Maçi vermek ne demek? Nasil bir yaklasim bu anlamis degilim.
Karadeniz Birligindenne anladigimizi bir düsünelim. Ki böyle bir seyin varligi sorgulanir o da ayri birsey.
Madem Trabzon-Trabzonspor bölgenin agabeyligine soyunuyor, o halde alt yapi çalismalari, futbol okullari, transfer politikalarinda, vs bölge takimlariyla isbirligine gidiliyor mu? Bizim futbolcularin oralardaki liselere, üniversitelerevs imza günlerine gitmesi, konferanslara katilmalari, sokaklarinda top kosturan veletlerin bir Yattara'nin bir Tekke'nin formasiyla topu kovalamasi hos olmaz mi... Ne biliyim, bunlar iyi birer PR çalismalari olabilir. Belki yapiliyordur da benim haberim yoktur. Çevre illerde yasayan halkin sempatisiIstanbul'un üç lalesi yerineböyle çalismalarla neden Trabzonspor'a kaydirilamiyor? Tabi bütün bunlarin yaninda güzel futbol!Yeni nesil açisindan hiç de hayal degil aslinda.Acaba bunda Trabzon'un hiç mi suçu yok. Neyse konu zaten bu degil.
Ayni zamanda Trabzonspor, bölge takimlarinindüsme hattindaki rakipleriyleyaptigi maçlari çatir çatir oynar kazanir. Bu sekilde de yardimci olmus olur.Malatya'ya ilk yarida kaybedilen puan, Diyarbakir maçinda yenilen üç gol ve giden üç puan (utanç verici bir maçti,o da ayri mesele),Ankarasporgibi, vs...
Yoksa "hepimiz kardesiz, hadi yenilelim" mantigi ne akilci ne de yakisikalir birseydir.
Samsun nedir kimdir,geçen sene son hafta ne yaptigi zaten ortada,bi aksilik olmazsa Diyarbakir la 2.ligdeler. Bu hafta da ilk yarinin hesabini kesecegiz,karadeniz dayanismasi imis de zartmis da zurtmus..
SAMSUN' ARTIK BI 5 ATMANIN ZAMANI GELDI FATIH'IN BI HETRICK YAPMASI
LAZIM GOL KRALLIGINDAN BAYA UZAKLASTI KALAN 2 GOLÜDE ÖMER RIZA ATSIN
AYRICA ÖMER RIZ SAMSUN MAÇINDA 11 DE SAHAYA ÇIKSIN BÖLE MAÇLARDA
OYNAMALI
Kolay gözüken ama zor geçecegini düsündügüm bir maç.Samsunspor son haftalarda galibiyete ihtiyacinin büyük olmasina ragmen epey birsüredir galbiyetalamadi.Fakat kötü top oynamiyorlar 90dakikaya yayamasalarda..Keza bizde toparlanma süreci içindeyiz.Yattaranin takima dönmesi,Gökdenizin yavas yavas maç eksigini üzerinden atmasi ile birlikte galibiyeti insallah aliriz.Fakat beni düsündüren Fatih Tekke ve Szymek'in geçen sezonla bagdasmayan futbollari.Bu oyuncularin etkili olmamasiTrabzonsporun bu sezon tek kalan hedefi3.lüge ulasmasini engeller.Taraftar G.Saray maçindaki gibi tribünleri doldurmali.Halilhodziçte biraz takima atak düsünmesini saglamali-Alinan toplar lambada lumbada ileri vurulmamasi gerektigini anlatip ayaga pas yapmalarini söylemeli-
elbet bir gün ölecegiz..TRABZONLU dogduk TRABZONLU ölecegiz..
samsun bugune kadar bu duruma gelmis ... peki biz mi kurtaracaz samsunu? bu saate kadar akillari neredeydi?
ayrica geçen sene samsunsporun baskaninin istifa etmesi ve taraftarinin onu yalniz birakmasi bu sürecin baslangicidir..
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
bi spylenti vardir hasan ucuncu ve huseyin hep derlermiski mactan once 3 gol atsakda mactan sonra aciklmamiz kolay olsun "3 gol 3 puan"[img]smileys/smiley36.gif[/img]sakasi tabii bu isin ama 3 golle 3 puani aliriz..
Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...
Insallah iyi,fazla ve gerekli pozisyonlara girip golleri atariz gerçekten fazla gole ihtiyacimiz var eger 1 veya 2 gol atip çekilirsek ki bana da öyle geliyor yine maçi fazla gol atamadan bitiririz.. Umarim sik ve akilli kontra-ataklar yapabiliriz ve insallah pas hatalarini,top kayiplarini aza indirebiliriz. Kisacasi bu maça da mutlak galibiyet için çikiyoruz ve yenecegimize inaniyorum..
Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Ben Bu maci almak istiyorum ama isin gercegide samsunun dusmesini istemiyorum. Atay baskan zamaninda rize samsun sebat ve Ts arasinda birligin devamini istiyorum. Hatta ordu karabuk zonguldak gibi takimalrida ligde istiyorum
Ankaraspor unda dusmesini istemiyorum. Mantik olarak artik bize yakinlar.
Ve Trubundan samsun dussun diye degil samsuna moral duymak istedim. Ama macida kazanalim. Rakiplerini yener kazaniriz
Yorum