"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
bu arada Tolgaya saydiranlar vardi gecen maclarda bu mac ne diyeceksiniz?
ben taa zamaninda onun icin biseler dedim ama kardesim oda Burak gibi utandirdi simdi sizde vazgecebilirsiniz inadinizdan
GEcenki inter macindan sonra takim bana gore basariyi yapmistir dedim. Dun aksamda 1 puan iyidir. Ama mac boyu sahda guresmi,karatemi,futbolmu sporun hangi dalini yaptik hala anlamadim.
Takimin duzelmesi lazim. Su futbolu galataya karsi oynarsak suzgece doneriz.
mac sirasi bayagi salladim ama yine yerin dibine batirmasin kimse takimi gayet basarili bir sonuctur 3 culuk 7 puanla.
benim elestirdigim nokta bu lige yakimayacak kadar geriye yaslani ceza sahasina gomulmek idi ama dilerim ileride daha cesur olur Senol hocamiz
Olayi cesarete indirgemek dogru degil,su bir gercek kendimizden daha iyi(cunku daha hazirlikli bizim gibi hakki son gun verilmemis aylardir CL'ni dusunen) takimlarla oynadik.Kapasitemizin altinda puan aldigimizi kimse iddia edemez.Taktik defansifdi evet ama bunun tersini bir kere denedik sadece de o macda puan alamadik,burasi Turkiye liginin mantigiyla oynanacak yer degil.
Ayrica 540 dklik toplamin 537.dakikasi itibariyla tur atliyacak sirada yer alan takimimiza tesekkurler.Kulubumuzu gecen sene sampiyon yapan,kadrosunu ciddi olarak kaybetse de yeni olusumlarla CL'nde bile yarisdiran basta Senol Gunes ve Sadri Sener olmaklan herkese sonsuz tesekkurler.
Yalniz artik cita yukseldi,biz bunu her sene isteriz o yuzden lige dort bir elle sarilmanin vakti gelmisdir.
En son Mert Pasa tarafından düzenlendi; 08.12.2011, 08:55.
burada şenol hocaya bir parantez açmak lazım. rakibi durdurmayı ve defans yapmayı takıma çok iyi öğretmiş. beraberlik için oynamayı ve gol yememeyi başardık. zaten böyle bir gruptan bu takımla anca bu kadarı yapılabilirdi.
Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!
Resmin tümüne bakılmalı. Son anda bu lige alınıyoruz, transferler bu lig için yetersiz, kadro yeni, tecrübesizlik de cabası. Ama buna rağmen ilk senede takımımız 7 puan topladı. Bu küçümsenecek bir şey değil. Hayatım boyunca hep takımımın CL'de oynamasını istedim. Seramonide o müziğin altında takımı görmek istedim. Allah nasip etti. 6 maçın zevkini çıkaracağım dedim, çıkardım çok şükür.
Alın teriyle, onurlu bir şekilde buraya geldik. Kadro yetersizliğine rağmen elimizden geleni yaptık, şansız olduğumuz anlar oldu ama benim için hiç sıkıntı yok. Ben gurur duyuyorum takımımla. Siz de duyun.
Tüm takımı, teknik kadroyu tebrik ederim. Hepsine teşekkür ediyorum.
- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Hepsini alnından öpüyorum, emeklerine sağlık...Her ne kadar burukluk olsa da içimizde, bence en hayırlısı oldu...Bu arada Gs süçgeç müzgeç lafı geçmiş, pazar günü kim süçgeçe döner görürsünüz...Futbolcularımız motive olsun, ligde bu takıma diş geçirecek takım yok.Övülen GS akşam Lille karşısında tarihi fark yerdi.Kendi takımımızı küçümsemyelim.
Kusura kalmasın kimse de vasat altı yabancılarımız var.Dünya para akıttığımız futbolcular bırakın sahada fark yaratmayı düzgün bir hareketi bile yapamıyorlar.
Alanzinho ve Adrian hedefi olan bir Trabzonspor'un futbolcusu olamazken bütçeden ciddi paralar aktı.Kim seçti kim izledi kim beğendi meçhul !
Alanzinho,Adrian,Brozek'ler,Glowacki,Sapara,Vittek(oyun olarak değil belki ama sakatlığı büyük problem)
Ayrıca Burak'ın yanına ikinci bir forvet çıkaramıyoruz bile.Sahada oyunu yönlendirecek bir pasıyla takımı rahatlatacak oyuncu sıkıntısı çekiyoruz.
