şaka maka erciyes uefa'ya mı gidecek şimdi??
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Intertoto & Trabzonspor
Daraltma
X
-
Arkadaşlar boşuna ahlanıp vahlanıyorsunuz. Bejeke'nin febenin sucuksporun gaysenin hepsinin ve intertotoya gidersek bizim de toplanacağımız yer aynı yani UEFA kupası, siz bu CL'nin eleme turuna katılan bu zavallı takımların seri başı olmadan bu lige girebileceğini harbiden zannetmiyorsunuz değil mi.Aramızdaki fark sadece 1 veya 2 maç fazla oynamak zorunda kalmak olacak. Hem intertotoda rakiplerimiz karşısında başarılı sonuçlar alırsak o ivme ile UEFA'yı da sallayabiliriz.
Yorum
-
2 maç 4 değil, 2 takımla 4 maç. Rövanşlı yani...İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar gercetken uefaya katilmak icin 2 macmi yapacagiz?
3 değil 14...İlk olarak mehmedinho50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar intertoto da final üc mücadele ile oynaniyor yanlis bilmiyorsam ve üc takim uefaya cikabiliyor ? öyle degil mi????
Hamburg 8 sene önce bizi İnter Toto'da elemişti...İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegeçen sene şampıyonlar lıgınde !! mucadele eden hamburg!! bu sene ıntertotoya katılıyor.
Bu arada İnter Toto'ya katılırsak, yok erken form tutup ligde kötü gideriz diye bahaneler üretmenin manası yok. Normalde zaten o tarihlerde kasabalarda hazırlık maçı yapıyorduk ne farkeder...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Ama geçen sene Kayseri İnter Toto'dan UEFA'ya gelince, ülkemize en çok puan kazandıran takım diye söyleniyordu. Sonuçta ülke puanları İnter Toto'nun turları açısından önemli. Mesela Yunanistan'ın puanı bizden daha iyi olduğu için İntertoto'ya katılacak takımları direk 3.turdan başlayacak...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Ben de renkdaslara katiliyorum. Her ne kadar Intertoto kücük bir sey olarak görülse bile katilmaya deger bir organizasyon. Cok rezil bir sezon gecirdigimiz su ligde hic degilse UEFA'ya gitmemiz gerekiyor ve bunun da yolu Intertoto'dan geciyor renkdaslar. Buraya katilmaliyiz.Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yorum
-
Agzin bal yesin.İlk olarak samsunlu_suayıp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yorum
-
bu yanlis kayseri kadar asagi yukari bizde topladikİlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAma geçen sene Kayseri İnter Toto'dan UEFA'ya gelince, ülkemize en çok puan kazandıran takım diye söyleniyordu. Sonuçta ülke puanları İnter Toto'nun turları açısından önemli. Mesela Yunanistan'ın puanı bizden daha iyi olduğu için İntertoto'ya katılacak takımları direk 3.turdan başlayacak...
yinede en cok toplayanlar 3 eziklerdi
intertotoda uefaya göre 3de 1 puan aliyorsun yani 3turu da bütün maclari kazanipda gecsen uefada 1 tur gecmis kadar puan kazaniyorsun"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
malesef... adamlar kume'den deyil hemde 2.lig'den uefa ya katiliyor.... bu takima kicik kaptim yaa!İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşaka maka erciyes uefa'ya mı gidecek şimdi??
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum