Biz yenelim kumede kalsinlar ama Istanbul a canak tutmasinlar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor-Samsunspor
Daraltma
X
-
Samsunda yasayan birisi olarak Samsunun kümeye düsmesini istemiyorum ama Bu maçi almaliyiz.
Samsun Kümeye diye tezahürat yapilmasinida bize yakistirmiyorum. Samsunda ilk yarida Trabzon kümye diye bagiranlarin seviyesine inmeyelim.biz bu maçi alalimda Samsun düser kalir onlarin meselesi.
Ama yenmeliyiz artik puan kaybina tahammülümüz yok.Ayrıntı meselenin ta kendisidir.
Yorum
-
Yanlis anlasilmak istemem. Ben maçi verelim demedim. Böyle bir seyi birakin telaffuz etmeyi, aklima bile getirmem. Bakis açimizi bir daha gözden geçirelim demek istedim. Elbette çikalim,güzel güzel maçimizi oynayalim ve üç puanimizi alalim (böyle de olacagini düsünüyorum) ama tribünlerden "Samsun kümeye" gibi laflar duymak istemem dogrusu..Bize yakismaz. Madem bölgenin agabeyliginden bahsediyorsunuz, o halde daha sefkatlive sahipleniciolmalisiniz.
Sadece Trabzonspor!
Yorum
-
yeneriz zorlanmayiz bence.
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
Kim ne derse desin Samsunspor'a karsi bir sempatim var.Bu ligde oynamayi her zaman hakediyorlar.
Bu maçi aliriz ama insallah Samsun küme düsmez,hiç istemem onlarin düsmesini.Amatör ruh,profosyonel düşünce
İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum