İlk olarak Necati tarafından gönderildi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor-Samsunspor
Daraltma
X
-
Hüseyin=Türkiye'nin en çok top kapan adami demisti geçenlerde bir arkadas.
Her maç ayni oynuyor bi fark yok artik taraftarda anladi homurtular basladi ve Hüseyin çok kötü gözüktü.Ama dedigim gibi her maç ayni adam ondan önce gidecek adam çok tamam hemfikirim ama Hüseyin'den bize ancak vasat bir yedek olur.
Saygilarimla,
Yorum
-
vahid hoca kadar basiniza demir düssün emi. Bu takimi Uefa ya ümitlendirdi ya bana göre süper bir hoca. yaw kac haftadir mac kaybetmiyoruz. arka arkaya 3 derbi kaybetmedik. ben kendimi bildim bileli ilk kez rastliyorum galiba.Vahid hoca bizi seneye sampiyon yapar. Istedigi oyuncular alindinmi tamamdir.Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.
Yorum
-
Yine Erman Hoca'nin bazi tartismali pozisyonlarla ilgili yorumu geldi aklima maçi izlerken.. hocam bir kaç kisi bir karar tepki gösteriyorsa orada hakem haklidir ve anlar dogru karar verdigini.. ama tribün toptan patlamissa bir pozisyonda oarada hata var demektir..
Bir de hangi romanda okumustum hatirlamiyorum ama bir yaverin biramire söyle bir sözü vardi. 'yasli basli kadinlar kafamiza sandalyelerini atmaya baslamissa isimiz bitmis demektir'
Tüm bunlardan nereye gelecegim.. Bugün Avni Aker Vahid Hoca'ya karsi patladi resmen.. zorla Simek'i oyuna aldirdilar.. dogrusu ben de iki maç kadrosu arasinda bu kadar degisiklik yapilmasini tasvip etmiyorum ve bunu anlamlandiramiyorum.. Düz mantik yürüterek Vahid Hoca'nin Trabzon'da kalmak istemedigini ve bu yüzden böyle bir takim çikardigini düsünüyorum ancak..
Futbolcuya dayali sistemi yikmak kolay degil ne deyim.. ama epey de ugrasmisti dogrusu.. Sanirim seneye Vahid Hoca olmayacak takimin basinda..
Maçla ilgili yazilacak tek sey Samsun yenilmeyi hak etmemisti.. ama futbol bu kazanan hakli iste..#7 King of Kings
Yorum
-
Ya birakin da arada bir olsun böle seyler Fener e kaç kere oldu bu adamlar kovuyomu Daum u??????????İlk olarak ayazoglu tarafından gönderildibu nasil oyun yavv sonuncu takima karsi 2 gol atiyosun ancak bu kadar olmaz ki.fark atacak yerde maçi da zor kazaniyosun [img]smileys/smiley5.gif[/img]
Yorum
-
Maçin son 10 dakikasina yetistim.Evdekiler berbat oynadik dedi.Ben anlamiyorum neden hala berbat oynuyoruz.Veya neden szymek oynamiyor.Kalede Jefferson[img]smileys/smiley5.gif[/img]Insallah iyi oynamistir tam izleyemedim.Trabzon su kapanma isini anlamiyorum.Uefaya gidecez diyoruz ama küme düsen takima mahkum oynuyoruz olacak is degil.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak ts_kolik tarafından gönderildi
Hüseyin=Türkiye'nin en çok top kapan adami demisti geçenlerde bir arkadas.
Her maç ayni oynuyor bi fark yok artik taraftarda anladi homurtular basladi ve Hüseyin çok kötü gözüktü.Ama dedigim gibi her maç ayni adam ondan önce gidecek adam çok tamam hemfikirim ama Hüseyin'den bize ancak vasat bir yedek olur.
Saygilarimla,
Evet.. Istatistik oLarak Hüseyin En Cok Tok Kesen Adam-mis..Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).
Yorum
-
hım sagolasin orada butun goller var mi ligde yaptigimiz??İlk olarak Alpayer tarafından gönderildigoller stadyum programinin ardindan BMN[COLOR=#0044ab"> [/COLOR">[COLOR=#000000">|[/COLOR"> Videolar bölümünde insallah.İlk olarak voldamirin tarafından gönderildigolleri bir arkadasimiz yayinlar mi [img]smileys/smiley4.gif[/img]{hep yek hep tek}{forever trabzonspor}
Yorum
-
Orta sahamizda hayat yok.Hüseyinin agir çekim futbolu artik sikmaya basladi.
Hasan bile onun yaninda jet sky.
Acilen orta sahaya süratli, teknik, gölü de düsünebilen acar futbolcular gerekiyor.
Yoksa bunlardan olsa olsa maratoncu olur.Ali kemal yuvarladi,Hüseyin patlatti ve futbolda düzen degisti
Yorum
-
İlk olarak kelkitli29 tarafından gönderildivahid hoca kadar basiniza demir düssün emi. Bu takimi Uefa ya ümitlendirdi ya bana göre süper bir hoca. yaw kac haftadir mac kaybetmiyoruz. arka arkaya 3 derbi kaybetmedik. ben kendimi bildim bileli ilk kez rastliyorum galiba.Vahid hoca bizi seneye sampiyon yapar. Istedigi oyuncular alindinmi tamamdir.
Kimdir istedigi oyuncular Syzmek'den iyi orta saha oyuncunmu var.Tamam form düsüklügü var ama adam heran herseyi yapabiliyor.Geçmis maçlar örnekleridir.En kötü oldugu maçlarda bile bir pasla isi bitirdi.Uzun zamandir ilk defa sitenin girisindeki 4 futbolcumuz (muhtesem dörtlü)bir arada oynayacak diyiyoruz abooo Syzmek yok neden acaba?Biri hocayabu dörtlünün beraber oynadigi maçlari izlettimi merak ediyorum...
Saygilarimla,
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

tesekkürlerimi sunarim[img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]
Yorum