Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Intertoto & Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Böyle şeylere gerek yok ne demek djokay ne bir kere söyleme uslübünüz bile yanlış...
    "Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Yorum

• nk zagrep;hırvatıstanın 3. ıyı takımı dıye bılıyorum..
      as takımlı cıkarsak tur ortada olur..
      as takımsız kotu sonuclar alırız dıye dusunuyorum..
      Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
      Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...

Yorum

• sadece 4.takımlar katılıo ben eminim trabzonsporumuz inter toto kupasını terini döküp inşallah bizi avrupada temsil edecek

Yorum

• inşalah senin dediğin gibi basa basa tur atlarız allah bize bunları göstermeyi nasip etsin

Yorum

• İlk olarak araklılı tayyip tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            inşalah senin dediğin gibi basa basa tur atlarız allah bize bunları göstermeyi nasip etsin
            Amin

Insallah geceriz...

Yorum

• Rakibimiz tam olarak ne zaman belli oluyor bilen var mi?
              Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• intertotodan turlar atlayıp uefaya katılacağımıza inanmıyorum. maalesef futbolcularımız kendilerini real madrid futbolcusu sanıyorlar böyle maçlarda. inşallah işi bu sefer ciddiye alırlar da rezil olmayız

Yorum

• İntertoto Maçı Zekli Bi mac olacak...
                  Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• as kadro , yedek kadro , paf kadro falan fark etmez biz bu takıımları her türlü yeriz bee....

Yorum

• İlk olarak karadenizlii tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İntertoto Maçı Zekli Bi mac olacak...
                      zevkli bir maç dur bir düşünelim en son ne zman izledik
                      [ille d' 7]

Yorum

• InterToto ya ya adam gibi katilacaksin yada katilmiyoruz diceksin. Bu ne yaaa as takim yok yedek takim. Intertoto bitecek bu sefer bu oyunculari elden cikarim dicen ama kime gondercen
                        13 Vitor Hugo

Yorum

• cok tohaf işler yapıyoruz futbolcular bir iki mac fazla oynarsa erken form tutar da sonra oynamazlar diye ilgic bişi bizde şampiyonluga oynayan bi camiyayız sorsan uefa kupasına avrupaya gidecez yedek kadroyla cık sahaya yenildin elendin kim verecek bunu hesabını... bilmemki umarım bi kaza falan yaşamayız

Yorum

• İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            InterToto ya ya adam gibi katilacaksin yada katilmiyoruz diceksin. Bu ne yaaa as takim yok yedek takim. Intertoto bitecek bu sefer bu oyunculari elden cikarim dicen ama kime gondercen
                            Abi artik intertotoya katilmama olayi kalkti kuluplerin hepsi oynamasi lazim.
                            Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• bari kiki ilk 11de oynasa..

(UEFA)

Yorum

• katılıyor ve bence en dogru karar hazırlık macı yapacagına kupa oynasın cok başarılı olacagınada inanıyorum
                                masada degil sahada tek şampiyon...trabzonspor...
                                --------------MACKALİ_ROMANTİK_161--------------

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X