Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Haydi BMN Kullanıcı Adlarımızı "İsim Soyisim" Yapıyoruz

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Yekta'nın alınacağı transfer dönemi
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Canberk o ekimin 18'i oluyor.

- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

Yorumu yaparken doğrusunu düşünüp oraya yanlış yazmakta güzel . Uyarın için sağol abi
        BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

su isimden bir türlü kurtulamadim kimsede yardimci olmuyor bana

gercek, sivil hayattaki ismimi kullanmak istemiyorum

eger ismimi degistiremiyorsam allah rizasi icin silin beni yeniden üye olmak istiyorum

Yorum

İlk olarak yektakurtulus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

eger ismimi degistiremiyorsam allah rizasi icin silin beni yeniden üye olmak istiyorum
            Özel bir durumunuz varsa özel mesaj yoluyla açıklamasını yapın. Sadece isim ya da soyad ile de değiştirebiliriz bu durumda...

Bu arada forumumuzda üyelik silme işlemi yapılmamaktadır.
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

İlk olarak yektakurtulus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

* İsim kullanalım soyadınında sadece baş harfi Behzat ç gibi yada plaka olabilir
              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

benimde elestirim var
                ama bmn-yöneticilerine

benim (eski) profilimi "yektakurtulus", yektanin daha kasimpasadayken ve bizim ilgilendigimiz dönemde hayata gecirmistim. daha sonra galatasaraya transferinden sonra rahatsiz olmaya basladim ve ismimin degismesini talep etmistim. ozamanlari kimse ilgilenmemisti. dün talebimi yeniledim ve gercek hayatimdaki ismimi kullanmami istediler. bir cok kullanici gibi (özel nedenlerim var) gercek ismimi kullanmak istemedim.
                yöneticiler israr edince bende yektakurtulus profilimi dondurup yeni profil acacagimi söyledim.
                nedense bu insanlar benim yakami birakmiyor. yektakurtulusu yekta yapalim diyorlar. yahu arkadaslar yekta yapana kadar istedigim ismimi koysaniza suraya?
                neden ugrasiyorsunuz benimle? cokmu zor? burada herzaman saygili ve sakin sekilde kimseye satasmadan yaziyorum bu cokmu görüldü...
                inanilmaz bir sey.

simdide bu profili banlayip eski -yektakurtulus- profili yekta yapip kullandirmak istiyorsunuz bana.

yapin onu "Bud Spencer" kullanayim

sizin icin ayni sey degilmi?
                Forvete: Tencere Hill
                Sidober: Bud Spencer

Yorum

Konuşuyoruz meseleyi, sıkıntı yok.
                  hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Konuşuyoruz meseleyi, sıkıntı yok.
                    tesekkür ederim

kimseyi ne kizdirmak nede isinden etmek istemedim

bu yeni profilde kimseyi strese sokmamak adina kendi tarafimdan acilmisti

ugraslariniz icin tesekkürler
                    Forvete: Tencere Hill
                    Sidober: Bud Spencer

Yorum

Sizin durumunuz 2 ayrı hesap açmak gibi birşey değil. İsim Soyisim kullanmama çekinceleriniz tarafımızdan daima kabul görmüş çekincelerdir. Bu durumun emsal yaratıp kötü niyetle kullanılmaması için arkadaşlarımızla karşılıklı görüş alış verişinde bulunuyoruz. Kısa süre içinde nihai karar verilecektir.
                      hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

Şimdi siz bana baştaki S'yi de uzunca yazın dersiniz
                        www.twitter.com/SDanismaz
                        Gugudali..
                        Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

Sen böyle daha güzelsin
                          BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

Bu konuda çekingen olan Canberk'i örnek alsın bence... Adam elinde olsa telefon numarasını bile yazacak kullanıcı adına

Yorum

yöneticilerden soy ismimin silinmesini rica ediyorum

sadece Erdogan kalmasini istiyorum.
                              Trabzonspor

Yorum

İlk olarak Erdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yöneticilerden soy ismimin silinmesini rica ediyorum

sadece Erdogan kalmasini istiyorum.
                                Erdogan olarak değiştirilmiştir Hayırlı olsun..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X