Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Haydi BMN Kullanıcı Adlarımızı "İsim Soyisim" Yapıyoruz

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• eyvallah! teşekkür ederim..

böyle daha iyi oldu..

Yorum

• Kullanılmıyorsa kullanıcı adım "FURKAN" ya da "Furkan" olarak değiştilebilir mi? Mümkün değilse aynı kalsın
      Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Furkan kullanıcı adı kullanılmakta dilersen isim soy isim yada Furkan 61 olabilir..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Furkan kullanıcı adı kullanılmakta dilersen isim soy isim yada Furkan 61 olabilir..
          Tamam Furkan 61 olsun o zaman
          Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• BHYT61 > Furkan 61 olarak değiştirilmiştir. Hayırlı olsun..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              BHYT61 > Furkan 61 olarak değiştirilmiştir. Hayırlı olsun..
              Teşekkürler

Yorum

• Nicki değiştirdik ama bu biraz çocuksu bir nick oldu sanki FOZDEM ya da F.OZDEM olarak son bir kez daha değiştirebilir miyiz? Soy isim öne çıksın en azından

Yorum

• müthiş hız eyvallah

Yorum

• İlk olarak F.Ozdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    müthiş hız eyvallah
                    * Ne demek, her zaman sesten hızlı
                    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Değiştirdim hayırlısı olsun
                      Herkez Trabzon Sporlu olamaz.Trabzon Sporlu olmak güven,özveri ve tecrübe ister .

Yorum

• Kullanıcı adımı Oğuzhan Görkan olarak değiştirilmesini rica ediyorum.
                        ...anti-klişe timi...

Yorum

• Kullanıcı adımın İrva Yazıcıoğlu olarak değiştirilmesini rica ediyorum.

Yorum

• İlk olarak irva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kullanıcı adımın İrva Yazıcıoğlu olarak değiştirilmesini rica ediyorum.
                            Hemen ilgileniyorum.

: Hayırlı olsun
                            En son Mollasalihoğlu tarafından düzenlendi; 23.08.2012, 18:19.
                            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hemen ilgileniyorum.
                              Bu kadar hızlı cevap alacağımı hiç tahmin etmemiştim =)) çok teşekkürler çok mutlu oldum

Yorum

• İlk olarak İrva Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu kadar hızlı cevap alacağımı hiç tahmin etmemiştim =)) çok teşekkürler çok mutlu oldum
                                Biz teşekkür ederiz
                                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X