Ömer riza girsin ulan manyak herif geçen hafta gördük kimin daha etkili oldugunu...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor-Samsunspor
Daraltma
X
-
Hodzic'e inat bizim çocuklar alacak maçi öyle görünüyor [img]smileys/smiley36.gif[/img]Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
hüseyin topa vurdu...''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
biliyorum ya bu dörtlüyü oynatamaz,simeki soktu gökdenizi çikardi...İlk olarak fincher_se7en tarafından gönderildifatih-gökdeniz-simek-yattara dörtlüsüyle samsunu dagitmamiz lazimdi.ama nerde halil efendide bu dörtlüyü sahaya sürecek cesaret.illa birini kesip korkakligini gösterecek...simek girdi simdi maçi çevirir...
Yorum
-
İlk olarak kanda61 tarafından gönderildiYa habu Kerem costu bu maç yaa
87 sutun 6.sini gole çeviren adamlardan bu kadar olur iste!..
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
gencler yenildi kayseri yenildi becerip 17. samsunu yenemiyoruz... bizden bise olmaz yaKendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum