Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor-Samsunspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ibibigine kadar hüp diye
    [ille d' 7]

Yorum

• su yatma kelimesini bu forumda kullanmayin artik...vahid hocam1z korkmaz elinedeki en iyi kadroyu sahaya sürer ve szymek biraz eski günlerindeki gibi oynarsa ...bu maçta fark olur...uzun zaman sonra herkes gerçek gücümüzü grücek..çünki ideal kadromuzla mücadele edicez...

insallah tribünler yine full çeker....güzel bi futbolla hakli bir galibiyet aliriz...

bir sözümde kaptana bu maçin hakemi selçuk dereli...lütfen gereksiz yere kendini yere atma..çünki bu hakem serdar tatlini degisik bir versiyonu...futbolcu zümresiyle arasi pek iyi sayilmaz...dikkatli olmakta fayda var..

Yorum

• ONLARI avniakere gömcez o pislik celilede gününü gösterelim.haydi trabzonum bol gooll ve süper futbolllll.......

Yorum

• İlk olarak DERE_61 tarafından gönderildi

oflee61 kardes bak zamaninda gs'ye fener sampiyon olmasin diye ist'da 4-0 yenilmistik öle degil mi?ne hikmet ki gs'nin sampiyon olmasi için bizi 4-0 yenmesi gerekiyodu? sence biz o maçta .........

2.si ben yatalim demiyom yenelim diyom.ama karadeniz takimi diye yatabilirler diyom yanlis anlama
          güzel arkadasim biz o sezon siirt jet-pa'dan da 4 gol yemistik,çok mu enteresan bi sonuç hagi'nin oynadigi bi gs'den de 4 yemek??

bu iddialar fener'i o sezon yendigimiz için o kuslar tarafindan yayiliyo,biz de çanak tutuyoruz onlarin bu iddialarina..biraz daha sagduyu..
          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• stadt full mu?

FIRTINA61

Yorum

• samsun bu ligin en ilginç takimlarindan geçen sene durup durup gs yi fbyi yeniyordu riskli maç ama sezonun en güzel maçinin oynanacagina eminim
              40\'IMIZ ÇIKMAK ÜZERE
              SENEYE KESIN SAMPIYONUZ

Yorum

• yok abi benim hic umudum yok. yine ayni futbolu görecez bence, zaten yani ideal kadro dediginiz bir gökdeniz eksikti, yani onun onun gelmesinlemi diger 10 futbolcunun futbolu degisecek

Yorum

• vahid hoca ilk kez dördünü bir arada görecek yaa[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                  "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• 4'ü bir arada 4 ler insallah [img]smileys/smiley4.gif[/img]ama 3-0 bitecegini düsünüyorum [img]smileys/smiley4.gif[/img]
                    - impossible ? what does it mean ?

Yorum

• Vahid Hoca gene Tayfun la baslayacak[img]smileys/smiley7.gif[/img]Ferhat ilk onsekizde degil [img]smileys/smiley7.gif[/img]bari Adem i ilk onbirde oynatsa ne olursa olsun maçi alacagiz. 3 olur diyorum.
                      bordomavi.net
                      Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• ferhatin kadroda olmadigina iliskin bilgisi olan birivarmi??maca gelince 3 farkla alacaz[img]smileys/smiley1.gif[/img]
                        Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
                        Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...

Yorum

• arkadaslar bende trabzonspor.com' da gördüm. ferhat 18 içinde bile degil. bi bilgisi olan varsa lütfen paylassin. bana mantiksiz geliyor çünkü. kaç haftadir ilk 11 çikan bir oyuncu birden 18 disina alinmis. gerçekten ilginç.
                          Tek Büyük TRABZONSPOR !!!

Yorum

• trabzon samsun maçini eze eze kazanacaktir.fatih 2.gökdeniz 1 gol atabilir

Yorum

• İlk olarak sadman tarafından gönderildi
                              arkadaslar bende trabzonspor.com' da gördüm. ferhat 18 içinde bile degil. bi bilgisi olan varsa lütfen paylassin. bana mantiksiz geliyor çünkü. kaç haftadir ilk 11 çikan bir oyuncu birden 18 disina alinmis. gerçekten ilginç.

evet bende yeni farkina vardim cocuk 19 kisilik kadroda yok...

İnsan ol evlat!

Yorum

• rakiplerin yendigi haftada TRABZONSPORUMUZDA yenmeli

maca 2.30 saat kaldi maci alacagiz ALLAHIN izniyle
                                OLUMUNE TRABZON
                                ............................. *TRABZON MACKA*

ULKER HADDINI BIL KARSINDAKI BUYUK TRABZONSPOR VE TARAFTARIDIR VARDIR AKLINDA OLSUN KAYBETEN SIZ OLURSUNUZ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim