ben caddeye giderken bilerek atki takiyorum forma giyiyorum[img]smileys/smiley2.gif[/img]
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Çocuklarımız ve Trabzonspor
Daraltma
X
-
İlk olarak AkcaabatliTS tarafından gönderildi
gecen sene tsclub'dan 6 aylik erkekyegenime forma alip ismini yazdirmistim(Melik 61) bu sene gidim insallah obur kucuk erkekyegenlerede alacam!!!
eksik etmeyin bordomavi giydirin cocuklari!
iste çocuklari ts li yapmanin en kolay yolu bu hayata gözlerini bordomavi açcaklar bu kadar basit
birde bi arkadas 25 yas alti trabzonlu sayisi çok azaldi diyor okadar da degil abartma bilader benim sülalemde ts disi takim tutan bi kuzenim var oda kiz yani
Yorum
-
Ben zonguldakta olmama ragmen ezik gsli kardesimle birbirimizi yiyoruz.Adam üv.gelmesin ,Trabzona tekbir lafdirek savas sebebi.Siz trabzonda nasil dayaniyonuz. Ben iyiki orda oturmuyorum .Ölürmüsün öldürürmüsün.Senin sehrinin takimi trabzon gibi bir efsane sen gidip,ezik tutacaksin.Böyle kisiler kisiliksiz,özenti,yalaka tiplerdir.Bakiniz,yalak1 .E.Gürsoy,yalak2. Sinan Engin ,yalak3.Ö.Çavusoglu
PENCERENI KAPAT PERDELERI ÇEK
MONAROZA SENI GÖRMEMELIYIM.
BIR BAKISIN ÖLMEM IÇIN YETECEK ANLA BENI ROZA BEN BIR DELIYIM....S.KARAKOÇ
Yorum
-
İlk olarak morientes tarafından gönderildi
Ben zonguldakta olmama ragmen ezik gsli kardesimle birbirimizi yiyoruz.Adam üv.gelmesin ,Trabzona tekbir lafdirek savas sebebi.Siz trabzonda nasil dayaniyonuz. Ben iyiki orda oturmuyorum .Ölürmüsün öldürürmüsün.Senin sehrinin takimi trabzon gibi bir efsane sen gidip,ezik tutacaksin.Böyle kisiler kisiliksiz,özenti,yalaka tiplerdir.Bakiniz,yalak1 .E.Gürsoy,yalak2. Sinan Engin ,yalak3.Ö.Çavusoglu
evet ne kadar TRABZONSPOR destekçisi oldugunu gördük..Ezik kupayi TRABZONSPOR alsin diyo..Daha elendiginden bile haberi yok[img]smileys/smiley7.gif[/img]"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
en çokta erciyeste tribunlerde yerini alan o küçük trabzonsporlulara üzüldüm...
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
yalla ben 18 yasindayim t.s den daha sampiyonluk görmedim sadece arada bi aldigi türkiye kupasni hatirliyorum hatta anortosis e elendi milletin agzinda sakiz oldum önüne gelen n dalga geçti ama hiç bi zaman t.s sevgim bitmedi bitmez de benim babam trabzonlu ama ilk zamanlar fener i tutuyomus t.s birinci lige çikti ilk maçta fener i2-0 yendi la baktim adamlar süper oynuyo hemde benim kentimin takimi hemen geçtim t.s ye diyo benim küçüklükten büsürü t.s formam var iste bu yüzden ölümüne t.s benim oldugum yerde en büyük ve tek büyük t.s allahina kadar lannİNADINA TRABZON DEGİL ÖLÜMÜNE TRABZON
Yorum
-
İlk olarak morientes tarafından gönderildisampiyonluk sart
baska söze gerek yok aslinda.
sampiyon olunmasada trabzonspor taraftari hep olacaktir. ama bi gerçek varki kabul etsekte etmesekte bu yillar geçtikçe zayif halkalara dönüsür. o yüzden en kisa zamanda sampiyonluk yakalayip temelleri daha saglam atmaliyiz.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Evet 2000 li yillarda g.s nin avrupada yakaladigi basarilardan sonra hangi çocuga sorsan çogunlugu g.s yi tuttugunu söylüyordu. Bunun nedeni o basarilardi ve belli bir taraftar alt yapisinin olusmasina neden oldu, bozulmayi ve dagilmayi önlemek istiyorsak Trabzonsporun acil olarak sportif basari elde edip taraftar portalinin ihtiyaçlarina karsilik vermesidir. Her ne kadar bizler ölümüne Trabzonspor desekde taraftar alt yapisini kurmak ve kurtarmak için bu tek yol....
Yorum
-
keske o çocuklara bir daha bu soruyu sorma firsatiniz olsa yüzde kaçi hala gs.yi tutuyordur?''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum