Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor-Samsunspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Biz yenelim kumede kalsinlar ama Istanbul a canak tutmasinlar.

Yorum

Valla Karadeniz takimlarina Yaptiklarimizin düsmanligini çekiyoruz çogu zaman ama iyi davranmaktanda anlamiyorlar bunlar
      arkadasin dedigi gibi üzgünüm samsun Baska Bahara

Yorum

vallahi gay se macini izledikten sora bi kere daha dusunmek lazim adamlarin bjk macini izledim bugun hc fena takim dgl ama kale ve savunmalari berbat bizim savunmamiz cok ii illa bi iki tane atariz bu maci aliriz
        ali coskun

Yorum

Samsunda yasayan birisi olarak Samsunun kümeye düsmesini istemiyorum ama Bu maçi almaliyiz.

Samsun Kümeye diye tezahürat yapilmasinida bize yakistirmiyorum. Samsunda ilk yarida Trabzon kümye diye bagiranlarin seviyesine inmeyelim.biz bu maçi alalimda Samsun düser kalir onlarin meselesi.

Ama yenmeliyiz artik puan kaybina tahammülümüz yok.
          Ayrıntı meselenin ta kendisidir.

Yorum

Yattara oynarsa kim çikar acaba. Bence Djokaj yada Ferhat oynamaz...
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

Yenelim kendi evinde Besiktasa yenilen takima puan muan yok!!!

Yorum

Yanlis anlasilmak istemem. Ben maçi verelim demedim. Böyle bir seyi birakin telaffuz etmeyi, aklima bile getirmem. Bakis açimizi bir daha gözden geçirelim demek istedim. Elbette çikalim,güzel güzel maçimizi oynayalim ve üç puanimizi alalim (böyle de olacagini düsünüyorum) ama tribünlerden "Samsun kümeye" gibi laflar duymak istemem dogrusu..Bize yakismaz. Madem bölgenin agabeyliginden bahsediyorsunuz, o halde daha sefkatlive sahipleniciolmalisiniz.

Sadece Trabzonspor!

Yorum

yeneriz zorlanmayiz bence.

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

samsunspor samsunlularin ikinci takimidir.aslinda her anadolu takiminda
                    durum aynidir..bize orda ts kümeye bagiranlar kesinlikle istanbul
                    takimlarinin taraftaridir.
                    KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

kendi evlerinde ki tek galibiyeti bize karsi olan bi takima acimak yok trabzon kümeye seslerini edilen küfürleri unutmadik hadlerini bilecekler abilerinin elini öpmeye gelecekler cumartesi günü.

Yorum

karadeniz takimi olmalari ve benm dogum yerim olmasi açisindan samsuna sempatm war ve düsmelerini istemem.ama bizim de hedeflerimiz var.onun için Allah yaratti demeyp vurmak lazim[img]smileys/smiley17.gif[/img]

Yorum

galiba uzun zaman sonra yine rahat bir mac ileriz[img]smileys/smiley1.gif[/img]

3-0 trabzon alir
                          1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

Kim ne derse desin Samsunspor'a karsi bir sempatim var.Bu ligde oynamayi her zaman hakediyorlar.

Bu maçi aliriz ama insallah Samsun küme düsmez,hiç istemem onlarin düsmesini.
                            Amatör ruh,profosyonel düşünce
                            İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

İlk olarak bordox tarafından gönderildi

Bu maçi aliriz ama insallah Samsun küme düsmez,hiç istemem onlarin düsmesini.

evt haklisin...normalde Bizans Takimlarin cok Puan kaybettigi bir deplasman
                              1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

ya

ne demezsin

bizanslar bu sene nerde guan kaybetti

gelen vurdu giden vurdu 3-5 die insallah iyi bi oyun iyi bol gol olur

Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim