Haydi BMN Kullanıcı Adlarımızı "İsim Soyisim" Yapıyoruz
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82 -
-
* Kimsenin kafasına silah dayamadık zaten. Böyle forum yönetilir mi bilmem ama her şeyi yanlış anlamak için bu kadar çaba sarfetmek nasıl bir duygu onu merak ediyorum ben ?Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82Yorum
-
güzel fikir bence..herkesin künyesi belli olsun
yalnız ben beceremedim.. biri yardım edebilirmi !
Yorum
-
Emirhan Yazıcı Olması Yönünde Fikrimi Belirteyim
Emirhan Trabcelona Yazıcıda Olabilir
En son Emirhan Yazıcı tarafından düzenlendi; 22.02.2012, 23:18.Twitter : @EY61_
Youtube : EY61Yorum
-
İnsanlarla tanışmak ve kaynaşmak hususunda çok gerekli bence.
Özel sebepleri olanlar dışında herkese tavsiye ederim..BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.Yorum
-
Siz değiştiremiyorsunuz. Burada yazın isim soy isminizi biz değiştirelim..
Değiştirilmiştir.. Hayırlı olsun..
Yorum
-
Yorum
-
Yalniz isimlerini degistiren arkadaslar profillerinde önceki kullanici adlarini belirtseler iyi olur,taninmak adina.
"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum