Insallah 3.olarak ligi bitiririz ancak olmazsa inter toto ya katilmaktan yanayim en iyi hazirlik maçtir.ayrica burada basarili olup üst turlara çikabiliriz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Intertoto & Trabzonspor
Daraltma
X
-
eger genis bir kadro kurulursa,yani su anki takima 3-4 direkt oynayacak adam alinirsa,degil inter totoy,ne kadar kupa varsa hepsine katilalim.
lige erken baslamak ilk 6 hafta için iiyi oluyor,sonra takim duruyor nedense.ama kodro genis olursa neden olmasin.N e K ö T ü !
Yorum
-
arkadaslar bu sene intertotunu statüsü degisti. önceden 3 takim uefa ya çikiyordu. simdi 11 takim uefa ya katilcak uefaya. büyük taki9mlar katilmaz diye bisey yok. juventus intertotudan geldi final oynadi yillar önce keza bu gün viareal takimi takimsa inter toto dan uefa ya çikma basarisigösterdigindendir. ayrica her ülkeye tek kontejan ayrilcak. basvurmayan ülke olursa diger ülkeler basvurabilcek. bildigim kadariyla ingiltere bu ek kontejana bas vurdu. bizim ülkede her sey angerya görülüyo.öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !
Yorum
-
inter totoya katilip ne elde edecez ki gereksiz bence
yani amaç ne olacak sanki uefayi mi kazanacaz gidip de
ben kendi adima söyliyim uefaya gitmek de pek tatmin edici bisey degil yani uefada da oynamak çok sarmiyo artik
yeni sistem biraz daha ii oldu aslinda puan sistemi
ama intertoto çok gereksiz geliyo
Yorum
-
[img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]İlk olarak selcjK tarafından gönderildi
zaten basvurular geçeli ay oldu, anorhosisi elemeyen takimin intertotoda ne isi var. otursun milani barçayi beklesin
[img]smileys/smiley7.gif[/img]Edited by: unitsİlk olarak trabrock tarafından gönderildi
ben kendi adima söyliyim uefaya gitmek de pek tatmin edici bisey degil yani uefada da oynamak çok sarmiyo artik
[ille d' 7]
Yorum
-
trobrock bu ne bicim mantiktir abi o zamn sampiyonlar liginede hak kazanirsak girmeyelim milan juventus madrid fln heralde espri yapmak istedinİlk olarak units tarafından gönderildi[img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]İlk olarak selcjK tarafından gönderildi
zaten basvurular geçeli ay oldu, anorhosisi elemeyen takimin intertotoda ne isi var. otursun milani barçayi beklesin
[img]smileys/smiley7.gif[/img]İlk olarak trabrock tarafından gönderildi
Yorum
-
İlk olarak halil ibo tarafından gönderildiUEFA'ya kalamadigimiz takdirde Intertoto'da yer almaktan yanayim.Sonuçta Avrupa tecrübesi sart.Yer alacagimiz gurubun durumuna göre gençlerin agirlikta oldugu bir kadroylada mücadele edilebilir.Hazirlik maçi yerine bu maçlar oynanmis olur.
son derece haklisin[img]smileys/smiley32.gif[/img]...Ey Tanrım Bana değiştirebilecek şeyleri, değiştirecek cesareti, değiştirilemeyecek veya değiştirilmesine lüzum olmayan şeyleri kabul edecek kuvveti ve bu iki şeyi birbirinden ayırabilecek bilgeliği de ver
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum