Header Banner
WhatsApp İletişim

Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor-Samsunspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaslar öncelikle hepinize merhaba ben ilk kez yaziyorum.trabzonspor benim hayatima yön vermistir onun aski bende baskadir..bursada oturuyorum ve bulundugum ortamlarda genelde hep yanliz kalirim takim konusunda ama her zaman anti istanbul.valla takimin oynadigi oyun beni pek memnun etmiyor ama gerçekçi olmak gerekirse böyle oynamamiz lazim.defansi birazda ileride kurabilirsek takimimiz daha iyi oyun kuarar diye düsünmekteyim..samsunda ts kümeye diye bagiranlar hepsi bizans takimlarinin destekçileridir.gerçek samsunlu olduklarini zannetmiyorum.ama biz bu samsunu yenmek zorundayiz bana göre avrupa yolunda en büyük viraj.çünkükayseri-bjk maçi var her türlü sonuç bize yarar.......sen sampiyon olmasanda kupalari almasanda gs yede koymasanda seviyoruz iste varmi diyecegin...
    » Bu Mesaj BMN Forum Yöneticisi Tarafindan Düzenlenmistir.AMESPACE PREFIX = O />

» Mesajin forum kurallarina uygun olmadigi tespit edilmistir (Uygunsuz hareket/Yazim Kurallari)
    » Forum yöneticileri kurallara uymayan mesajlari düzenleme ve silme hakkina sahiplerdir.
    » Foruma üye olan herkes Forum Kurallarini kabul etmis sayilir.
    » Gerekli durumlarda itirazlariniz için: uyelik@bordomavi.net

Edited by: perhaps
    FOTOMAÇ ,TAKVIM ALMAYIN,ALDIRMAYIN...................

Yorum

• iki galibiyet alip bir taraflari kalkan takimlari gördük...

ank.spor antep erciyes .....

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Samsun Kümeye Gitmesin Ama Maalesef yenmek zordundayiz. Trabzonspor kümeye tezahuratlarina gelince Maç sirasinda söylenmis talihiz bir tezahurattir.. eminim ki o tezahurati yapanlarda aslinda böyle birsey istemezLer. Sonuçta karadeniz Takimidir..Onlara Basarilar Dileriz Ama elimizden de birsey gelmez...

Samsunu yenecegiz Ister kümeye gitsinler Ister Ligde kalsinlar.. Bizden sonra Daha 9 maç var Onlar düsünsün.
        Temiz Futbol istiyoruz !!! İnadına TrabZonSpor İnadına Şampiyon !!!

Yorum

• İlk olarak Nytre tarafından gönderildi

iki galibiyet alip bir taraflari kalkan takimlari gördük...

ank.spor antep erciyes .....

sivasi unuttun gardas oda o kalkiklardan da simdi nirdeler...[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

• vahid halilhodzic, takimiilk kez ideal kadro ile nasil oynatacak.

Gökdeniz, Fatih Tekke, Yattara, szymek, Ömer Riza, Djokaj
            Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
            Efsane Boston Celtics geri dönüyor. :)

Yorum

• Üçüncülük amacimiz için çok önemli bi maç.Umarim kazaniriz.

Yorum

• Samsun u rahat yenecegimize inaniyorum ama Küme düsmesini istemiyorum.Dogu takimlari düser insallah .

Samsunu yenelim ama diyarbakir a fark atalim onlar düser insallah

BORDO MAVİ Asil rengiyle, KaraDeniz Fırtınası,Gerçek Efsane Başkaldırışın Destanı,İhtilal =TRABZONSPOR

Yorum

• 26. Hafta
                  17 Mart 2006 Cuma20:00[/B] Kayserispor[/B] - Besiktas
                  18 Mart 2006 Cumartesi16:00[/B] V.Manisa[/B] - Denizli
                  18 Mart 2006 Cumartesi19:00[/B] A.Gücü[/B] - F.Bahçe
                  19 Mart 2006 Pazar14:00[/B] Konya[/B] - B.S. Ankara
                  19 Mart 2006 Pazar14:00[/B] Malatya[/B] - Ç.Rize
                  19 Mart 2006 Pazar14:00[/B] G.Antep[/B] - D.Bakir
                  19 Mart 2006 Pazar14:00[/B] Sivasspor[/B] - G.Birligi
                  19 Mart 2006 Pazar16:00[/B] Trabzon[/B] - Samsun
                  19 Mart 2006 Pazar19:00[/B] G.Saray[/B] - Erciyes

sivas-gencler.. bu maçta g.birligi en fazla 1 gol atar bence...

kayseri-bjk... beraberlik ihtimali var...

aslinda bu sezon ayagimiza çok firsat geldi ... bazilarini degerlendirdik bazilarinida elimizden kaçirdik...

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

Yorum

• Vahid hoca, Gökdenizi solda oynatabilir.Yattara-Fatih-Gökdeniz arkalarinda Szymek.Samsunspor'un durumu iyi degil.iyi de oynamiyorlar.Erdogan Arica bu maçtan sonra da istifa edebilir.Küme düsme hattinin üstündeki 1 veya 2 takim bu hafta 3 puan alirsa kötü günler Samsunu bekliyor.Ben zor da olsa maçi alacagimizi düsünüyorum.

Yorum

• ben bu maçin zor geçecegini düsünmüyorum. uzun zamandir ilkdefa içim bukadar rahat bi maç öncesi. kendi evmizde oynayacagiz hemde kadroda hiç bi eksigimiz yok. fark atacagiz söylemedi demeyin.
                      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                      Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak ahmetto tarafından gönderildi

Samsun u rahat yenecegimize inaniyorum ama Küme düsmesini istemiyorum.Dogu takimlari düser insallah .

Samsunu yenelim ama diyarbakir a fark atalim onlar düser insallah

ben de samsunu sevmememe ragmen düsmesini istemem...ama dogu takimlari düssün lafi da dogru degil, dogu bati diye ayirim yapmamak lazim, unutma ki trabzonspor da dogu takimi

Yorum

• TOLGA
                          UFUKHAN FATIH STEPANOV CELALEDDIN
                          YATTARA GÖKDENIZ SYMEK DJOKAJ
                          FATIH ÖMERRIZA

iyi bir kadro olur celaleddin yerine lee de olabilir.bu kadro is yapar en zayifi djokaj olur.O da çok hareketli bir oyuncu idare eder.
                          yedek : adem hasan tayfun ali ergin jefferson eh iste fena degil
                          hadi hayirlisi
                          simdi vahid hocayi izleme zamani.ilk kez elinde elle tutulur bir kadro oldu
                          ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• gökdeniz ortada oynarsa daha faydali olur bence.. fatih ile verkaçlarini özledik...

jokayin yerine alternatif var mi ?

Yorum

• Solda Lee-Celo ikilisi Djokaj'in alternatifleri yada Ufukhan-Celo,Ufukhan-Lee olabilir.
                              Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Djokaj gs maçinda köyü oynadi onun yerine Yattara oynatilmali bu kadrodan..ilk maçin hesabini kesmek lazim artist celilin kendini dansöz gibi kivirip yere attigini unutmadik.
                                "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim