Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Intertoto & Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Insallah 3.olarak ligi bitiririz ancak olmazsa inter toto ya katilmaktan yanayim en iyi hazirlik maçtir.ayrica burada basarili olup üst turlara çikabiliriz.
    bordomavi.net
    Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

eger genis bir kadro kurulursa,yani su anki takima 3-4 direkt oynayacak adam alinirsa,degil inter totoy,ne kadar kupa varsa hepsine katilalim.

lige erken baslamak ilk 6 hafta için iiyi oluyor,sonra takim duruyor nedense.ama kodro genis olursa neden olmasin.
      N e K ö T ü !

Yorum

arkadaslar bu sene intertotunu statüsü degisti. önceden 3 takim uefa ya çikiyordu. simdi 11 takim uefa ya katilcak uefaya. büyük taki9mlar katilmaz diye bisey yok. juventus intertotudan geldi final oynadi yillar önce keza bu gün viareal takimi takimsa inter toto dan uefa ya çikma basarisigösterdigindendir. ayrica her ülkeye tek kontejan ayrilcak. basvurmayan ülke olursa diger ülkeler basvurabilcek. bildigim kadariyla ingiltere bu ek kontejana bas vurdu. bizim ülkede her sey angerya görülüyo.
        öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
        MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
        BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

arkadaslar bence sle bisey de war mesela kupa finalini ilk 3 ten iki takim oynarsa 4 de uefaya gidecek

Yorum

inter totoya katilip ne elde edecez ki gereksiz bence

yani amaç ne olacak sanki uefayi mi kazanacaz gidip de

ben kendi adima söyliyim uefaya gitmek de pek tatmin edici bisey degil yani uefada da oynamak çok sarmiyo artik

yeni sistem biraz daha ii oldu aslinda puan sistemi

ama intertoto çok gereksiz geliyo

Yorum

zaten basvurular geçeli ay oldu, anorhosisi elemeyen takimin intertotoda ne isi var. otursun milani barçayi beklesin

Yorum

İlk olarak selcjK tarafından gönderildi

zaten basvurular geçeli ay oldu, anorhosisi elemeyen takimin intertotoda ne isi var. otursun milani barçayi beklesin

[img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

İlk olarak trabrock tarafından gönderildi

ben kendi adima söyliyim uefaya gitmek de pek tatmin edici bisey degil yani uefada da oynamak çok sarmiyo artik

[img]smileys/smiley7.gif[/img]Edited by: units
                [ille d' 7]

Yorum

İlk olarak units tarafından gönderildi
                  İlk olarak selcjK tarafından gönderildi

[img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

İlk olarak trabrock tarafından gönderildi

[img]smileys/smiley7.gif[/img]
                  trobrock bu ne bicim mantiktir abi o zamn sampiyonlar liginede hak kazanirsak girmeyelim milan juventus madrid fln heralde espri yapmak istedin

Yorum

saka yapti saka... allam yaaa hangi mantikla yazi yaziyosunuz buraya. sizi de anlamak zor. önce kafalari düzeltmek lazim abi. topçuyla olmuyo isler...
                    Hadi eyvallah..

Yorum

İlk olarak halil ibo tarafından gönderildi
                      UEFA'ya kalamadigimiz takdirde Intertoto'da yer almaktan yanayim.Sonuçta Avrupa tecrübesi sart.Yer alacagimiz gurubun durumuna göre gençlerin agirlikta oldugu bir kadroylada mücadele edilebilir.Hazirlik maçi yerine bu maçlar oynanmis olur.

son derece haklisin[img]smileys/smiley32.gif[/img]
                      ...Ey Tanrım Bana değiştirebilecek şeyleri, değiştirecek cesareti, değiştirilemeyecek veya değiştirilmesine lüzum olmayan şeyleri kabul edecek kuvveti ve bu iki şeyi birbirinden ayırabilecek bilgeliği de ver

Yorum

intertoto kalkmadimi
                        "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

hayir(cevabim önceki arkadasa).... arkadaslar msjlari okudum benimle ayni düsünüyorsunuz bana kalirsada katilmak lazim çünkü en azindan farkli milletten takimlarla oynamak daha iidir herhalde antalyada kendi liginden takimlarla maç yapmaktan Edited by: units
                          [ille d' 7]

Yorum

bence de intertoto ya katilirsak bizim acimizdan iyi olur.

Yorum

tabiki katilmamiz ii olur.ama bizim futbolcular öle yaz kis maç yapamaz beyefendiler tatil yapmak dururken.
                              Özkan SÜMER

Yorum

uefaya katilmak benim için çok önemli degil bunu söyledim katilsak iyi olur ama uefada oynamak heyecan vermiyo bunu söyledim

intertotoya zaten hiç gitmeyelim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X