Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor-Samsunspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ömer riza girsin ulan manyak herif geçen hafta gördük kimin daha etkili oldugunu...
    "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• [img]smileys/smiley7.gif[/img]allahim sen yardim et
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• süpriz bir gol bulamazsak bu maç böyle gider
        ...anti-klişe timi...

Yorum

• Hodzic'e inat bizim çocuklar alacak maçi öyle görünüyor [img]smileys/smiley36.gif[/img]
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• hüseyin topa vurdu...
            ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Ya habu Kerem costu bu maç yaa

Yorum

• İlk olarak fincher_se7en tarafından gönderildi
                fatih-gökdeniz-simek-yattara dörtlüsüyle samsunu dagitmamiz lazimdi.ama nerde halil efendide bu dörtlüyü sahaya sürecek cesaret.illa birini kesip korkakligini gösterecek...simek girdi simdi maçi çevirir...
                biliyorum ya bu dörtlüyü oynatamaz,simeki soktu gökdenizi çikardi...

Yorum

• İlk olarak kanda61 tarafından gönderildi
                  Ya habu Kerem costu bu maç yaa

87 sutun 6.sini gole çeviren adamlardan bu kadar olur iste!..

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• VAHID sabote ediyor Trabzonumuzu ...kesinlesti ya...bu adam sabotajci...

Ömer Riza yi niye almiyon ya?
                    ....................Celliac ..................

Yorum

• gencler yenildi kayseri yenildi becerip 17. samsunu yenemiyoruz... bizden bise olmaz ya
                      Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• OHHHHHHHHHHHHHH YATTTAAAARARAAAAAAAA

Yorum

• fatih tekkeeeeeeeeeeeeeeeee la ii ya 2-1
                          Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• gollllllllllllllllllll
                            Onurla Kazanilan Tek yildiz Onursuzca Kazanilan Yildizlardan Büyüktür

Yorum

• ffffffffaaaaaaaaaaattttttttttiiiiihhhhhhhhhh

ggggggggooooooollllllll: 71.dakika
                              Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim