ben ofta .bi tane gördüm fener formalı dolaşıyodu.15 dakika sonra gördüm baktım forma yırtılmış çocuğun yürücek hali yok
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Çocuklarımız ve Trabzonspor
Daraltma
X
-
Bu başlık çok önemli.Trabzonsporlu ana babanın çocuğu için pek sorun yok ama anadolunun çeşitli kentlerinde doğup büyüyüp hür iradesi ile takım seçecek çocuklar bu haliyle trabzonu zor seçer.Zira her defasında alay konusu olur arkadaşlarına.Benim 9 yaşında istanbul'da doğmuş büyümüş bir yeğenim var acaip T.S.'LU. her pazartesi ağlayarak geliyordu okuldan!!!!!!!!Şimdi soruyorum ben çocuk olsam ve anam babam trabzonsporlu olmasa neden Trabzon'u tutayım.Bana en ufak bir neden gösterin!!??Yani gelecekte böyle devam ederse Trabzon sınırları içerisine gömüleceğiz.
Çok acil şampiyon olmalıyız.
ya da trabzonda bile fb-gs-bjk formalarına alışmalıyız.Bitmeyen Hasretim, Sonsuz Sevdam Trabzonum
ERKAN OCAKLI,SENİ UNUTMAYACAĞIZ,
KARADENİZ'DE NÜKLEER SANTRALE HAYIR!!!!!
Yorum
-
benim de izmir de doğma büyüme 6 yaşında yeğenim var takım tutma konusunda kafası karışık olunca hemen koşup bordomavi formasını aldım tabii.
sonuç..
(bir telefon konuşması)
ben
- hangi takımı tutuyorsun?
o
- trabzonspor
sonra telefonu annesine verip arkadan bağırıyor... ama okulda fenerbahçeeeeeee...... niye diyoruz e okulda herkes fenerbahçeli ve galatasaraylıymış..
ama "çocuklar anne babalarının tuttuğu takımı tutar di mi anneeee" diye de soruyor annesine..
anlayacığınız çocuk ne yapacağını şaşırmış durumda.. izmir deki beşiktaş trabzon maçında beşiktaş galibiyet golünü atınca beşiktaş trününe gidelim diye ağlamaya başlamısını hiç saymıyourum tabii)
kısacası ne kadar uğraşırsan uğraş başarı önemli..eski nick "1461@61"
Yorum
-
İlk olarak 1461@61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenim de izmir de doğma büyüme 6 yaşında yeğenim var takım tutma konusunda kafası karışık olunca hemen koşup bordomavi formasını aldım tabii.
sonuç..
(bir telefon konuşması)
ben
- hangi takımı tutuyorsun?
o
- trabzonspor
sonra telefonu annesine verip arkadan bağırıyor... ama okulda fenerbahçeeeeeee...... niye diyoruz e okulda herkes fenerbahçeli ve galatasaraylıymış..
ama "çocuklar anne babalarının tuttuğu takımı tutar di mi anneeee" diye de soruyor annesine..
anlayacığınız çocuk ne yapacağını şaşırmış durumda.. izmir deki beşiktaş trabzon maçında beşiktaş galibiyet golünü atınca beşiktaş trününe gidelim diye ağlamaya başlamısını hiç saymıyourum tabii)
kısacası ne kadar uğraşırsan uğraş başarı önemli..
bende de bir yeğen var anne(kardesım gslı ama futbolla alakası yok.sorarsan gs.) baba fb lı.yegene hangı takım deyınce fenerbahce dıyor.sebebıde babası tutdugu ıcın.bana da duskun ama baba tabı aynı evde.bende benım cocuguma bırı yapsa kızarım dıye fazla ustelemıyom.arasıra saka yollu. gecen bızdelerdı babası sehır dısında oynuyoruz.sordum hangı takım dıye ts dedı.ama babası gelınce fb olacakmıs.(4,5 yasında ama bıraz cıkarcı) bakalım farklı sehırlerdeyız.aklı ermeye baslarsa bı sortı yapacam ufaktan.azcık tehdıtlen deneyecem olursa bır ts lı daha katarız ınsallah.
bı kuzen bır ara fb dedı.bazı kuzenler bızım ezıklerden onlara uydu.ama basarılı bır operasyonla ts ye cevırdık.
trabzondan akrabalar var baska takımları tutuyolar. akraba demeyecem dalacam.adam trabzonda olup nasıl baska takım tutar anlamıyorum.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum