trt bizim maçi verdimi?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor - Malatyaspor
Daraltma
X
-
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
-
stopaj miy di drenajmiydi neydiiiii....bu oyuncunun adi!!!......ammaaan adi her neyse bennce kumas iyi, iki ay üzerine bir maç oynadim dedi maçtan sonra lig tv de, adam iki ay üzerine böyle oynuyorsa hem geldiginin ikinci günü ozaman çok iyi günler bekliyo takimi.......bu arada geyse 6-0 aldi antep abondone oldu haftaya canimizi yakmasi hiç de sasirtici olmaz...çünkü be seneki sansizliklarimizdan biride Geyse nin oynadigi ile bir hafta sonra oynamak, helede bu takimlar alisamiyende fark yiyince bir sonraki hafta sahalarinda TS ye karsi aslan parçasi oluyorlar bir de buna tekkenin oynayamayacagini eklerseniz isimiz hiç kolay degil.....ha su da bir ayrinti antep daha sahasinda maç kazanamadi....ama suda bir ayrinti TS rakibine "ilk"leri ve"mucizeleri" yasatma konusunda bu bulunmaz kaftan.....
ideolojisi felsefesi ve farkliligi olan sensin ve yine teksin
Yorum
-
ben stata gittim bu yuzden bagirmaktan maci izlemeye pek firsat bulamadim.okuduklarima bakilirsa takim fena diilmis.insallah daha iyi olucaz.golu biraz erken bulsak cok daha iyi olurdu ama son dakikalarda atilan golun sevincide cok baska oluyo ya .stati gormeliydiniz millet transa girdi[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Yorum
-
antepin bize bir sey yapacagini fatih cezali duruma dusene kadar dusunmuyordum.antep yanilmiyorsam sahasindaki en zayif takim, ya da takimlardan biri.forvette ali ergin ile baslarsak bence maci aliriz tabii ki hakem faktoru de etkili olacaktir her zaman ki gibiHEPIMIZ MEHMETCIGIZ BIR ERMENI OLDU ONBINLER YURUDU HERYIL ONBINLERCE SEHIT VERIYORUZ HANGINIZ YURUDUNUZ!!!
Yorum
-
[img]smileys/smiley4.gif[/img]İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildisitenin neresinde olurİlk olarak tunganyan tarafından gönderildi22:30 gibi sitede olurİlk olarak AkcaabatliTS tarafından gönderildiGolun videosu nezaman geliyor buraya?
videolar bölümünde tabiki. http://www.bordomavi.net/videolar/
20 dakika sonra.su anda gol listede var ama 20 dakika sonra indirin.boyutu 9.88 mb olacakAlper PEKEN
Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı
Yorum
-
bak hala indiriyonuz golü.12 kisi indirmis.kiziyorum ama haaa.[img]smileys/smiley4.gif[/img]daha bitmedi upload.
tamamdir.yükleme bitti.gösterdiginiz sabir için sagolun[img]smileys/smiley4.gif[/img]simdi indirebilirsiniz.
Trabzonspor - Malatyaspor macinin golü
http://www.bordomavi.net/videolar/Alper PEKEN
Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum