur!!!

vahid hoca kesinlikle takimda kalmali!!!!

"Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• abi iyimi oldu kötümü belli degil...11 yabanci oynatabilir...Bir giger kuralda her maça çikacak 18 kisilik kadroda en az 2 tane altyapi oyuncusu bulundurmak zorunda takimlar...Fenerin ilk 11 ini düsünemiyorum....
                              Her gün yüzlerce hayal kurarsın ve hiçbiri gerçek olmaz; ama bir gün bir gerçek yaşarsın, hiçbir hayale sığmaz. İşte hayatın adaleti.

Yorum

• maçi izledim ama bekledigim gibi degildi.bence maçin en iyi adami hasan3. idi.stepanov geldiginden beri en kötü maçini oynadi ama yinede 2. yari daha derli topluydu ve yerinde müdaheleleri vardi. orta sahada hasan yetenegi ölçüsünde çabuk ve yararli oynamaya çalisti ve bence basardida.hüseyin ise el freni gibiydi.gerçi hüseyin kazandigi toplari çabuk kullanabilse real madrid'te oynardi.forvet hatti ise saman alevi gibiydi ama her zaman kalitelerini belli ettiler ve rakibi rahatsiz ettiler.hoca ise taraftarin aksine maça garantici bir kadroyla basladi. tahminim bu kadroyla öne geçitikten sonra ikinci yari taraftarin gözünede hos gelecek bir takim varyasyonlara girecekti ama samsun her zamanki gibi kendi sahasindaki bjk maçina degilde deplasmanda bile olsa trabzonspor maçina haddinden fazla asilinca hocanin planlari tutmadi.ama zoeda olsa maçi kazanmayi bildik ya önemli oloan bu.

son söz gökdeniz'e.belki gözler eski gökdenizi ariyor ama bugün dünden daha iyi yarindan daha kötüydü.
                                hiç kimse TRABZONSPOR'dan daha büyük olamaz. Bir futbolcu için kulüp yönetimine kin kusan bence taraftar olamaz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim