Çocuklarımız ve Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Tmac61
    • 28.05.2005
    • 1259
    • Çankırı

BMN ahalisi söyle bir örnek vereyim...

Bursada her hafta (maç olan her hafta) bir okuldaki ögrenci grubunu
    stradin maraton kisminin sol tarafina bizdeki konuk takim tribününe
    denk gelen yere getirirler ve küçük yasta takim sevgisini o stadin
    atmosferini asilarlar...

Bursa asilli çok yoktur ama bursa taraftari çoktur bu yüzden..

Klüp yönetimine duyrulur...

Yorum

• ozcan_asanoglu
      • 31.05.2004
      • 2726
      • Bankacı
      • İstanbul

bir çok açidan çok basarili olan faruk özak döneminde her maça bir okul bedava getiriliyordu, çok faydasi oldu..simdi 18-19 yas arasi arasi olan bir çok genç belki de o yüzden trabzonsporlu...

kesinlikle bu tür bir uygulamaya baslanmali...
      Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• Nytre
        Trabzonspor Kongre Üyesi
        • 31.05.2004
        • 10231
        • Trabzon

tabi bu uygulamalara bizlerde sahit olduk çogu kez...

gerçi bize sira gelmemsti...

bu uygulama dogrudan ve etkili bir uygulama...

bmn üyelerinden bmn yönetimine oradanda trabzonspor kulübüne ...

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• geronimo_61

arkadaslar bence bu konuda en büyük sorumluluk aileye mahalledeki abiye kahvehanedeki çayciya dürümcüye sucuya gazteciye düsüyor hep beraber % de 100 trabzon için çalismaliyiz

görürsek de kirariz bacaklarini

Yorum

• geronimo_61

bu konu hakkinda bende basimdan geçen bir olay yazmak isterim

yil yanilmiyorsam 2000

trabzon fener maçi var trabzonumda..

topladik paralari maça gidecegiz bizde de zonguldakli ama trabzona yerlesmis bir arkadas var feneri tutuyor. bende gelecegim dedi.

bende maça gelirse ilk tekmeyi benim atacagimi oradan da hastanelik olarak ayrilacagini söyledim hiç saka yapmadigimi anladi

neyse yarim saat kadar aramizdan ayrildi. geldiginde hepimiz sok olmustuk yüzünün bir tarafi bordo bir tarafi mavi üstelik bordo mavi formayla.

ula dedim kimse inanmaz bunu fenerli olduguna nasil edeceguk. götürdük stada mükemel atmosferde 2-0 la aldik puani

hiç unutmam dedi ki bçle bir sevgi yok anasini satayim her maç burdayim artik ve trabzonumdan ayrilana kadar her maçi ayni coskuyla izledik...

hidayete erdirdik çok sükür

Yorum

• onurts61
              • 06.10.2004
              • 1264
              • İstanbul

Amcamla yengem bi anlasma yapmislardi eger kiz cocuklari olursa yengem 3 isim soyliyecek amcam birini sececek eger erkek olursa amcam 3 isim soyleyecek yengem birini sececek , cocuk erkek oldu ve amcan 3 isim soyledi ogun ,hami tolunay [img]smileys/smiley36.gif[/img]yengem ogun ismini secti

Ben kucukken babama sorarlardi bu cocuk trabzonsporlu olmazsa ne yaparsin diye babamin cevabi cok ilgincti test isterim demisti eger trabzonsporlu degilse bu cocuk kesinlikle benden degildir diye etrafa takilirdi.
              Kahpe Bizans;
              Ölünüzü Dirinizi ,Hergün Birinizi ,Birgün Hepinizi
              Trabzonspor da oynayan futbolcu nefes aldığı sürece onun için kaybedilmiş birşey yoktur...

Yorum

• oflubektas
                • 23.02.2005
                • 3494
                • İstanbul

Arkadaslarinin etkisiyle fenerli olan yegenine (ki benim de halaoglu oluyor) bizim Peder Bey su sözü söylemis ve yeniden "aslina rücû" ettirmisti:

"Ne mutli saa da. Fener-Trabzon maçi oldugu zaman çift tarafli küfür yiycesun haberun yok)
                BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• fincher

bu sorun sadece Trabzonda degil tüm Türkiyede var.Ancak ben bunun tek sebebi olarak basarisizligi görüyorum.23 senedir sampiyon olamayan bir takim,küçük bir çoçuk bu kadar sabirli olamaz.çocuklar güçlüyü sever,ve tuttugu takimin tutmadigi güçlülere kafa tutmasini ister.basari gelmedikçe uzun vadede Trabzonspor taraftari,nesil gençlestikçe azalacaktir...

Yorum

• cakal 61
                    • 13.11.2005
                    • 513

mackada mac izlemiyorum gs li cok ama trabzon da gormedim evde arsinde dayim var usagi gs li usak gittigi trabzon maclarinin hic birinde galip gelememis bunla ben 0-0 biden antep rum d. kiev maclarina gittim ve rum macinda kizginlikla macdan cikar cikmaz kavga ettim ve o gunden bu yana kanusmuyorum biz trabzon disinda takim icin neler yapiyoruz sen trabzon topraklarinsa o. c. takimlari tut evde sade ben trabzonsporluyum babam bjk li ama bilirler trabzon yenildimi gunesim battigini onun icin hic birsey soylemezler TRABZONDA OLUPDA BASKA TAKIM TUTANLAR DAYAK DAN BASKA HIC BIRSEYDEN ANLAMAZ
                    OLUMUNE TRABZON
                    ............................. *TRABZON MACKA*

ULKER HADDINI BIL KARSINDAKI BUYUK TRABZONSPOR VE TARAFTARIDIR VARDIR AKLINDA OLSUN KAYBETEN SIZ OLURSUNUZ

Yorum

• Külünkoğlu
                      Trabzonspor Kongre Üyesi
                      • 16.07.1999
                      • 24305
                      • İstanbul

Degerli Arkadaslarim, bu ve benzer taleb ve fikirlerimizi baskanimiz eger bize zaman ayirabilirse birinci agizdan iletecegim.

Bir konuya da hassasiyet göstermenizi rica ediyorum, Kardeslerimizi yegenlerimizi çocuklarimizi asagidaki linkteki gibi ortamlardan mahrum etmeyiniz.

Trabzonspor √
                      Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                      İki Renk ve Asalet √
                      BordoMavi.Net √

Yorum

• Naim

Valla kendi çoçugumuzu Allah daha nasip etmedi ama yegenimiçin dayimla bir taktik yaptik
                        dayim bir TS formasi alip arkasina Yattara Enes Yazdirdi (Trabzonspor diyemedigi için yattarayi Trabzonolarak bellettik)
                        ben eve her geldigimide üstünde formayi görürsem 1ytl vermek üzere anlastik
                        simdi her onu ziyaretimde kosa kosa odaya gidip kapiyi kapatip formayi giyiyor parayidakapiyor
                        bu sayede hem beni seviyor hem trabzonu
                        Nasil fikir ama [img]smileys/smiley2.gif[/img]
                        Kisisel Çalismalarin yaninda Trabzonspor Klubununde Külünkoglunun belirttigi projeye ilgi göstermesi lazim Metin abi bu projeyi febe nin gerçeklestirebileceginden bahsediyordu 2-3 ay önce ve büyü tehlike olarak gösteriyordu sonuna kadar hak veriyorum ve Trabzon gibi bir ortamda bu projeyi gerçeklestirmek daha kolay olacak bence
                        çoçuklar için ucuz formalar yapilip satisa sunulabilir Edited by: Külünkoglu

Yorum

• Külünkoğlu
                          Trabzonspor Kongre Üyesi
                          • 16.07.1999
                          • 24305
                          • İstanbul

Naim biz yapmazsak baskalari mutlaka yapacaktir firsatlar kaçirilmamali. Hatta bu mesajlari buraya yaziyoruz amatipki sms olayinda oldugu gibi taklite maruz kalmayalim sonra.

Edited by: Külünkoglu
                          Trabzonspor √
                          Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                          İki Renk ve Asalet √
                          BordoMavi.Net √

Yorum

• Murat'
                            • 07.03.2005
                            • 32842
                            • İnsan
                            • Ankara

daha 18 yasimdayim ama çocuklarim olursa inanin ki onlari benden daha koyu trabzonsporlu yapacagim ama tabi bu bide trabzonsporun performansina bagli...ben hiç sampiyonluk göremedim ama insallah bvenimle birlikte çocuklaarim görür...öyle trabzonsporlular yetistirmemiz lazim kiii 40 sene sampiyon olmasak bile bu takima küsmemeleri lazim

Yorum

• TAMTÜRK61
                              • 11.12.2005
                              • 1154
                              • Öğretmen
                              • Almanya

İlk olarak Nytre tarafından gönderildi

Arkadaslar son yillarda Trabzon sokaklarinda bjk gs gibi takimlarin atkilarini takan Trabzon gençleri var hatta bunlarin bazilari çocuk yasta.

bu durumdan sizler gibi bende çok rahatsizim .. bunlarin sayisi 250-300olsa bile ben bir tanesine bile tahammül edemiyorum.

futbolda karsilikli hosgörü ve tahammül olmali ancak burasi Trabzon ve biz büyüklerimizden Trabzonlu olan Trabzonsporu tutar'i ögrendik.

simdi bir hatada ailelerde. çocuguna bu ezik takimlarin esyalarini taktiranlarda onlara vatan sevgisi gibi Trabzonspor sevgisi veremeyen bilinçsiz ailelerde.

ben burada ÇOCUKLARIMIZA TRABZONSPORUMUZU SEVDIRMENIN YOLLARI adi altinda konu açacaktim ancak sigmadi.

benzer konu kalearkasi.net adresindede tartisiliyor.

benim bazi önerilerim var.

1- bordomavi.net ve kalearkasi.net isbirligiyle ilkokullara ortaokullara ve liselere Trabzonsporlu futbolculari baskanimizi yönetimimizi ve t.direktörümüzü götürmek ve orada soru-cevap esliginde bir konferans.

2-Trabzonsporumuzun tarihini unutulmaz maçlarin görüntüleri esliginde sunmak ve bu arada yine eski futbolcularimizin o maçlarda yasadiklarini anlatmasi (örnek hami orhan ünal soner senol günes....)

3-çocuklarimizin arasinda "trabzonsporu tanimlayin" adi altinda bir resim yarismasi yapmak...

benimkiler simdi bunlar ya sizin yollariniz ???

Güzel düsünmüssün,tesekkürler,ben de böyle bir problemi gündeme getirmeyi düsünüyordum.

Meslegim geregi Samsun'un ve Corum'un köylerini ve ilcelerini gördüm.

Meslege ilk basladigim yillarda Bafra'nin bir köyünde ders disinda ögle arasi kücük cocuklara (4.-5.sinif ögrencilerimle) okulun bahcesinde top oynuyoruz.

Cocuklar kendi aralarinda topu bana,hey Sota gibi vur,Ben Hami'yim gibi sözler duydum. Sordugum da Trabzonspor'u tuttuklarini söylediler.

Ne kadar sevindim bilemezsiniz,zaten Türkiye'ye döndügümde bu anilarimi toparlayarak bir kitap yazmayi düsünüyorum. Corum'un köylerinde de ayni Trabzonspor sevgisiyle karsilastim. Burada Ts'yi titanlar cocuklar degil de yetiskinlerdi.

-Sordugum da Neden Trabzonspor diye? Trabzonspor Istanbul'u yikti sampiyon oldu. Kisacasi bu ezilmis,fakir; fakat kalpleri temiz, gönülleri zengin insanlar kendilerini Trabzonspor'un basarisinda bulmuslardi ve onun icin Trabzonspor'u destekliyorlardi.

Evet Nytre kardesim yukaridaki yazinda maddeler halinde yazilmis olanlari uzun vadede sirasiyla BMN'yi devreye sokarak ve eski yildiz futbolcularimizi devreye sokarak anlatmaliyiz ,anlattirmaliyiz.

Trabzonspor'umuzun tarihini anlatan kitap ta cikti piyasaya.Ancak o zaman bilincli bir Trabzonspor taraftari cikaririz. Ben ders disinda sürekli ögrencilerime TS nedir ? Anlatiyorum,acikliyorum.
                              TRABZONSPORUM, SEN ISTANBUL SALTANATINA SON VEREN TEK TAKIMSIN,SEN KARADENIZDEN KOPAN BIR FIRTINASIN,SEN EN BÜYÜKSÜN.BU BÖYLE BILINE!!!! Eski nickim : Ünyeli61

Yorum

• Murat'
                                • 07.03.2005
                                • 32842
                                • İnsan
                                • Ankara

İlk olarak Ünyeli61 tarafından gönderildi
                                İlk olarak Nytre tarafından gönderildi

Arkadaslar son yillarda Trabzon sokaklarinda bjk gs gibi takimlarin atkilarini takan Trabzon gençleri var hatta bunlarin bazilari çocuk yasta.

bu durumdan sizler gibi bende çok rahatsizim .. bunlarin sayisi 250-300olsa bile ben bir tanesine bile tahammül edemiyorum.

futbolda karsilikli hosgörü ve tahammül olmali ancak burasi Trabzon ve biz büyüklerimizden Trabzonlu olan Trabzonsporu tutar'i ögrendik.

simdi bir hatada ailelerde. çocuguna bu ezik takimlarin esyalarini taktiranlarda onlara vatan sevgisi gibi Trabzonspor sevgisi veremeyen bilinçsiz ailelerde.

ben burada ÇOCUKLARIMIZA TRABZONSPORUMUZU SEVDIRMENIN YOLLARI adi altinda konu açacaktim ancak sigmadi.

benzer konu kalearkasi.net adresindede tartisiliyor.

benim bazi önerilerim var.

1- bordomavi.net ve kalearkasi.net isbirligiyle ilkokullara ortaokullara ve liselere Trabzonsporlu futbolculari baskanimizi yönetimimizi ve t.direktörümüzü götürmek ve orada soru-cevap esliginde bir konferans.

2-Trabzonsporumuzun tarihini unutulmaz maçlarin görüntüleri esliginde sunmak ve bu arada yine eski futbolcularimizin o maçlarda yasadiklarini anlatmasi (örnek hami orhan ünal soner senol günes....)

3-çocuklarimizin arasinda "trabzonsporu tanimlayin" adi altinda bir resim yarismasi yapmak...

benimkiler simdi bunlar ya sizin yollariniz ???

Güzel düsünmüssün,tesekkürler,ben de böyle bir problemi gündeme getirmeyi düsünüyordum.

Meslegim geregi Samsun'un ve Corum'un köylerini ve ilcelerini gördüm.

Meslege ilk basladigim yillarda Bafra'nin bir köyünde ders disinda ögle arasi kücük cocuklara (4.-5.sinif ögrencilerimle) okulun bahcesinde top oynuyoruz.

Cocuklar kendi aralarinda topu bana,hey Sota gibi vur,Ben Hami'yim gibi sözler duydum. Sordugum da Trabzonspor'u tuttuklarini söylediler.

Ne kadar sevindim bilemezsiniz,zaten Türkiye'ye döndügümde bu anilarimi toparlayarak bir kitap yazmayi düsünüyorum. Corum'un köylerinde de ayni Trabzonspor sevgisiyle karsilastim. Burada Ts'yi titanlar cocuklar degil de yetiskinlerdi.

-Sordugum da Neden Trabzonspor diye? Trabzonspor Istanbul'u yikti sampiyon oldu. Kisacasi bu ezilmis,fakir; fakat kalpleri temiz, gönülleri zengin insanlar kendilerini Trabzonspor'un basarisinda bulmuslardi ve onun icin Trabzonspor'u destekliyorlardi.

Evet Nytre kardesim yukaridaki yazinda maddeler halinde yazilmis olanlari uzun vadede sirasiyla BMN'yi devreye sokarak ve eski yildiz futbolcularimizi devreye sokarak anlatmaliyiz ,anlattirmaliyiz.

Trabzonspor'umuzun tarihini anlatan kitap ta cikti piyasaya.Ancak o zaman bilincli bir Trabzonspor taraftari cikaririz. Ben ders disinda sürekli ögrencilerime TS nedir ? Anlatiyorum,acikliyorum.

böyle seylere rastlamak gerçekten de güsel arkadaslar gerçekten sevindirici

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...