Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 6.Hafta | Lille 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hücum olarak her maç sıkıntı çekiyoruz. Ligde de Avrupa'da da.. Burak'ın yanına kimse girmiyo tek başına bişey yapamaz adam Halil hücum anlamında yetersiz , Adrian ve Alanzinho zaten ne yaptıkları belli değil halı saha topçusu gibiler.. (yazık verilen paralara)

7 puanı takım savunmasını iyi yaparak ve Tolga'nın üstün performansıyla topladık yoksa hücum anlamında kötüyüz.. Sadece 3 gol attık ki birisi penaltıdan..

Geçen sene Umut santrafor oynuyordu ona destek Burak ve Jaja vardı bu sene Burak'a destek verebilen yok.. Aslında birazda orta sahayla ilgili Selçuk çok iyi yönlendiriyordu oyunu.. Zokora çok defansit oynuyor hücum anlamında bütün yük Colman'a biniyor öndeki üçlüde bişey oynamayınca Colman napsın..
    En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 08.12.2011, 05:33.
    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Yapilan muamele hic guzel degildi, polis 3 kere aradi ve taraftarlar toplandiginda disari cikmamiza izin verilmedi bunlar yetmiyormus gibi bilet dagitimini berbat bir sekilde yapti bizim yonetim

HEP
      DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• macdan yeni geldim...5 saat git 5 saat gel baya yordu insani..bogazim yaniyor ses kalmadi..tvde ses nasil cikti bilmem ama stadda adamlar 90 dakikanin 80ini bizi dinledi...hele 61. dakika sok oldular...maca gelince...mac baslamadan 2 saat önce stada vardik otobüsle ve giselere dogru ilerlerdik...Allah inandirsin mac baslamasina 10 dakika kala anca girebildik...rezillikki ne rezillik...her kösede on kere polis aramasi...mac sonu yarim saat bekletmeleri vs.
        Maca gelince kader kismer diyorum ve takimimla gurur duyuyorum...
        Lille bizden iki gömlek üstün oynadi ama bunada sükür ne yapalim...yanliz burak yilmazin bu aralarki simarikliligini ciplak gözlen seyrettim. Takim arkadaslarina inanilmaz firca cekiyor(insallah fazla büyütmemissizdir)..
        taktik olarakda acik ve net gözüküyorki bu takim topsuz kosu nasil yapilacagini bilmiyor...kosu yollari calisilmasi lazim..
        kalecimiz müthisdi..
        belkide hayirlisi budur bizim icin...avrupa liginde yola devam ...finale kadar yolu var bu isin..
        uzun lafin kisasi

NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Inter'in 10 maçını izledim.. en son Udinese maçını 1-0 kaybettiler. CSKA , Ligde kötü bu maç onlar için önemli. 2 kötü takım maçı diyebiliriz. İnterin bir amacı yok.

Örneğin dün Arsenal garantilemişti , rahat oynadı yenildi.

Beraberlik bize yetmeyebilir. Hedef bu olmamalı.
          Haklıymışsın Ayazoğlu,ben İnter gözü kapalı yener fikrindeydim yanılmışım
          Gerçi çok ta gol kaçırmışlar ama Cska acayip şanslıymış hesapları alt üst etti,
          bize de çok yazık oldu Lille e de,keşke diğer maç ta berabere bitseydi de İNTER-TS-LİL-CSKA olsaydı sıralama.

Maça gelirsek,
          Serkan-Alanzinho artık umudumu kestim Adrian bu ligin oyuncusu değil kesinlikle,
          Annemizin liginde de iş yaparlarmı ? kısmen yaparlar ama avrupa da hiç bir katkıları olmaz.
          Katıldığımız ilk senemizde aldığımız 7 puan ve katılacağımız Uefa Avrupa ligi için ne kadar övünsek azdır ama dramatik bir şekilde 3. olunca biraz buruk oluyor insan,yine de teşekkürler hocam,teşekkürler oyuncularımız ve çok büyük teşekkürler Fransa'yı da Trabzon yapan taraftarlarımız
          En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 08.12.2011, 07:41.
          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak turko_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu sezon oynadığımız 10 Avrupa maçında 1 galibiyet 7 beraberlik 2 mağlubiyet aldık içerde oynadığımız 4 maçta berabere bitti
            Oynadığımız takımlardan Benfica, Manchester United'ı eleyerek grup lideri olarak çıktı. Inter ve Cska'yı da sayarsak 9 maçın 6'sını Avrupa'nın en iyi 16 takımı arasındaki takımlarla oynadık. Lille dersek bence gruptan çıkan Cska'dan da güçlü. Berabere kaldığımız bir diğer maç İspanya'nın en zorlu deplasmanlarından biri olarak gösterilen Bilbao deplasmanı... O mağlubiyetlerden biri de hiç haketmediğimiz bir mağlubiyet, deplasmandaki Benfica maçı. (Yanlış anlama renktaş sana cevap olarak yazmadım.)

Bu arada 10 maç değil 9 maç oynadık.
            - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• Ben bu takimla gurur duyuyorum. Dün iyi oynamadik olabiliriz ama mücadelemiz yeterli!
              90dakika susmadik, Lille taraftarlari bize dinledi. Adeta kendi evimizde oynadik.

Son anlarda yan tribünden Inter atti tur atliyoruz diye cildiranlar vardi. Insanlar ister istemez buna inandi ve sonunda skoreboard'da 1-2'i görünce sok oldu..

Tek elestirim olacak oda Buraga... Kac haftadir havalarda ucuyorsun biraz kendine gel. Henrique oyuna girdikten sonra Burak'in 2 katini yapti.
              #BorussiaDortmund
              #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• Burak o pası verse Halil atsa 5 gol atmıştan daha kıymetli olurdu gözümüzde,aşırı öz güven mi şımarmamı bilmiyorum ama yanlış yaptı ve yapıyor,kendi kendisini bir gözden geçirmesi lazım.
                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Burak o pası verse Halil atsa 5 gol atmıştan daha kıymetli olurdu gözümüzde,aşırı öz güven mi şımarmamı bilmiyorum ama yanlış yaptı ve yapıyor,kendi kendisini bir gözden geçirmesi lazım.
                  Abi,ben orada Burak'ın Halil'i görebildiğini düşünmüyorum. Topu getiren ve boş koşuyu yapan oyuncular yer değiştirmiş olsaydı gol olma şansı daha yüksekti. Yani Halil topu getirse Burak'ı görebilirdi. Bu biraz kafayı kaldırabilmek, futbol eğitimi ile ilgili diye düşünüyorum.

Aşağıda bilgiler Uefa'nın sitesinden alınmıştır, 32 takımın mücadelesi hakkında.

Round of 32
                  7.07 The 24 clubs qualified from the group stage will be joined by the 8 clubs that
                  finish the group stage of the UEFA Champions League in third position (see
                  paragraph 2.05(d)). 12
                  7.08 The round of 32 pairings are determined by means of a draw. This round is
                  played under the knockout system, on a home and away basis (two legs).
                  The UEFA administration ensures that the following principles are respected.
                  a) Clubs from the same association cannot be drawn against each other.
                  b) The 12 UEFA Europa League group-winners and the 4 best third-ranked
                  teams in the UEFA Champions League group stage are drawn against
                  the 12 UEFA Europa League group runners-up and the remaining thirdranked teams in the UEFA Champions League group stage.
                  c) The winners and runners-up of the same group cannot be drawn against
                  each other.
                  d) The UEFA Europa League group-winners and the four best third-ranked
                  in the UEFA Champions League group stage play the return leg at home.
                  -------------------------------------------------------------------------
                  7.07 Gruplardan çıkan 24 takım ve şampiyonlar ligini 3. bitiren 8 takım ile 32 takım belirleniyor.

7.08 32 takım birbirleriyle kura sonucu eleme usulü ile karşılacak, iki ayaklı sistem olarak(ev ve deplasman)

UEFA idaresinin belirlediği ilkeler aşağıdadır.

a) Aynı ülke takımları birbiri ile eşleşemez

b) 12 Avrupa ligi birincisi ve 4 tane en iyi Şampiyonlar Ligi üçüncüsü, 12 Avrupa Ligi ikincisi ve geriye kalan Şampiyonlar Ligi üçüncüleri ile eşleşecek.

c) Aynı grubun 1 ve 2. leri birbirleri ile eşleşemez

d) Avrupa Ligi liderleri ve 4 tane Şampiyonlar Ligi en iyi üçüncüsü iki ayaklı sistemin ikinci maçını kendi evinde oynar.

* Yanlışım varsa düzeltebilirsiniz, bu bilgiler ışığından bizim ilk maçımız kendi evimizde ikinci maçımız deplasmanda olacak.
                  En son agahozlu tarafından düzenlendi; 08.12.2011, 08:42.
                  "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• Burak kendini toparlamali. iyi futbol oynamiyor. Pozisyonu hep kendi tamamlamak istiyor. Daha paylasimci olmasi gerek. Ve kesinlikle Senol Hocanin konusup biraz gozdagi vermesi gerek.

Yorum

• Hala daha şenol hocayı eleştirenler var ya birşey diyemiyorum...

Yorum

• Birisi Fransa Şampiyonu...

Birisi 2. yıl önceki şampiyonlar ligi şampiyonu.....

Diğeri 2 yıl önceki uefa şampiyonu.....

Böyle bir grupta son maça kadar turu kovalamak hiçte kolay değil....

İçimizdeki Bizanslılar...

yok bunlar 1 puan bile kazanmaz dediler....

her takımdan fark yer dediler.....

ama dedikleri çıkmadı önce İnteri yendik....

Tesadüf dediler...

Puanlar aldık...

yok Liile 2 maçta 5 çeker dediler , Bu İnteri dedemde yener dediler....

Boş boş konuşmaya devam ettiler....

Fener şampiyonlar ligindeki Leverkusen, Lyon , Barcelonalı groptan 0 puanla çıkmış averaj takımı olmuştu...

Geçen yıl Bursayı hatırlayın 1 beraberlik ve attıklları tek gol onları ne kadar sevindirmişti....

Biz böyle bir ligde 7 pua topladık...

Bu 7 puan bir Türk takımının alabildiği en yüksek puan...

Biz Ona daha ilk maçımızda ulaştık...

Biz 13 lig ve 9 tane üst düzey maçı oynarken rakiplerimiz sadece 13 maç oynadılar...

Bunlardan Fenerbahçe oynadığı tek büyük maçta Galatasaraydan 3 gol yedi hezimetten zor kurtuldu...

Biz onun gibi 9 maç daha oynadık...

Hiç kimse ama hiç kimse başarılarımızı küçümsemeye çalışmasın...

Türk takımı olarak 7 puan topladık....

Ülkemize çok değerli puanlar kazandırdık..

Kazandırmayada devam edicez.....

Ben takımımla gurur duyuyorum hepimiz duymalıyız.....

Avrupa arenasında devam ediyoruz edeceğiz istesenizde istemesenizde.....
                        En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 08.12.2011, 08:37.
                        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• uefa da A.bilbao gelicek. yarım kalan işi tamamlıcaz.
                          Oscar CARDOZO
                          İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
                          Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• Mutlu uyandığımız bir sabah, guruluyuz herşeyin ilklerini yaşadık, başımız hep dik bir şekilde, Tekrar Teşekkürler Trabzonsporum, Takımımız herşeyin fazlasını aldı yada bize fazlasını verdi, Hatta daha takım bile olamadık ve bu kadar kısa sürede yoğun maçlarda bundan iyisi olmazdı herhalde, herşeyin ters gittiği, kadronun bir türlü derinleşemediği bir Trabzonsporum, takım olduğunda eksikler giderildiğinde neler yapabileceğini gördüm;
                            Futbolcuları eleştirim ise; Çok kolay çalım yiyoruz ve rakibi takip edemiyoruz,birebirlerde zayıfız;

NOT: Alt yapımıza çok önem vermeliyiz, eğer bizden bir idevam edecekse bir yıl büyük kulüplerin alt yapı çalışmalarını izlemeli, yada bir iki yıl kaliteli bir yabancı ekip gelmeli bizimkiler oradan daha da çok şey öğrenmeli...
                            Tekrar Teşekkürler Trabzonsporummm

Yorum

• Ulan inter adın batsın emi. Real madridler barcalar yedekleriyle toz duman eder sen kendi sahanda berabere bile kalamazsın. Hakkatten bu gruptan elenmesi gereken takım interdi. Sağlık olsun ne diyelim. Herşeye rağmen avrupada yola devam... İnş yönetimimiz elendik diye gerekli mevkilere transfer yapılmasına karşı cıkmaz.

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Birisi Fransa Şampiyonu...

Birisi 2. yıl önceki şampiyonlar ligi şampiyonu.....

Diğeri 2 yıl önceki uefa şampiyonu.....

Böyle bir grupta son maça kadar turu kovalamak hiçte kolay değil....

İçimizdeki Bizanslılar...

yok bunlar 1 puan bile kazanmaz dediler....

her takımdan fark yer dediler.....

ama dedikleri çıkmadı önce İnteri yendik....

Tesadüf dediler...

Puanlar aldık...

yok Liile 2 maçta 5 çeker dediler , Bu İnteri dedemde yener dediler....

Boş boş konuşmaya devam ettiler....

Fener şampiyonlar ligindeki Leverkusen, Lyon , Barcelonalı groptan 0 puanla çıkmış averaj takımı olmuştu...

Geçen yıl Bursayı hatırlayın 1 beraberlik ve attıklları tek gol onları ne kadar sevindirmişti....

Biz böyle bir ligde 7 pua topladık...

Bu 7 puan bir Türk takımının alabildiği en yüksek puan...

Biz Ona daha ilk maçımızda ulaştık...

Biz 13 lig ve 9 tane üst düzey maçı oynarken rakiplerimiz sadece 13 maç oynadılar...

Bunlardan Fenerbahçe oynadığı tek büyük maçta Galatasaraydan 3 gol yedi hezimetten zor kurtuldu...

Biz onun gibi 9 maç daha oynadık...

Hiç kimse ama hiç kimse başarılarımızı küçümsemeye çalışmasın...

Türk takımı olarak 7 puan topladık....

Ülkemize çok değerli puanlar kazandırdık..

Kazandırmayada devam edicez.....

Ben takımımla gurur duyuyorum hepimiz duymalıyız.....

Avrupa arenasında devam ediyoruz edeceğiz istesenizde istemesenizde.....
                                mac sirasi cok negatif oldum ama soyledikleriniz gayet "GERCEK"

ozellikle bir nokta varki bunu herkes unutuyor Inter iyi degil diyorlar o yuzden ozellikle ikinci mac cok iyi oynadik falan diyorlar ama kardesim o inter bu Lille'yi iki mactada yendi iki mac tesaduf olamaz...
                                sakin olun...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X