ibibigine kadar hüp diye
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor-Samsunspor
Daraltma
X
-
su yatma kelimesini bu forumda kullanmayin artik...vahid hocam1z korkmaz elinedeki en iyi kadroyu sahaya sürer ve szymek biraz eski günlerindeki gibi oynarsa ...bu maçta fark olur...uzun zaman sonra herkes gerçek gücümüzü grücek..çünki ideal kadromuzla mücadele edicez...
insallah tribünler yine full çeker....güzel bi futbolla hakli bir galibiyet aliriz...
bir sözümde kaptana bu maçin hakemi selçuk dereli...lütfen gereksiz yere kendini yere atma..çünki bu hakem serdar tatlini degisik bir versiyonu...futbolcu zümresiyle arasi pek iyi sayilmaz...dikkatli olmakta fayda var..
Yorum
-
güzel arkadasim biz o sezon siirt jet-pa'dan da 4 gol yemistik,çok mu enteresan bi sonuç hagi'nin oynadigi bi gs'den de 4 yemek??İlk olarak DERE_61 tarafından gönderildi
oflee61 kardes bak zamaninda gs'ye fener sampiyon olmasin diye ist'da 4-0 yenilmistik öle degil mi?ne hikmet ki gs'nin sampiyon olmasi için bizi 4-0 yenmesi gerekiyodu? sence biz o maçta .........
2.si ben yatalim demiyom yenelim diyom.ama karadeniz takimi diye yatabilirler diyom yanlis anlama
bu iddialar fener'i o sezon yendigimiz için o kuslar tarafindan yayiliyo,biz de çanak tutuyoruz onlarin bu iddialarina..biraz daha sagduyu..BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
Vahid Hoca gene Tayfun la baslayacak[img]smileys/smiley7.gif[/img]Ferhat ilk onsekizde degil [img]smileys/smiley7.gif[/img]bari Adem i ilk onbirde oynatsa ne olursa olsun maçi alacagiz. 3 olur diyorum.bordomavi.netTrabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi
Yorum
-
ferhatin kadroda olmadigina iliskin bilgisi olan birivarmi??maca gelince 3 farkla alacaz[img]smileys/smiley1.gif[/img]Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...
Yorum
-
İlk olarak sadman tarafından gönderildiarkadaslar bende trabzonspor.com' da gördüm. ferhat 18 içinde bile degil. bi bilgisi olan varsa lütfen paylassin. bana mantiksiz geliyor çünkü. kaç haftadir ilk 11 çikan bir oyuncu birden 18 disina alinmis. gerçekten ilginç.
evet bende yeni farkina vardim cocuk 19 kisilik kadroda yok...
İnsan ol evlat!
Yorum
-
rakiplerin yendigi haftada TRABZONSPORUMUZDA yenmeli
maca 2.30 saat kaldi maci alacagiz ALLAHIN izniyleOLUMUNE TRABZON
............................. *TRABZON MACKA*
ULKER HADDINI BIL KARSINDAKI BUYUK TRABZONSPOR VE TARAFTARIDIR VARDIR AKLINDA OLSUN KAYBETEN SIZ OLURSUNUZ
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum