Çocuklarımız ve Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Nytre
    Trabzonspor Kongre Üyesi
    • 31.05.2004
    • 10231
    • Trabzon

Çocuklarımız ve Trabzonspor

Arkadaslar son yillarda Trabzon sokaklarinda bjk gs gibi takimlarin atkilarini takan Trabzon gençleri var hatta bunlarin bazilari çocuk yasta.

bu durumdan sizler gibi bende çok rahatsizim .. bunlarin sayisi 250-300olsa bile ben bir tanesine bile tahammül edemiyorum.

futbolda karsilikli hosgörü ve tahammül olmali ancak burasi Trabzon ve biz büyüklerimizden Trabzonlu olan Trabzonsporu tutar'i ögrendik.

simdi bir hatada ailelerde. çocuguna bu ezik takimlarin esyalarini taktiranlarda onlara vatan sevgisi gibi Trabzonspor sevgisi veremeyen bilinçsiz ailelerde.

ben burada ÇOCUKLARIMIZA TRABZONSPORUMUZU SEVDIRMENIN YOLLARI adi altinda konu açacaktim ancak sigmadi.

benzer konu kalearkasi.net adresindede tartisiliyor.

benim bazi önerilerim var.

1- bordomavi.net ve kalearkasi.net isbirligiyle ilkokullara ortaokullara ve liselere Trabzonsporlu futbolculari baskanimizi yönetimimizi ve t.direktörümüzü götürmek ve orada soru-cevap esliginde bir konferans.

2-Trabzonsporumuzun tarihini unutulmaz maçlarin görüntüleri esliginde sunmak ve bu arada yine eski futbolcularimizin o maçlarda yasadiklarini anlatmasi (örnek hami orhan ünal soner senol günes....)

3-çocuklarimizin arasinda "trabzonsporu tanimlayin" adi altinda bir resim yarismasi yapmak...

benimkiler simdi bunlar ya sizin yollariniz ???

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
  • zafer6161
    • 20.10.2004
    • 18670
    • Trabzon

nerde ben göremiyorum trabzonun içinde oturmama ragmen ama ara da sirada 3,5 numünelik çikiyo iste
    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• FANATIK61
      • 31.05.2004
      • 4660
      • Systems Engineer
      • Almanya

Var var hemde cok var, bu sene izinde iken Mahallelerde cok gördüm ufak olsun büyük Istanbul Takimlarim Formalarini giyordu. Sordum birisine dedi bana Dayim getirdi Istanbuldan.

Nasil yeni Yönetim soruyu bil bilet kazan kampanyasini baslatti. Cocuklara ve Genclere de Soruyu bil Forma, Atki, vs cesitli hediylerkazandirsin. Bölyelikle Trabzonsporun reklami artar....
      Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• #10 Fietra
        • 31.05.2004
        • 5506
        • Mühendis
        • İstanbul

Ne yazik ki bu olay bu sene sonu patlama yapti.Yazin Trabzon'da Istanbul takimlarinin formalarini satan yerler falan da gördüm.Babanin biri çocugunu almis yanina Alex formasi ile dolastiriyor.Trabzon'da artik bu olaylar sallanmamaya basladi.Içten zehirleniyoruz herhalde.Trabzon'daki bu duruma çok üzüldüm ve yazin ciddi bi sekilde bu basligi açmayi düsündüm ama sonra utandigimda midir nedir açmadim.O kadar paranoyak hale gelmistim ki internet cafede oyunda Fenerbahçe'yi alan bi çocuk gördügümde neden aldin diye sordum.Neyseki Trabzonsporluymus oyun icabi dedi.Isin kisasi bu olayi ciddiye almamiz gerekiyor.Ben üstüme düseni yapmaya çalisiyorum.2 kuzenimi Avni Aker ile tanistirdim ve isi saglama aldim.Simdi sirada küçük kiz kardesim var[img]smileys/smiley1.gif[/img]
        keyif adamı ..

Yorum

• Can basten
          Trabzonspor Kongre Üyesi
          • 03.08.2004
          • 4661
          • Akademisyen

Valla hiç anlamam, Trabzonlu olup da Trabzonspor'u tutmayan çocuga patlatacan iki tane bak adam oluyor mu olmuyor mu???

Smile koymama bakmayin ciddiyim...
          Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

• İleli
            • 07.06.2004
            • 4276
            • Belçika

2 sene once bende bi cocuk gormustumezik formasisi giyiniyordu babasi yaninda...cocuktur buyudugunde bakalim giyinebilecekmiTrabzonda o formayi
            İnsan ol evlat!

Yorum

• Adem Erdoğan
              • 09.03.2005
              • 21546
              • Yazılım, Danışmanlık
              • İstanbul

yaw ne yapsin usaklar buluyolar biyerden bisedir diye geçiriyolar sirtlarina.
              ama trabzonda dis illerden de baya insan var .adamlari tutup zorla trabzon formasi giydirecek halimiz yok.trabzonspor avrupada basariyi ya......in onlarda dogru yolu bulurlar.eeee bizde gözümüzü barcelona lyon aston vila zaferleriyle açtik.

Özkan SÜMER

Yorum

• eys_61
                • 27.09.2004
                • 2131
                • Mühendis
                • Gaziantep

İlk olarak Can basten tarafından gönderildi

Valla hiç anlamam, Trabzonlu olup da Trabzonspor'u tutmayan çocuga patlatacan iki tane bak adam oluyor mu olmuyor mu???

aynen abi valla büyük konusmayayim ama insallah bizim çocuk(lar) dogustan fanatik olacak.is gene ana-baba da bitiyor bence.

aklin yolu bir: TRABZONSPOR
                Her daim TRABZONSPOR!
                Türkiye Kyoto'yu imzaladı :)
                "7"

Yorum

• zafer6161
                  • 20.10.2004
                  • 18670
                  • Trabzon

VALLA BENDE GÖRDÜGÜMDE SORUYORUM HANGI TAKIM COCUK FB DEDIGI ZAMAN HEMEN TS YI TUT DIYORUM COCUKTA TAMAM ABI DIYOR

SONRA BURDA FORMA GIYEN COCUKLA RIN COGUNLUGU TRABZONLU DEGIL MEMUR COCUGU
                  Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                  Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• zanoylu
                    • 29.12.2004
                    • 3021
                    • memur
                    • Sinop

Bende o çocuklarin çogunun memur çocugu oldugunu tahmin ediyorum.Hiçbir trabzonlunun çocuguna ezik formasini alacagini tahmin etmiyorum...........

Yorum

• Nytre
                      Trabzonspor Kongre Üyesi
                      • 31.05.2004
                      • 10231
                      • Trabzon

arkadaslar bu konuda herkesin bir anisi var . benimde var da çocuklarimiza trabzonspor sevgisi kazandirmak için baska neler yapabiliriz firki olan var mi?

bunlari eyleme geçirmeliyiz...

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• kutoz

Can usagun yok ya, oyle vuriysun ki. [img]smileys/smiley4.gif[/img]Baba olda, sorarim ben sana.

Egitim sart... Gurbette yasayan ve görevim icabi sehir sehir geziyorum. Benim 11 yasinda bir kizim var. Emin olun bu saatten sonra baska bir takimi tutmasi imkansiz. Yaklasik 1 ay öncede, "Trabzonspor Genç Üye Karti"ni aldi. Artik hiç ayrilamaz... Söylemek istedigim, birazda ebeveynlede bitiyor bu is. Çocuga ne verirseniz, onunla yürür karanligin üzerine... Yeter ki, vediginiz bilginin isigi dogru olsun...

Yorum

• izmirdenayhan
                          • 16.12.2004
                          • 676
                          • Tıbbi Satış Temsilcisi
                          • İzmir

hAKLISIN GADASUM BIZZAT SAHIDIM S ENIN SEVIMLI KIZININ NASIL BIR TRABZONSPORLU olduguna..Ne mutlu sana..!!!!
                          A.Ersoy...Tutkumuz,heyecanimiz,vazgeçilmezimiz.....

Yorum

• BDiler61

İlk olarak kutoz tarafından gönderildi

Can usagun yok ya, oyle vuriysun ki. [img]smileys/smiley4.gif[/img]Baba olda, sorarim ben sana.

Egitim sart... Gurbette yasayan ve görevim icabi sehir sehir geziyorum. Benim 11 yasinda bir kizim var. Emin olun bu saatten sonra baska bir takimi tutmasi imkansiz. Yaklasik 1 ay öncede, "Trabzonspor Genç Üye Karti"ni aldi. Artik hiç ayrilamaz... Söylemek istedigim, birazda ebeveynlede bitiyor bu is. Çocuga ne verirseniz, onunla yürür karanligin üzerine... Yeter ki, vediginiz bilginin isigi dogru olsun...

bencede olay ailede bitiyor.Ben anne tarafindan Trabzonluyum ve evde malesef febe hakimiyeti var.Beni benden büyük kuzenlerim Trabzonsporlu yapti bende benden küçükleri yapiyorum.Forma atki türü seyler aliyorum sürekli onlara.
                            SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                            CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• Can basten
                              Trabzonspor Kongre Üyesi
                              • 03.08.2004
                              • 4661
                              • Akademisyen

İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi

VALLA BENDE GÖRDÜGÜMDE SORUYORUM HANGI TAKIM COCUK FB DEDIGI ZAMAN HEMEN TS YI TUT DIYORUM COCUKTA TAMAM ABI DIYOR

Nabaysin Zafer korkutay misun yoksa usaklari???[img]smileys/smiley4.gif[/img]
                              Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...