Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor-Samsunspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

3.lük istiyorsak kimsenin gözünün yasina bakmayacagiz.

Samsun'u yenmemiz sart. Hatta farkli bir skorla yenelim. Hala "0" averajimiz var.[img]smileys/smiley7.gif[/img]
    Derin Trabzonspor
    HEDEF 61.000 ÜYE l Haydi BordoMavi.Net Göreve!

Yorum

Yattara-Fatih-Gökdeniz-Szymek.Bu takima taktik vermeye de gerek yok artik.zuhahaha Samsun 3-0 önde baslasin isterse.

Yorum

Samsun ne yaparsa yapsin isterse kümeye gitsin isterse ligde kalsin, biz her maci yenmek icin cikiyoruz. Beni Trabzonspor ilgilendir. Samsunspor u yenmemis lazim.
        TRABZONSPOR

Yorum

Gerçekçi bir yaklasimla 3.olmamizin zor oldugunu düsünüyorum. ''Trabzon kümeye'' diye bagirarak Diyarbakir seyircisinden farkli olmadigini ispat eden (Çünkü onlarda ayni tezahürati yapmislardi) Samsun seyircisi zaten pek yabancisi olmadiklari 2.lige dogru emin adimlarla ilerlerken özelestiri yapma meziyetine sahipler mi ? Bunu çok merak ediyorum açikçasi.Onlara önümüzdeki sezon 2.ligde basarilar dilerken sonucun lehimize 3 farktan az olmamasi gerektigini düsünüyorum.
          Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

sezonun en rahat maçinin bizi bekledigini düsünüyorum.

Bu sezon hiç 3 gol ve üstünü atamadik.Ama bu hafta samsun

karsisinda bu ligde bu sezonki en farkli skoru alacagimizi düsünüyorum.

Bide ilk maçta celil efendi kendini yere atip takimina 3 puan

kazandirmisti.Bide maçtan sonra utanmadan "pozisyon penalti degil"

dedi.Avni Aker e ne yüzle çikacak onu çok merak ediyorum.

Sana benden tavsiye celil efendi

hafta içi yapacaginiz idmanlardan birinde sakatlanma numarasi yap.

Böyle seyler senin karakterine yakin."aldatma" falan baya yakisiyo

sana.Anlayacagin ne yap et TRABZON a gelme.

Gelirsen inan ki çok ama çok üzüleceksin.Edited by: lazutlarlivera
            MİMOZA

Yorum

İlk olarak Gülsen tarafından gönderildi

Yanlis anlasilmak istemem. Ben maçi verelim demedim. Böyle bir seyi birakin telaffuz etmeyi, aklima bile getirmem. Bakis açimizi bir daha gözden geçirelim demek istedim. Elbette çikalim,güzel güzel maçimizi oynayalim ve üç puanimizi alalim (böyle de olacagini düsünüyorum) ama tribünlerden "Samsun kümeye" gibi laflar duymak istemem dogrusu..Bize yakismaz. Madem bölgenin agabeyliginden bahsediyorsunuz, o halde daha sefkatlive sahipleniciolmalisiniz.

Ilk yaridaki maçta ''TS kümeye'' diye bagiranlarin A.Aker'de ''Samsun kümeye'' seslerini duymalarindan daha dogal bir sey olamaz...
              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

Hücum edecek basiret olmasa bile korkaklik olamaz.Bir takim en ters gelen rakibine bu kadar gel kaleme gol at deme lüksüne sahip degildir.Galatasaray'in en etkli yeri senin savunmansa o zaman savunmani orta sahada rakibi içeri sokmayacak sertlik ve dirayette kurup rakibini bogarsin.Pozisyon verilirmi bu kadar.Hem de 4-1'în hinci varken!Vahid gitsin.Yerine Gerets'den daha az çilgin ofansif zihniyette biri gelsin!Trabzonspor bu galata'yi ezemeyecekse btün maçlari kaybetsin!Bu ne korkaklik.Dün maçi kazansak sevinmezdim lan!Bu ne rezalettir.Sen hala Galataray gibi takima defansta kaliyorsan küme düs!
                Hücum sadece hücum hirs,azim,sebat,inat!

Yorum

Hani su meshur "Istanbul'un üç takimi da bizce ayni" söylemi var ya... Bende mi bi anormallik var bilmiyor ve anlayamiyorum ama benim gözümde sadece Trabzonspor ve digerleri var. Yani Samsun, gs, fb, hepsi rakip iste, hepsi de seni iyi günde görmek istemez...

Kolay maç olacagini sanmiyorum, umarim yanilirim...

Yorum

Samsun bize rakip olamaz.Hücum oynarsak onlari 6-0 yeneriz.Eger Samsun'la ofnasif dirilis ve uyanisa geçis yapamayacaksak Vahih efendi defolsun gitsin.

Yorum

samsunsporun durumu kritik...

istatistiklere görede geçen sene en az seyirci ortalamasiyla oynayan bir takim...

ismail uyanik istifa etmisti..

yani bu durum (çarsambanin gelecegi persembeden bellidir) ile es anlamli..

onun için bizim bu durumda onlar için yapabilecegimiz hiç bir sey yok..

samsun düser ordu çikar bu isler böyledir.
                      ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

Tabiki Trabzonspor maçi alir. Gönlüm samsunspor'un küme düsmesinden yana degil. Diyarbakir düssün....
                        Atalarim DÜSMAN ile savasirken,ISTANBUL TAKIMLARI ISGALCI güçlerlen FUTBOL Oynuyorlardi.

Yorum

İlk olarak lazutlarlivera tarafından gönderildi

sezonun en rahat maçinin bizi bekledigini düsünüyorum.

Bu sezon hiç 3 gol ve üstünü atamadik.Ama bu hafta samsun

karsisinda bu ligde bu sezonki en farkli skoru alacagimizi düsünüyorum.

Bide ilk maçta celil efendi kendini yere atip takimina 3 puan

kazandirmisti.Bide maçtan sonra utanmadan "pozisyon penalti degil"

dedi.Avni Aker e ne yüzle çikacak onu çok merak ediyorum.

Sana benden tavsiye celil efendi

hafta içi yapacaginiz idmanlardan birinde sakatlanma numarasi yap.

Böyle seyler senin karakterine yakin."aldatma" falan baya yakisiyo

sana.Anlayacagin ne yap et TRABZON a gelme.

Gelirsen inan ki çok ama çok üzüleceksin.

Bir sporcu veya futbolcu neden böyle bir ahlaksizlik yapar,yani kendini yere atma kolayligina giderek hem kendini hem de takimin yakar.

Bir müddet sonra bu aliskanlik halini alir.Pozisyon esnasindayken sürekli kafasinda bu düsme-kandirma durumu vardir.

Maalesef bu durum hastaliktir ve bu hastalik Celil'de de mevcuttur.[img]smileys/smiley5.gif[/img]
                          TRABZONSPORUM, SEN ISTANBUL SALTANATINA SON VEREN TEK TAKIMSIN,SEN KARADENIZDEN KOPAN BIR FIRTINASIN,SEN EN BÜYÜKSÜN.BU BÖYLE BILINE!!!! Eski nickim : Ünyeli61

Yorum

ben barcelona gibi olmamizi isterim.Hücum hücum hücum.Yattara sagda ve kaliteli bir stoper kaleci transferi santrafor mesela Bonazzoli sol kanada da bir star bitti.Seneye hedefe kosacaksan 20 trilyon harcayacaksin!

Yorum

Küme diye bagiran sadece samsun mu;

Samsun

Diyarbakir

Denizli

Kayseri

Bunlarin ipi bize bagli olacak bi gün dedik o gün geldi çatti bagirsinlar simdi...Alayi hümeye hatta amatör kümeye

Yorum

İlk olarak Tmac61 tarafından gönderildi
                                Küme diye bagiran sadece samsun mu;

Samsun

Diyarbakir

Denizli

Kayseri

Bunlarin ipi bize bagli olacak bi gün dedik o gün geldi çatti bagirsinlar simdi...Alayi hümeye hatta amatör kümeye

Buraya Ankara Gücü'nü de ekleyelim. Sevmem bu takimi,belesten ciktilar. Kenan Evren sayesinde[img]smileys/smiley7.gif[/img]
                                TRABZONSPORUM, SEN ISTANBUL SALTANATINA SON VEREN TEK TAKIMSIN,SEN KARADENIZDEN KOPAN BIR FIRTINASIN,SEN EN BÜYÜKSÜN.BU BÖYLE BILINE!!!! Eski nickim : Ünyeli61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim