Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Haydi BMN Kullanıcı Adlarımızı "İsim Soyisim" Yapıyoruz

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Biraz saçma olacak ama ismimi F. Yıldırım olarak değiştirebilirmiyiz? Daha düzenli gözüktüğünü düşünüyorum.

Değişmiyorsa da teşekkürler.
    İlk olarak husahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hüseyin Ş.

şeklinde revize edebilir miyiz rica etsem.
    Online olunca isteklerinizi yinelerseniz bir yönetici arkadaş halledecektir.

İlk olarak ekremdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu başlıkta baya çifte standart dönmüş.

Bu tarz iddiaların ardından "ispatlı" cümleler kurmak lazım ki bundan sonra kuracağın herhangi bir cümleyi ciddiye alalım.
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu tarz iddiaların ardından "ispatlı" cümleler kurmak lazım ki bundan sonra kuracağın herhangi bir cümleyi ciddiye alalım.
      İspat etmek için öyle çok literatür taraması falan yapmaya gerek yok. Hatta bir önceki sayfaya da gitmeye gerek yok. Geyiğine bir yorum yapmıştım ama sırf siz istediğiniz diye uğraşacağım

Bu arkadaş daha sayfanın en tepesinde "İSİM S." formatında bir değişiklik yapılmasını istemiş:

İlk olarak OĞUZHAN061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Oğuzhan C. olarak değiştirme şansımız var mı
      U. Sadıkoğlu [???] isimli yönetici böyle birşeyi gerçekleştirilemeyeceğini söylemiş:

İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ad ve Soyad şeklinde olan kullanıcı adlarını kısaltmayla değiştiremiyoruz
      Çok geçmeden başka bir kullanıcı benzer bir talepte bulunmuş:

İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Benim adımı Fatih K. yapabilir miyiz acaba?
      Talep kabul edilmiş. Hani "İsim S." formatı olmuyordu?

İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ollizvell ---> Fatih K.

Hayırlı olsun
      Keza bir örnek daha:

İlk olarak Mert M. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Merhabalar,
      Yiğit sana da merhaba
      Kullanıcı adımın "Mert M." olarak değiştirilmesini rica ediyorum.
      Teşekkürler.
      "İsim S." formatı yeniden kabul edildi:

İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hayırlı olsun..
      Bu iki arkadaşta daha yeni benzer bir istekte bulunmuş:

İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Biraz saçma olacak ama ismimi F. Yıldırım olarak değiştirebilirmiyiz? Daha düzenli gözüktüğünü düşünüyorum.

Değişmiyorsa da teşekkürler.
      İlk olarak husahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hüseyin Ş.

şeklinde revize edebilir miyiz rica etsem.
      Görünüşe göre onların da istekleri kabul edilecek.

Şimdi soruyorum size yönetici abiler OĞUZHAN061 nickli arkadaşın suçu neydi?
      En son Ekrem D. tarafından düzenlendi; 24.03.2015, 16:45.
      Yahsi Bati 51:28

Yorum

• İşte bilgi eksikliğinin nadide örneklerinden biri

İsim mevcut kabul gören formatlara uygunsa değişiklik yapmıyoruz. Uğur'un uygulaması gayet doğru ve yerinde.

Sadece özel sebeplerle gelen üyelerin -talepler geçerli nedenlere dayanıyorsa- isimlerini formatların dışında ve ortak kararla değiştiriyoruz.

Geyiğine yazdığın mesajlar itham edici olmazsa böyle tam bir şey anlattığına sevindiğin anda sevincin kursağında kalmaz Ekrem.

İyi forumlar.
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• OFLU olarak değiştirirseniz sevinirim. Yıllardır tek F li olanını hiç yazarken görmedim. Teşekkürler şimdiden Yiğit.
          Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• İlk olarak OFFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            OFLU olarak değiştirirseniz sevinirim. Yıllardır tek F li olanını hiç yazarken görmedim. Teşekkürler şimdiden Yiğit.
            Gerçek isim soyad dışında değişiklik yapmıyoruz Hasan' ım
            Ayağa KALK!

Yorum

adamın adı Of soyadı Lu belki... Of un Shangay köyünden ne biliyorsun...
              Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
              Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
              Nazım Hikmet

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Emre İskender tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                adamın adı Of soyadı Lu belki... Of un Shangay köyünden ne biliyorsun...
                Öğrencisini tanımayan hoca vakası işte...
                Ayağa KALK!

Yorum

Öğrencisini tanımayan hoca vakası işte...
                  Konu dışına çıkmayalım lütfen mesajlarınızı silmek zorunda kalacağım aksi takdirde...
                  Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
                  Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
                  Nazım Hikmet

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

İşte bilgi eksikliğinin nadide örneklerinden biri

İsim mevcut kabul gören formatlara uygunsa değişiklik yapmıyoruz. Uğur'un uygulaması gayet doğru ve yerinde.

Sadece özel sebeplerle gelen üyelerin -talepler geçerli nedenlere dayanıyorsa- isimlerini formatların dışında ve ortak kararla değiştiriyoruz.

Geyiğine yazdığın mesajlar itham edici olmazsa böyle tam bir şey anlattığına sevindiğin anda sevincin kursağında kalmaz Ekrem.

İyi forumlar.
                    Peki bunlarin nedeni nedir ?
                    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Peki bunlarin nedeni nedir ?
                      "Bunlar" dediğin şeyler nedir Sefer?
                      Ayağa KALK!

Yorum

• Karaladugum yazilar

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Karaladugum yazilar
                          Forumda 10 yıldır aynı isimle yazan hatta 10 yıldır aynı avatarı kullanan adam var. Marka olmuş.

O adamın yılda bir canı istediğinde isim değiştirdiğini düşün...
                          Ayağa KALK!

Yorum

• Deaglemanyaq var Şahsen ben efsanevi nickname'imi harfleri büyüklü küçüklü yazsam kendi kendimi hor görürüm, lakin adam bir marka. 'Mehmet'ti sanırım abinin adı Saygılar ...
                            9 # Osvaldo'

Yorum

Şimdi değiştirebilirmiyiz?

Yorum

Forumda 10 yıldır aynı isimle yazan hatta 10 yıldır aynı avatarı kullanan adam var. Marka olmuş.

O adamın yılda bir canı istediğinde isim değiştirdiğini düşün...
                                Tamam anladim onu da, mesela ben soy ismimin gözükmesini istemeyebilirim, buna engel olmak bence dogru degil
                                Oguzhan061 ve AdemS güzel oldu bence, ben de isteyebilirim aynisini bunlara "olmaz" dememeniz lazim...
                                Simdilik bilmiyorum neyle degistirebilecegimi, karar verdigimde tekrar yazabilirim buraya ona göre

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X