Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 6.Hafta | Lille 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İnter yenemeyecek fikri çok fazla renktaş ta mevcut,
    turu garantileme pisikolojisinde olduklarını artı eksiklerini de biliyorum ama İnter yenecek diyor içimdeki ses.Bizim ne yapacağımızı taplo 1 de çaktırmadan yazdım
    Inter'in 10 maçını izledim.. en son Udinese maçını 1-0 kaybettiler. CSKA , Ligde kötü bu maç onlar için önemli. 2 kötü takım maçı diyebiliriz. İnterin bir amacı yok.

Örneğin dün Arsenal garantilemişti , rahat oynadı yenildi.

Beraberlik bize yetmeyebilir. Hedef bu olmamalı.
    @tsmustafakemal
    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Amin.. BIZE HER YER TRABZON .. Lilleyi inledeceyiz...
      Avrupada Bordo Mavi Aski...herzaman ve her yerde...

Yorum

• İnter evinde yenilmez.

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İnter evinde yenilmez.
          bize yenildi..
          Avrupada Bordo Mavi Aski...herzaman ve her yerde...

Yorum

• Haydi Trabzon öyle bir zafer al ki;İstanbul basını derbi yi yazmaya utansın...
            tabi yüzleri varsa!

Yorum

• trt sporda derebiyi konuşuyor kansızlar öve öve bitiremiyorlar ulan kansızlar Trabzonspor en önemli maça çıkıyor bundan konuşun biraz... ALLAH ım bu kansızları sevindirme bizim bu akşam galip gelmemizi nasip et AMİN...
              2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Akşam tüm Türkiye'ye kapak yapacağız....
                "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak cakir28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bize yenildi..
                    bizle diğer takımları karıştırma bize her yer TRABZON...
                    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Şerefsiz İstanbul medyası kazanıp hepinizi rezil edeceğiz.
                      # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• cska macinda lille de kel vardi bitane balmount tu galiba o da tehlikeli mi yoksa cska karsisinda mi iyidi? lavuk iyi top suruyodu kafama takikdi :-)
                        Ayık Olun, Ayık Olmak İyidir.

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Inter'in 10 maçını izledim.. en son Udinese maçını 1-0 kaybettiler. CSKA , Ligde kötü bu maç onlar için önemli. 2 kötü takım maçı diyebiliriz. İnterin bir amacı yok.

Örneğin dün Arsenal garantilemişti , rahat oynadı yenildi.

Beraberlik bize yetmeyebilir. Hedef bu olmamalı.
                          Ayazoğlu özellikle son satırın olmak üzere tüm satırlarında çok çok haklısın ama yarın bi görüşelim diyorum İnter-Cska sonucu hakkında,bu saatlerde burda
                          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak cakir28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bize yenildi..
                            Cska macı için söylüyorum

Yorum

• İlk olarak MonteCristo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ben galibiyet kokusu alıyorum sizi bilmem...

Tolga
                              Celutska Giray Glowacki Cech
                              Serkan Zokora Colman
                              Alanzinho
                              Burak Henrique

Bu kadroyla çıkarız büyük ihtimalle. İlerki tur için sarı kart görmemek çok önemli.
                              Allah o burnunu hic tikamasin abi

Yorum

• Ş u kadroya alanzinhoyla başlamak huyundan ne zaman vazgeçecek bilmiyorum şeno l hoca ilk yarı hep top kaybedip kontra atağa mağruz kalıyoruz.
                                En son Veysel tarafından düzenlendi; 07.12.2011, 10:52.
                                # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X