Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor-Samsunspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• evet ama gökdeniz yattara szimkowiak fatih tekke 4 herzaman heryerde gol atabilen adam solada ya ali ya da ömer sanirim eski zamanlari hatirlatacaklar bize
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• yaa samsunun ahi gitmis vahi kalmis . onlar bu gidisle 2.lig A dan bile düserler.

IbRahiMa YatTarA. GöKdeNiz KAradEnIZ FaTih SuLTan TekKe SzyMkowIAk dahada bisi demiyorum. [img]smileys/smiley2.gif[/img]
      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
      Gerçek budur. ☆

Yorum

• Hatirladigim kadariyla, Trabzonspor bu sezon Senol Günes zamaninda Ankaragücü'ne, kupa maçinda da Denizlispor'a 3'er gol atmistik...

Bu takim bu sezon birine patlayacak ama hayirlisi. Valla, kim olursa olsun patlasin istiyorum bende. Hop oturup hop kalkmak istemiyorum artik tv.karsisinda. Kafadan golü bulup stressiz bir maç izlemek istiyorum.

Bu maçta, bu temennimin ilk maçi olacak...

Yorum

• asmak lazum

kesmek lazum

samsun samsun

yenmek lazum

Yorum

• İlk olarak kutoz tarafından gönderildi

Hatirladigim kadariyla, Trabzonspor bu sezon Senol Günes zamaninda Ankaragücü'ne, kupa maçinda da Denizlispor'a 3'er gol atmistik...

Bu takim bu sezon birine patlayacak ama hayirlisi. Valla, kim olursa olsun patlasin istiyorum bende. Hop oturup hop kalkmak istemiyorum artik tv.karsisinda. Kafadan golü bulup stressiz bir maç izlemek istiyorum.

Bu maçta, bu temennimin ilk maçi olacak...

inan uzun zamandir hiç bukadar rahat degildi içim. gs ye karsida ii top oynamadik. ama bu maç için çok rahatim

fark atacaz hissediyorum. [img]smileys/smiley2.gif[/img]Edited by: forever61
            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
            Gerçek budur. ☆

Yorum

• Kazanilmasi gereken ve öylede olcagina inandigim bir maç.Fakat kadronun olusumu maçtan önce!hepimizi insallah bi tedirginlik moduna geçirmez general vaha'nin maça çikaracagi en azindan çikarmasi gereken kadroyu taraftar belirledi zaten bide hoca kendi kafasinda belirlerse no problem.1-0 olsun bizim olsun fakat bi önemli bi maçta GAYseri-bejeke maçi bu maçinda bizim açimizdan önemi çok büyük bu hafta hersey güzel olacak INSALLAH..

Yorum

• samsunlulari severiz ancak 3 puan bizim!
                61 POWER

Yorum

• avaraj isini geçelim arkadaslar gene çosmussunuz 3-5 aha bende ugurlu rakamimi diyom 7 [img]smileys/smiley36.gif[/img]

saka bi yana su celil 1 yarida beni sinir ettiydi 1 günde etmedigim küfürü ettiydim tövbe tövbe bu maçi almamiz gerekir onlar ne kadar da asilsada

gökdeniz bu maçta geyse maçindan daha rahat olacaktir süphesiz bi de gol de atinca rda daha da rahat olacaktir. neyse su denlemi çözemedim yarin hoca beni kaldiracak çözebildiniz mi

acil lazim

fatih (arti) smek (arti) yattara(arti) gökdeniz=?

ben bu denklemi çözemedim siz çözdünüzmü[img]smileys/smiley17.gif[/img]
                  [ille d' 7]

Yorum

• Trabzon kümeye diye bagiran ben hic sanmiyorum samsunsporun taraftari olsun diye , kesin eziklerin taraftarlariydi ama yinede yenecegiz .

Yorum

• bu macta trabz0nsp0r taraftari uzun zamandir görmedigi 4 kisiyi bir arada görecek ve sirf bunun icin bu maca gidi|ir..

f.tekke - - - gökdeniz - - - yattara - - - simek
                      ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• bence o dörtlüye ömer riza'yi da eklemek lazim...hele de erken gelebilecek bir golden sonra hangi rakip olursa olsun vay haline..
                        Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• Trabzonsporumuz Samsun'u yener ve maci bence 4-0 alir diyorum.

Haydi Bordo-mavim[img]smileys/smiley1.gif[/img]
                          EN BÜYÜK BORDO MAVI!!!

Yorum

• maç 4-1 bu maçta fark atmamiz lazim.
                            Özkan SÜMER

Yorum

• stadi doldurabilirsek çok iyi olur fatih-szymek-yattara ve gökdeniz le parçalariz samsunu
                              "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• Yattara-Fatih-Gökdeniz Szymek Is bitti[img]smileys/smiley32.gif[/img]
                                G ö K h A nT ü F e K ç I

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim