Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Intertoto & Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Intertoto & Trabzonspor

Arkadaslar bilmiyorum konu varmi ama... Merak ettim insallah olmaz ama 3 olamadik 4. olduk yanlista bilmiyorsam 4. ve 5. intertotoya gidiyo.merakim niçin trabzonspor intertotoda oynamasin ve bildigim kadariylada avrupada isim duyurmus takimlar katiliyo küçümseyecek takimlar degil.
    [ille d' 7]

Intertoto'ya katilmak için UEFA bize kontenjan verdi ama TFF temsilci yollamayacagimizi açikladi.. Bunu daha önce Kulüpler birligi toplantisinda sormuslardir muhtemelen..Çünkü kulüplere sormadan ferdi olarak böyle bir karar alamazlar.. Vel hasil-i kelam;bu sene de intertoto'da Türk temsilcisi olmayacak..
    Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

inter toto'da maçlari çok erken basladigi için takimlar genelde sonradan düsüs yasiyor ve kendi ligine olumsuz yansiyor..çok genis ve kaliteli kadro olmasi lazim..
      Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

Intertoto zaman olarak futbolcularin tatilinikapsadigi için kulüpler tarafindan pek ragbet görmüyordu taki son 2 yila kadar..2 yil önce Villareal,Hamburg,Schalke,Marsilya ve Avrupada ismi sayili birkaç takiminin kupa girmesiyle birlikte bir anda kupafarkli bir hava kazandi.Bende kupaya gitmemizden yanayim fakat futbolculari da düsünmek gerek.

Ayrica bu konuyu düsünmek için biraz erken.Çünkü kaçinci biterecegimizin bilmememizin yani sira 4.cünün UEFA ya mi yoksa Intertotoya mi gidecegini de bilmiyoruz.Çünkü kupa finalistleri ilk 3 ten olursa 4.cü UEFA ya gidecek[img]smileys/smiley2.gif[/img]Edited by: mini FaNaTiK
        elbet bir gün ölecegiz..TRABZONLU dogduk TRABZONLU ölecegiz..

Yorum

Arkadaslar bu sene Uefa nin koydugu bir yönetmeligi duymadiniz sanirim artik intertoto ya katilmak mecburi...Yani katilmiyorum diyen avrupa kupalarindan men gibi celara çarptirilacakmis geçen Fatih terim bizzat söledi..ben söliyim de..
          Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

Resmi yada güvenilir bi kaynaktan bu konuyla ilgili bilgi alabilen yokmu ya sankim hekes kafasina göre yaziyor gibime geldide..
            guRbetcigençleR

Yorum

inter toto kupasinin statüsünübesiktas ve kayserispor arastirsin.

Biz nede olsa 3. olacaz Allahin izniyle
              MİMOZA

Yorum

villareal bizi uefada eledigi sene intertotodan gelmisti baya ilerlemislerdi o senesi!
                İnsan ol evlat!

Yorum

İlk olarak lazutlarlivera tarafından gönderildi

inter toto kupasinin statüsünübesiktas ve kayserispor arastirsin.

Biz nede olsa 3. olacaz Allahin izniyle

[img]smileys/smiley32.gif[/img] [img]smileys/smiley14.gif[/img][img]smileys/smiley14.gif[/img]
                  2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

helal be
                    (?)UGUR(?)

Yorum

valla ben TRABZONSPORUMUZUN intertotoda oynamisina karsiyim.nedenini soracak olursaniz biz büyük bir takimiz öyle dandikbir organizasyonda yer almamaliyiz.zaten gerek kalmaz umarim uefaya gideriz
                      Onurla Kazanilan Tek yildiz Onursuzca Kazanilan Yildizlardan Büyüktür

Yorum

biz 1 kere katilmistik ama perugia yi eleyim hamburga elenmistik malesef
                        SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                        CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

intertoto için katilim süresi yaklasik 2 hafta önce bitti, 4-5-6. takimlar isterlerse katilabilirlerdi. zamaninda takilmistik 2000de sanirim yari finalde elenmistik. ingilizler bizim kontenjanlari kullanip 10.11. siradaki takimlarinida avrupaya gönderiyor. ugur meleke taktik programinda deginmisti biraz.

bu arada 61-firtina arkadasin yaptigi yoruma gülüyorum, bu gösteriyor ki bizden bi halt olmaz. büyük takimmisiz katilamazmisiz. hadi canim. valencia gibi bir takim 2 kez sampiyonlar liginde final oynamis 2 kere uefayi almis ispanya liginde sampiyon olmus, uefayi kazandigi yildan sonra intertotoya katiliyor. hamburga elendi yari finalde. sen kim oluryorsun be. bizde bu kafa varken bi halt edemeyiz. egitim sart

Yorum

İlk olarak selcjK tarafından gönderildi

intertoto için katilim süresi yaklasik 2 hafta önce bitti, 4-5-6. takimlar isterlerse katilabilirlerdi. zamaninda takilmistik 2000de sanirim yari finalde elenmistik. ingilizler bizim kontenjanlari kullanip 10.11. siradaki takimlarinida avrupaya gönderiyor. ugur meleke taktik programinda deginmisti biraz.

bu arada 61-firtina arkadasin yaptigi yoruma gülüyorum, bu gösteriyor ki bizden bi halt olmaz. büyük takimmisiz katilamazmisiz. hadi canim. valencia gibi bir takim 2 kez sampiyonlar liginde final oynamis 2 kere uefayi almis ispanya liginde sampiyon olmus, uefayi kazandigi yildan sonra intertotoya katiliyor. hamburga elendi yari finalde. sen kim oluryorsun be. bizde bu kafa varken bi halt edemeyiz. egitim sart
                            haklisin arkadasimda orasi ispanya ligi burda intertotoya kimler gidiyor pekibu sezon ankaraspor gitti.ne bileyim antep malatyavs sen bu takimlarla bizi esmi tutuyosun.
                            Onurla Kazanilan Tek yildiz Onursuzca Kazanilan Yildizlardan Büyüktür

Yorum

arkadaslar birakin inter totyu bizim sansizligimiz varken çikamayiz ordan ama bu yil üçüncüyüz onun endisesi yok bende bu haftada gs yeneriz aliriz öcümüzü biz giderken sampiyonluga yaktilar bizi bizde onlari yakariz

karadeniz firtinasi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X