su isimden bir türlü kurtulamadim kimsede yardimci olmuyor bana
gercek, sivil hayattaki ismimi kullanmak istemiyorum
eger ismimi degistiremiyorsam allah rizasi icin silin beni yeniden üye olmak istiyorum
* İsim kullanalım soyadınında sadece baş harfi Behzat ç gibi yada plaka olabilir
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
benim (eski) profilimi "yektakurtulus", yektanin daha kasimpasadayken ve bizim ilgilendigimiz dönemde hayata gecirmistim. daha sonra galatasaraya transferinden sonra rahatsiz olmaya basladim ve ismimin degismesini talep etmistim. ozamanlari kimse ilgilenmemisti. dün talebimi yeniledim ve gercek hayatimdaki ismimi kullanmami istediler. bir cok kullanici gibi (özel nedenlerim var) gercek ismimi kullanmak istemedim.
yöneticiler israr edince bende yektakurtulus profilimi dondurup yeni profil acacagimi söyledim.
nedense bu insanlar benim yakami birakmiyor. yektakurtulusu yekta yapalim diyorlar. yahu arkadaslar yekta yapana kadar istedigim ismimi koysaniza suraya?
neden ugrasiyorsunuz benimle? cokmu zor? burada herzaman saygili ve sakin sekilde kimseye satasmadan yaziyorum bu cokmu görüldü...
inanilmaz bir sey.
simdide bu profili banlayip eski -yektakurtulus- profili yekta yapip kullandirmak istiyorsunuz bana.
Sizin durumunuz 2 ayrı hesap açmak gibi birşey değil. İsim Soyisim kullanmama çekinceleriniz tarafımızdan daima kabul görmüş çekincelerdir. Bu durumun emsal yaratıp kötü niyetle kullanılmaması için arkadaşlarımızla karşılıklı görüş alış verişinde bulunuyoruz. Kısa süre içinde nihai karar verilecektir.
Yorum