Bugün ilk yarı resmen köy takımı gibiydik.İkinci yarı biraz toparlansakta yine beklediğimiz,istediğimiz Trabzonspor değildi.
Olamazdı da gerçi.Çünkü bunu yansıtacak oyuncu kalitemiz yok.
İkinci yarı belki benim istediğim kadar revizyon olmaz ama 2 stoper,1 orta saha,1 forvet bu takıma kesinlikle katılmalı.
Ama öyle kıytırık adamlar değil.11 e koyduğunda çatır çatır oynayacak adamlar.
Bütün bunların dışında Şenol Hocama ve futbolculara sonsuz teşekkürler.
Brozekler ve Sapara henuz takima civi cakmamis pozisyondalar ne yazikki,ama ayni Transfer komitesi degilmi,Celustkayi,Zokorayi alan.Transfer cogu zaman piyango cunku hayal ettigimiz seviyede oyuncularindan bir sezonda 5 tanesi bulmak cok zor.
Geriye bize ozel avantajimiz ve beklentimiz kaliyor,Senol Gunes ile yeni Tolgalar yeni Buraklar cikarmak bunu da kismen Halille yasamaya basladik,ben Adriandan da henuz umudumu kesmedim
bir üst turu kaçırdığımıza tabiki üzülüyoruz ama dün akşamki futbolumuzuda gözden geçirmemiz gerekiyor.fransa şampiyonuna karsı oynuyoruz kolaymı diyenlere bizde türkiye şampiyonuyuz diye cevap veririm.halil yapılan transferler içinde en faydalısı olarak gözüküyor.yabancı transferlerimiz tam bir hayal kırıklığı.eğer uefada başarı hedefliyorsak 2.yarı için polonyalılar başta olmak üzere alan ve henrique teşekkür edilerek yollanmalıdır.türkiye liglerinde bir iki maç parlayıp kaybolan yabancıyı ne yapayım.bize avrupada başarı sağlayacak rakip takımı diken üstünde tutacak oyunculara ihtiyaçımız var.
Burak o pası verse Halil atsa 5 gol atmıştan daha kıymetli olurdu gözümüzde,aşırı öz güven mi şımarmamı bilmiyorum ama yanlış yaptı ve yapıyor,kendi kendisini bir gözden geçirmesi lazım.
Abi o pozisyonda yüzde yüz Burak Halili görmedi...Kafa gömülü gitti topa
Icimde kalan ince bir burukluga ragmen, sonuctan mutluyum diyebilirim. Takimimiza diyecek hicbirseyim yok. Ellerinden geleni yaptilar, bence Lille'den deplasmanda galibiyet almak mucize olurdu. Cok iyi bir takim. Cok hizlilar, cok teknikler, ayaga top oynuyorlar, cok iyi pres yapiyorlar, cok uyumlular....
Futbolcularimizin buyuk gayretine ragmen zayif ve yavas kaldik yanlarinda. Mesela Colman, sanki adamlarin yaninda agir cekim oynuyor gibi gorundu bana.
Kisaca beraberlik bence bizim icin alinabilecek en iyi sonuctu, ataklarimizdan biri gol olabilirdi tabi ama boyle olsa cok sansli olurduk.
Niye beraberlige oynadik diyenlere soruyorum, ya son dakikalarda biz de bir gol yeseydik? Elenmeyi birak, bunun demoralizasyonu altinda biz de ezilirdik, futbolcularimiz da.
Sonuc olarak beraberlige oynamak mantikliydi ve bence biz uzerimize duseni yaptik.
Inter'in evinde yenilebilecegini cogumuz tahmin edemezdik. Anladigim kadariyla cok sanssizmislar. Bu da Cska'nin sansi.
Hep hayirlisi olsun diye dua ediyordum, belki de hayirlisi bu olmustur.
Tesekkurler Trabzonspor, insallah sansin ve yolun hep acik olur!
Son bir soz de mactaki taraftarimiza 'BlZE HER YER TRABZON!'
FB - babayı aldı (0 puan)
gs 1 puan
Bursa 1 puan
TRABZON 7 PUAN
daha ne olsun? Tecrübesiz bir takım, Rusyada bunun sebebiyle dondu, ama fransadan turla döndü...
Ben çok mutluyum, ilk katılanlar patates olurken biz ASLANLAR gibi oynadık, şimdi 2-3-4-5. katıldıklarımızda İnşallah her sefer 2. tura giden bir takım olacağız ŞENOL BABAYLA))
Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!
Yorum