Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 6.Hafta | Lille 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Eleştiri olur da Eleştiri Futbol analizi ile birlikte olur..Bu takımdan 8 tane direk oynatabildiğin oyuncu gitmiş.CL ye 4 gün kala çağırılmışsın..Takım yeni..İnteri yenmeni sağlayan pozisyonu hazırlayan Vittek diye bir forvetin sakatlanmış..İlk 3 maçında takımının direk forveti Burak cezalı..ve Önelemelerle birlikte bu takım 22 maça çıkmış ligdeki rakiplerin 14 maça..

EL İNSAF!!!!!
    "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
    "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• Senol hocaya sallayanlar var, hey Allah'im. Bu takim daha once ne zaman subatta Avrupa kupasi maci oynadi?

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        CSKA'ya Barça çıkar inşallah da ciğerimiz biraz olsun serinler.
        Inter INSALLAH hemen ilk turda elenir. Ayiptir insan kendi evinde bari berabere kalir.
        "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          UEFA liginden gelenler hangi torbadan katılacak, Genel puana göre mi?? belirlenecek, yada şöyle diyelim.. Grupları Lider bitirenler birinci torbada mı olacak
          Onu ben de çözemedim.

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Trabzonspor rekoru egale etti!

Şampiyonlar Ligi gruplarında en yüksek puan alan takım rekorunu egale etti.

Trabzonspor, Türk takımları içinde ilk kez katıldığı Şampiyonlar Ligi gruplarında en yüksek puan alan takım rekorunu egale etti.Trabzonspor B grubunda oynadığı 6 maçta 7 puan aldı ve grubunu 3.sırada bitirip Uefa Avrupa Ligine kaldı. Trabzonspor ilk kez k

...Budami basari degil sizin icin?

..
            fb 9p toplamisti, arastirmadan haber yapiyorlar, 3. bitirmislerdi sanirim, çeyrek final oynadiklari sene ise daha az topladilar galiba, yoksa 11 mi topladilar unuttum tam hatirlamiyorum
            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sağ kanatı Serkan, forveti Alan, kurtarıcısı Adrian olan takıma Avrupa ligi fazla bile. Ayrıca kadromuz kötü ama hocamız daha da kötü. Mevcut kadro yetersiz de olsa daha kaliteli oyunlar oynayabilir, daha iyi sonuçlar alabilirdi.

Vay Arkadaş Ne Demeli bilemedim? Geçen sene Yarı final oynadı bu arkadaş galiba??
              Bu iyidi bak...

Ömer; Sanirim bosa kürek salliyoruz. Bazilari olayin sadece bir tarafini görüyorlar --> Üst tura cikmak yada cikmamak...Gerisi onlar icin bos. Ciksaydin basarili idin, cikamadin basarisizsin.

Hey Allahim ne günlere kaldik ya...
              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kadro bozulmasaydi ve adam gibi hazirlanip yerimizi alsaydik Arena'da o zaman sana katilabilirdim ama bu sartlarda mümkün degil. Sürekli herseyin en iyisini istemek...Sükretmeyide bilelim bence...
                evet doğru söylüyosun ama bu son dakikalarda kazanmıs oldugun serbest vuruşda rakip ceza alanında niye bizden 2 kişinin oldugunun mazereti degil...
                Eski kullanıcı adı: olikos61
                Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• Trabzonspor'umu şimdiden meşalelerle karşılıyorum..
                  Trabzon'a ayak basmadan önce meşalemi yaktım
                  :meşale2:

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Senol hocaya sallayanlar var, hey Allah'im. Bu takim daha once ne zaman subatta Avrupa kupasi maci oynadi?
                    Nerden geldigimizi unutanlar var ne yazikki.

82 puani bu takima toplatan da senol hocaydi.

Senol hoca hatasiz degildi ama senol günesin bu takimi nerden nereye getirdigini görmemek icin kör olmak gerek.
                    En son Cafer Bulur tarafından düzenlendi; 08.12.2011, 01:52.
                    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      fb 9p toplamisti, arastirmadan haber yapiyorlar, 3. bitirmislerdi sanirim, çeyrek final oynadiklari sene ise daha az topladilar galiba, yoksa 11 mi topladilar unuttum tam hatirlamiyorum
                      Sporx'de ayni haberi yapmis. Sanirim senin bir yanlisin var. Ilk katildigi zamandan bahsediyor. 9 puan? Yok artik..
                      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Su anki takimla avrupa liginde 2 tur gecip ceyrek final oynamamiz büyük bir basari olur,daha fazlasi icin kimse hayal kurmasin.

Biz halen daha bir takim olamadik,bunu kabul etmek lazim.
                        Katiliyorum.

Hatta takim olmak icin bunlari bir kac hafta antrenörsüz ve ekipsiz filan oynatmakdan yanayim.

Sokak aralarinda filan.
                        "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

Hayir 7 puan toplamisti: http://www.weltfussball.de/spielplan...97-gruppe-c/0/
                          "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Aramızda bazı arkadaşlar belki de ben UEFa ya kalmayı başarı olarka görüyoruz elbette bu güzel birşey ama

İnteri deplasmanda yenip 3 puanla başlayarak gruptan çıkamamak üzücü hemde çok, Bunun nedenlerini kadro zaafiyetine bağlamak da doğru değil,
                            evet iste bu, yenilip gelseydik zaten beklenen bir seydi yaa biz yine de çikariz derdik, gittik 3p aldik çok iyi basladik ama 5 karsilasmada 4p alip 7p ile bitirdik, içeride inter'i yenecegimizi saniyordum, ve ya cska ile orada berabere kalacagimizi....
                            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

ilk katıldıkları yılı baz almış.. senin fenerin sıfır çekmişti.. gayet doğru bir haber..
                              üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

• İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                sen bu futbol tarzıyla buna inanıyomusun o dönemde Gs'nin oynadıgı topla bizim oynadıgımız top arasında dağlar kadar degil jüpiter kadar fark var...
                                Bu takima 2 Yildiz, bak takim nasil top oynuyor

Gayse manyak top oynuyormus..eger Senes Erzik´in yaptigi hakem atamalari olmasa, onlardan bir cacik olmazdi (aleylehlerine tek bir hakem hatasi olmadi->99-2000)

Bu takim haftada 2 mac yapmis olmasa, ligi domine edebilecek kapasiteye sahipti.
                                “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X