Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor - Malatyaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• http://www.futbollig.com

adresinde türkiyenin en degerli futbolcu anketi var.. lütfen ilgilenelim.. bir den fazla oy kullanilabilir....

bos birakmayin arkadaslar sergen dörtnala geliyor fark çok azaldi. oylamayi biliyorsunuz göndere habire basiyon oda habire oy gönderiyo bukadar kolay
    0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• iki oyuncu degisikliginoe ömer riza niye girmedi diye veryansin etmeye baslamistim yani durum 3-0 4-0 olurda gençlere sans verirsin degilmi ama yok vahit hoca iki gence imkan tanimis birkaç pas hatasi yapinca bu iki genç onayladim ömer riza gireliydi diye amao da ne bu iki genç beni mahçup etmek için isbirligi etmis ve kendi olusturduklari bir pozisyonda golü bulmuslardi, ne diyeyim ben mahçup olmaya raziyim yeterki bu yönde beni hep mahçup etsinler, tekrar tebrikler trabzonum tebrikler ali ve engin...
      TrabZonguldaklı...

Yorum

• Fatih-Gökdeniz A.S.'den sonra Ali Güzeldal-Ergin Keles Ltd.Sti. tüm Trabzonsporlularin hizmetindedir.

Trabzonsporun her basarili döneminde kendi içinden yetistirdigi kendi degerlerine sahip futbolculari takimin lokomotifi olmuslardir. Umarim bu ikili kendilerini gelistirip çok daha basarili olacaklar. Bu arada genç Ufukhan'in da unutmamak vehakkini vermek lazim.
        Sahipsiz Vatanın Batması Haktır. Sen Sahip Çıkarsan Bu Vatan Batmayacaktir...
        M. Akif ERSOY

Yorum

• dün maçi seyredemedim [img]smileys/smiley19.gif[/img]

maç berabere bitecek diye çok korktum. Sonunda 87. dakikada da olsa yüzümüz güldü. Umarim devami gelir bu galibiyetin.

Tesekkürler Ali Güzeldal-Ergin Keles Ltd.Sti.

Derin Trabzonspor
          HEDEF 61.000 ÜYE l Haydi BordoMavi.Net Göreve!

Yorum

• İlk olarak the real tarafından gönderildi

stopaj miy di drenajmiydi neydiiiii....bu oyuncunun adi!!!......ammaaan adi her neyse bennce kumas iyi, iki ay üzerine bir maç oynadim dedi maçtan sonra lig tv de, adam iki ay üzerine böyle oynuyorsa hem geldiginin ikinci günü ozaman çok iyi günler bekliyo takimi.......bu arada geyse 6-0 aldi antep abondone oldu haftaya canimizi yakmasi hiç de sasirtici olmaz...çünkü be seneki sansizliklarimizdan biride Geyse nin oynadigi ile bir hafta sonra oynamak, helede bu takimlar alisamiyende fark yiyince bir sonraki hafta sahalarinda TS ye karsi aslan parçasi oluyorlar bir de buna tekkenin oynayamayacagini eklerseniz isimiz hiç kolay degil.....ha su da bir ayrinti antep daha sahasinda maç kazanamadi....ama suda bir ayrinti TS rakibine "ilk"leri ve"mucizeleri" yasatma konusunda bu bulunmaz kaftan.....

Antep Kumeye.......2 Lig A da bi suru Anadolu takimi var..

Yorum

• kupa maçi için bu ceza geçerli degilmi...yani kupa maçinda oynamasa antep maçinda oynayabilir mi..sonuçta oda resmi maç.

bu konuda bilgisi olan varmi arkadaslar
              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• dün aksam çok güzel mücadele ettik. yeni transferler takima güzel motive oldu. tayfun hasan ve celalattinvasat oynadilar. taraftar o soguk havaya ragmen güzeldi . cogu belesci olmasina ragmen. iki aydir mac olmadigi icin dun aksam cilginlrdan bir patlama bekliyordum ama sesleri pek cikmadi sanirim soguk havanin etkisinden olacak. bundan sonra hep yüzümüz güler insallah
                Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak tselif tarafından gönderildi

kupa maçi için bu ceza geçerli degilmi...yani kupa maçinda oynamasa antep maçinda oynayabilir mi..sonuçta oda resmi maç.

lig maçlarinda sari kart cezalisi durumuna düsen futbolcu ilk lig maçinda cezasini çeker,lig maçinda oynamaz. kupa maçinda oynayabilir.

lig maçinda kirmizi kart gören bir futbolcu ilk resmi maçta oynamaz kupa maçinda oynamaz, lig maçinda oynar.

Fatih Tekke kupa maçinda var, lig maçinda yok.
                  Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                  Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi
                    İlk olarak tselif tarafından gönderildi

kupa maçi için bu ceza geçerli degilmi...yani kupa maçinda oynamasa antep maçinda oynayabilir mi..sonuçta oda resmi maç.

kupa maçinda yok, lig maçinda var.

lig maçlarinda sari kart cezalisi durumuna düsen futbolcu ilk lig maçinda cezasini çeker,lig maçinda oynamaz. kupa maçinda oynayabilir.

lig maçinda kirmizi kart gören bir futbolcu ilk resmi maçta oynamaz kupa maçinda oynamaz, lig maçinda oynar.

bu bilgi için tesekkür ederim[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak tselif tarafından gönderildi
                      İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi
                      İlk olarak tselif tarafından gönderildi

kupa maçinda yok, lig maçinda var.

bu bilgi için tesekkür ederim[img]smileys/smiley2.gif[/img]

kupa maçinda yok, lig maçinda var ifadesi yanlis oldu,

Fatih Tekke Kupa maçinda var, lig maçinda yok. Denizlispor maçinda sahada, lig de Gaziantep maçinda yok.
                      Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                      Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• maç çok güzeldi ama çok stres yaptim. ya o gol olmasaydi ? [img]smileys/smiley5.gif[/img]Ama allah tan oldu.. Yiktik kaaveyi[img]smileys/smiley4.gif[/img]ben kendimi kaybettim.. Oynadigimiz oyuna bakarsak en azindan 3 fark atmamiz gereken bi maçti. Herkes maça iyi motive olmus. Arada bazi eksiklikler oldu ama yine de iyiyidiler. Ben özellikle djokaj a dikkat ettim. Adam gerçekten çok iyi. Allah nazarlardan saklasin.

Amin..
                        - impossible ? what does it mean ?

Yorum

• Arkadaslarla maci izleyip Simkonun kacirdiklarina yanarken, bir yandan "bu kadar iyi oynuyoruz, biz bu maci hak ediyoruz derken", bizim hic sansimiz yok zaten derken, bu macida mi kazanamayacagiz derken, yeni transferimiz Djokaj mukemmel oynuyor derken, neredeyse gene 1 puana razi olacakken, gene mi iyi oynarken kazanamayacagiz derken, ortaya Ali ve Ergin cikip biziucurdu[img]smileys/smiley4.gif[/img]Galibiyetten cok, hak ettigimiz icin sevindim, sahada mucadele veren kaplanlarimiz adina sevindim, yuce taraftarimiz icin sevindim [img]smileys/smiley32.gif[/img]

Goze batanlar: Djokaj (cok ama cok begendik) [img]smileys/smiley32.gif[/img]

Taraftar: boylesi yok gercekten [img]smileys/smiley32.gif[/img]

Takimin durumu ortadayken, bu kadar sanssiz bir sezon yasarken, taraftarin bu takima bu sekilde sahip cikmasi insani gercekten cok mutlu ediyor ve "ne mutlu Trabzonsporluyum diyene" dedirtiyor. Sampiyonluga oynayan gsyi dusunuyorum bazen ve diyorum ki: onlar bizim yerimizde olsalar herhalde bir avuc taraftar onunde mac oynarlar, lakin sampiyonluga oynadiklari halde bile stadlari bombos.....Bu yuzden: BORDO MAVI EN BUYUK TRABZONSPOR............!!!
                          Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....

Yorum

• aha bise diyelim mi

Fatih Tekke cezali

Malatyaspor
                            karsilasmasinin 50. dakikasinda sari kart gören Fatih Tekke, bu kartin
                            ligde gördügü 4. sari kart olmasindan ötürü haftaya yapilacak
                            Gaziantepspor karsilasmasi öncesinde cezali duruma düstü.

Buna göre daha önce ligde ilk yarida oynanan Gaziantepspor, Galatasaray
                            ve Besiktas karsilasmalarinda sari kart gören Fatih Tekke,
                            Gaziantepspor maçinda takimdaki yerini alamayacak.

Fatih'in cezali olusuyla ilgili konusan Teknik Direktör
                            Halilhodžić, "Önemli bir handikap. Fatih takim için hem güç hem de
                            psikoloji anlaminda önemli bir oyuncu." dedi.

Yorum

• Arkadaslar Ali'nin attigi golu mpeg formatinda bi yayinlarmisiniz Avi biçiminde açmiyor benim bilgisayarim bi yardimci olursaniz çok sevinirim.
                              Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya

Yorum

• İlk olarak simal yildizi tarafından gönderildi
                                Emrah Eren çok efendi bir futbolcu. Bize çok yararli olmadigini düsünsem de severdim Emrah'i. Ama anlamadigim birsey var. Bizde 34 numara ile oynuyordu "adam Istanbul'lu gayet normal" diyorduk. Ama Malatya'da 34 numara bosta olmasina ragmen neden "41" numara giyiyor anlamadim.

malatyadan gençlere giden eren aydin 34 numarayi giydi ilk devre
                                Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X