Arkadaslar bilmiyorum konu varmi ama... Merak ettim insallah olmaz ama 3 olamadik 4. olduk yanlista bilmiyorsam 4. ve 5. intertotoya gidiyo.merakim niçin trabzonspor intertotoda oynamasin ve bildigim kadariylada avrupada isim duyurmus takimlar katiliyo küçümseyecek takimlar degil.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Intertoto & Trabzonspor
Daraltma
X
-
Intertoto'ya katilmak için UEFA bize kontenjan verdi ama TFF temsilci yollamayacagimizi açikladi.. Bunu daha önce Kulüpler birligi toplantisinda sormuslardir muhtemelen..Çünkü kulüplere sormadan ferdi olarak böyle bir karar alamazlar.. Vel hasil-i kelam;bu sene de intertoto'da Türk temsilcisi olmayacak..Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!
-
Intertoto zaman olarak futbolcularin tatilinikapsadigi için kulüpler tarafindan pek ragbet görmüyordu taki son 2 yila kadar..2 yil önce Villareal,Hamburg,Schalke,Marsilya ve Avrupada ismi sayili birkaç takiminin kupa girmesiyle birlikte bir anda kupafarkli bir hava kazandi.Bende kupaya gitmemizden yanayim fakat futbolculari da düsünmek gerek.
Ayrica bu konuyu düsünmek için biraz erken.Çünkü kaçinci biterecegimizin bilmememizin yani sira 4.cünün UEFA ya mi yoksa Intertotoya mi gidecegini de bilmiyoruz.Çünkü kupa finalistleri ilk 3 ten olursa 4.cü UEFA ya gidecek[img]smileys/smiley2.gif[/img]Edited by: mini FaNaTiKelbet bir gün ölecegiz..TRABZONLU dogduk TRABZONLU ölecegiz..
Yorum
-
Arkadaslar bu sene Uefa nin koydugu bir yönetmeligi duymadiniz sanirim artik intertoto ya katilmak mecburi...Yani katilmiyorum diyen avrupa kupalarindan men gibi celara çarptirilacakmis geçen Fatih terim bizzat söledi..ben söliyim de..Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
İlk olarak lazutlarlivera tarafından gönderildi
inter toto kupasinin statüsünübesiktas ve kayserispor arastirsin.
Biz nede olsa 3. olacaz Allahin izniyle
[img]smileys/smiley32.gif[/img] [img]smileys/smiley14.gif[/img][img]smileys/smiley14.gif[/img]2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
intertoto için katilim süresi yaklasik 2 hafta önce bitti, 4-5-6. takimlar isterlerse katilabilirlerdi. zamaninda takilmistik 2000de sanirim yari finalde elenmistik. ingilizler bizim kontenjanlari kullanip 10.11. siradaki takimlarinida avrupaya gönderiyor. ugur meleke taktik programinda deginmisti biraz.
bu arada 61-firtina arkadasin yaptigi yoruma gülüyorum, bu gösteriyor ki bizden bi halt olmaz. büyük takimmisiz katilamazmisiz. hadi canim. valencia gibi bir takim 2 kez sampiyonlar liginde final oynamis 2 kere uefayi almis ispanya liginde sampiyon olmus, uefayi kazandigi yildan sonra intertotoya katiliyor. hamburga elendi yari finalde. sen kim oluryorsun be. bizde bu kafa varken bi halt edemeyiz. egitim sart
Yorum
-
haklisin arkadasimda orasi ispanya ligi burda intertotoya kimler gidiyor pekibu sezon ankaraspor gitti.ne bileyim antep malatyavs sen bu takimlarla bizi esmi tutuyosun.İlk olarak selcjK tarafından gönderildi
intertoto için katilim süresi yaklasik 2 hafta önce bitti, 4-5-6. takimlar isterlerse katilabilirlerdi. zamaninda takilmistik 2000de sanirim yari finalde elenmistik. ingilizler bizim kontenjanlari kullanip 10.11. siradaki takimlarinida avrupaya gönderiyor. ugur meleke taktik programinda deginmisti biraz.
bu arada 61-firtina arkadasin yaptigi yoruma gülüyorum, bu gösteriyor ki bizden bi halt olmaz. büyük takimmisiz katilamazmisiz. hadi canim. valencia gibi bir takim 2 kez sampiyonlar liginde final oynamis 2 kere uefayi almis ispanya liginde sampiyon olmus, uefayi kazandigi yildan sonra intertotoya katiliyor. hamburga elendi yari finalde. sen kim oluryorsun be. bizde bu kafa varken bi halt edemeyiz. egitim sartOnurla Kazanilan Tek yildiz Onursuzca Kazanilan Yildizlardan Büyüktür
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum