Burak oyundan çıkarken arkadan itekledilerya uyuz oldum.. Lille' i elemek çok güzel oldu ya.. Bu arada her nekadar elesekte çok güzel bir takım ..bence csknin yerine lille çıkmayı hakediyordu..neyse kısmet.. Avrupa'da çok kaliteli takımlar var bu sene ..güzel transferlerle final oynamak hayal değil..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 6.Hafta | Lille 0 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
yanlız şu var,bu seneki avrupa ligi şmp liginden daha prejtijli olacak,,,
şmğ liginden barca ve reaili çık geri kalan takımlar fos..m.unt ve city avrupa ligine kalması ,bu kupanın prejtijini arttırdıNe Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
mac sirasi bayagi salladim ama yine yerin dibine batirmasin kimse takimi gayet basarili bir sonuctur 3 culuk 7 puanla.
benim elestirdigim nokta bu lige yakimayacak kadar geriye yaslani ceza sahasina gomulmek idi ama dilerim ileride daha cesur olur Senol hocamizsakin olun...
Yorum
-
Trabzonspor senin sandigin kadarda büyük bir takim degil. Ya bana söylermisin...Bu takimin Avrupa'da ne basarisi vardi bugüne kadar? Suan tarihimizdeki en iyi dereceyi yakaladik. Biraz sükredelim yahu. Iyi puanlar topladik seneye seri basi olma ihtimalimiz var. Moskova'da korkak oynamadikda ne oldu tam 3 tane yedik. Bugün senin dedigin gibi oynasaydik yine aynisi olurdu. Biraz sabir ve destek. Henüz ilk tecrübemiz, henüz ilk SL maclarimiz. Her sene her sene katilirsak üstüne koyariz zaten. Gecen sezonki kadro tam 82 puan topladi. Teknik heyet yine ayniydi ama Futbolcular farkliydi. Yerlerini kim dolduramadi? Yönetim...El insaf...İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehayır alakası yok. ben bu kadar aciz duruma düşmekten bahsediyorum, basel gibi bi takım m.united'e kök söktürüyorsa mentalitede bi sorun var demektir.
basel m.united'dan daha yetenekli oyunculardan kuru bi takım mı? adamlar galibiyete inanmışlar futbol sahada oynanıyor rakibin ne oldugunun hiç bir önemi yok. kimse kusura bakmasın bu maçta senol hoca korkaklıgını oyunculara o kadar yansıtmıs kı dogru düzgün iki pasla adamlara hücum edemedik tehlikeli yerden serbest vurus kazan 2 kişiyle rakip alanda ol Trabzonspor'da o kadar küçük bi klüp degil, ben bunu kabullenmem ama diyeceksin ki avrupa ligine gittik keske iyi bir oyun oynasaydıkda grupda 4. olsaydık...
..En son Ilelioglu tarafından düzenlendi; 08.12.2011, 01:02.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Estagfirullah abi. Önemli olan kimin hakli oldugu degil. Önemli olan Trabzonsporumuzun sansli bir kura cekmesi.İlk olarak fteotdgs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDogru diyorsun, tesekkur ederim. Hep kafamda "organizasyon" olarak dusunuyorum "Association"'i. Senin dedigin dogru. Bilgi kirliligi icin ozur senden ve tum forumdan. Sonuc: Sl'den gelen bir takimla eslesebiliriz..
FrancescoTotti
Yorum
-
Bazan kötü oynayan oyuncunun yerine kayacak oldugunuz oyuncu kötü ise, sahada oynayan oyuncuyaİlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜzülmekten başka yapacak bir şeyimiz yok, Aslında beraberlik almak bize yeterliydi ama mesele beraberlik yetmeseydi ne yapılması gerekiyorduysa yapamamak ve Lille den korkmak bu çok zoruma gitti..
Özellikle son dakıkada kazandığımız serbest vuruşta , tamamen umudu tükenmiş bir Lille karşısında o pozisyonu bulup da serbest vuruş için sadece 2 kişinin girmesi ceza sahasına bu benım çok zoruma gitti.. Eğer cesaretli olsaydık orda belkı de gol bulabilirdik, Ne kadar çok adam ve o kadar şans belki de birine çarpıp girecekti..
Ortalama 4 maçtan birinin son sanıyede skoru değiştiği varsayımıyla bu hamleyi yapıp gol aramalıydık,
Demek ki, beraberlikten başka hiçbirşey düşünmedik ve sadece ezbere top oynadık..
Çok kötu top oynayan COLMAN a bu kadar süre neden şans tanındı anlayamadım...
Neyse
Sağlık olsun
Hepsini tebrik ediyorum,
katlanmak zorunda kalirsiniz, Burak ve Colmanin durumuda buna benziyor.insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
-
ALLAH RAHMET EYLESIN COK UZULDUM degermi bence degmez.. Allah yakinlarina ailesine sabir versinİlk olarak Cihan-Ucar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon maçına kalbi dayanmadı!
08 Aralık 2011 / 00:52
Necmaatili eski kaptan Ahmetcan Satılmış maçı izlerken hayatını kaybetti...
Eski Erzurumsporlu ve yıllarca Necmaatide kaptanlık yapmış Trabzon’un sevilen simalarından Ahmetcan Satılmış kahvehanede Trabzonspor-Lille maçını seyrederken kalp krizi geçirdi.
Ahi Evren Hastanesine kaldırılan eski kaptan kalbine yenik düştü.
Trabzonlu tanınmış eski futbolculardan Necmiati'nin unutulmaz golcüsü Ahmet Can Satılmış (57) Lille-Trabzonspor maçını izlerken kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.Uzun yıllar Erzurumspor ve Trabzon Amatör kümenin köklü takımlarından Necmaatide kaptanlık
sakin olun...
Yorum
-
Adamlar 1 gol atsa şampiyonlar ligindeydi.bu maçta en kötü maçımızı oynadık en iyi maçımızı Moskovada oynadık 3 tane yedik.İyi oynamak yetmiyor.Şans ve Kalite gerekli.."Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
Yorum
-
Apoelin basarisini kimse kücümseyemez,o gruptan cikmak tarihi bir basariydi onlar adina.
Yalniz biz cikamadik diye basarisiz degiliz,biz de basariliyiz.
Hem apoel bizim gibi ilk defa sampiyonlar liginde oynamadi,bunu da gözardi etmemek lazim."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Biliyorsun, biz mutlaka bardağın boş tarafını görmek zorundayız !İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa City ve United bile bir üst tura cikamadi...Nedir bu Apoel örnegi anlamadim gitti...
Bu ne ya...
Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."
Yorum
-
Ömer rüya görme kardeşimİlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleupss pardon o zaman
zaman geçince uefa ya ısındım yaa vardır her işte bir hayır du bakalım, 2.kez uefa kupası gelir bakarsınız türkiyeye
O takım kaç yıl beraber oynadı
Hakan Şükür gibi bir golcüsü vardı..Popescu gibi bir stoperi
Senin Burak 1 senede şımardı topa koşmuyor
Bir Hagi'n var mı kardeşim..
Colman 1 var 3 yok..
ey gidi ey..
Transfer lazım dediğimizde kötü olduk..
Saparalar,Vittekler,Barış Özbeklere bedava para akıttı klüp..
Zokora,Halil,Tolga'yla nereye kadar..ölümüne trabzon !
Yorum
-
Futbolun içinde bunlar var, 4 dk daha dayanamadı ınter
ama kendimize bakmalıyız, neden bu kadar geri çekildik diye sormalıyız kendimize !
kendi işini başkasına bırakmayacaksın..
7 puan almak çok büyük bir başarı bu şartlarda.. önümüzdeki sene kaldığımız yerden devam ederiz inşallah.. UEFA Avrupa liginden devam edelim.. bu heyecanı yaşamakta çok güzel..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum