Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Haydi BMN Kullanıcı Adlarımızı "İsim Soyisim" Yapıyoruz

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Halil İbrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Halil İbrahim olarak değiştirelim lütfen. Teşekkürler.
    lazkopat6134 - Halil İbrahim olarak değiştirilmiştir. Hayırlı olsun.
    En son admin tarafından düzenlendi; 30.03.2015, 23:01.
    Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• yıllar yıllar önce aldığım bu saçma yazı şekline ve isme sahip kullanıcı adımın K.Yurtsever olarak değiştirilmesini istiyorum.

Yorum

• nickimin murat okutan olarak değiştirilmesini ve profilime twitter logosu(www.twitter.com/mukutan) eklenmesini rica ederim.

41 KERE 61 !!

BORDO-MAVİ

Yorum

• İlk olarak K.Yurtsever tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yıllar yıllar önce aldığım bu saçma yazı şekline ve isme sahip kullanıcı adımın K.Yurtsever olarak değiştirilmesini istiyorum.
          Büyük Traftar olan nickiniz K.Yurtsever olarak değiştirilmiştir.

İlk olarak Murat Okutan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          nickimin murat okutan olarak değiştirilmesini ve profilime twitter logosu(www.twitter.com/mukutan) eklenmesini rica ederim.
          mukutan olan eski nickin Murat Okutan olarak değiştirildi kardeşim
          BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• bymer => Ömer Yerlikaya

olarak değiştirildi.
            "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• S.Seymen olsaydı diyorum

profilde twitter olarak

olabilir

arz ederim
              çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
              RİLKE

Yorum

• İlk olarak drrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                S.Seymen olsaydı diyorum

profilde twitter olarak

olabilir

arz ederim
                Oluverdi. Hayırlı olsun
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

• Eyvallah
                  çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
                  RİLKE

Yorum

• Ben de degistireyim bari ,Nihat Güneş şeklinde yapabiliriz

Tssekkurlerr

Yorum

• İstek ve şikayet başlığını bulamadım. Affınıza sığınaraktan buraya yazıyorum.

Forumda bir çeşit virüs mü var ? ESED hata verdi dün foruma girerken.

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İstek ve şikayet başlığını bulamadım. Affınıza sığınaraktan buraya yazıyorum.

Forumda bir çeşit virüs mü var ? ESED hata verdi dün foruma girerken.
                        Ne kendim karşılaştım ne de senden başka birinden böyle bir şikayet aldım Soner.

İyi bir tarat bilgisayarını istersen...
                        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                        Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ne kendim karşılaştım ne de senden başka birinden böyle bir şikayet aldım Soner.

İyi bir tarat bilgisayarını istersen...
                          O zaman sorun benden kaynaklanıyordur. Teşekkür ederim kardeşim.

Yorum

• Bence doğru bir uygulama değil. Bilgileriniz ilerde satılabilir.

Yorum

• İlk olarak EmreBngll tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bence doğru bir uygulama değil. Bilgileriniz ilerde satılabilir.
                              Adımı-soyadımı kime satacaklar? Hayır, bunu satabilen insan Cocacola Company'de çok rahat CEO olabilir
                              Ayağa KALK!

Yorum

• Ad soyad cep no cinsiyet doğum tarihi tüm bilgiler sitenizde mevcut . bu bilgileri d.h frmtr ve hatta osym nin sattığını bilmeyen yok. Burda da o riskin olabileceğini söyledim bu sahsi fikrim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X