Böyle şeylere gerek yok ne demek djokay ne bir kere söyleme uslübünüz bile yanlış...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Intertoto & Trabzonspor
Daraltma
X
-
nk zagrep;hırvatıstanın 3. ıyı takımı dıye bılıyorum..
as takımlı cıkarsak tur ortada olur..
as takımsız kotu sonuclar alırız dıye dusunuyorum..Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...
Yorum
-
Aminİlk olarak araklılı tayyip tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleinşalah senin dediğin gibi basa basa tur atlarız allah bize bunları göstermeyi nasip etsin
Insallah geceriz...
Yorum
-
zevkli bir maçİlk olarak karadenizlii tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİntertoto Maçı Zekli Bi mac olacak...
dur bir düşünelim en son ne zman izledik
[ille d' 7]
Yorum
-
cok tohaf işler yapıyoruz futbolcular bir iki mac fazla oynarsa erken form tutar da sonra oynamazlar diye ilgic bişi bizde şampiyonluga oynayan bi camiyayız sorsan uefa kupasına avrupaya gidecez yedek kadroyla cık sahaya yenildin elendin kim verecek bunu hesabını... bilmemki umarım bi kaza falan yaşamayız
Yorum
-
Abi artik intertotoya katilmama olayi kalkti kuluplerin hepsi oynamasi lazim.İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleInterToto ya ya adam gibi katilacaksin yada katilmiyoruz diceksin. Bu ne yaaa as takim yok yedek takim. Intertoto bitecek bu sefer bu oyunculari elden cikarim dicen ama kime gondercenSensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum