Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 6.Hafta | Lille 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak billy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ya şu inter maçını nerden izlediniz kardeşim izlemeden uyumucam bu gidişle.
    Bence hiç izleme ben izlemeyeceğim, Ben o maçı CSKA çok iyi oynadı olarak hatırlamak istiyrum.. Üzülmemek için
    Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Basel manu'yu yendi ama ona bir sey demem manu çok güçlü olsa bile Basel kötü degil vasatin bayagi üstünde bir takim, evlerinde yendiler olabilir manu hep kazanacak diye bir sey yok...
      amaaa apoel, yok tecrübesi varmis da bilmem ne, bate borisov da mi tecrübeli ?? tecrübesi olsa ne yazar ???
      apoel 15bin kisilik stasinda kalos malos bagirip güçlü rakiplerini baski altina alacak porto'ya top göstermeyecek, kiçi kirik sirp çalistiricilariyla 1 hafta önceden tur atlayacak, son hafta rahat olduklarindan 2gol yediler onun haricinde 1golden fazla yemeyecekler (biz cska'dan 3yemesini biliyoruz, adamlar zenit'e gitti ayni sartlarda oynadi)
      manduca gibi çakma ailton gibi mal mal kiçi kirik bok gibi oyuncularla 9puan toplayacaklar 2g 3b 1m yaparak....
      ve ben sevinecegim ???
      neymis, lille'i 4.yapma keyfiymis, peh
      kardeş o zaman dortmund,city,ajax,porto taraftarları kendini atsın köprüden .olabilirdi ama olmadı.düşünsene yedekte olup da girse maçı çevirebilir diyeceğimiz bir oyuncumuz yok.şu durumda müthiş bir başarı yakaladık.sakinleştiğinde puan tablosunu eline al bi bak bu gerçeği sen de göreceksin
      from BOGAZIÇI

Yorum

• İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bilmiyorum orda degildim. ama bildigim bişey var takımın bu kadar ürkek oynamasında başka ne gibi bi neden olabilir veya şöyle söyleyeyim son dakikada kazanılan serbest vuruşda rakip ceza alanında 2 oyuncumuzun olmasını sen neye bağlarsın?
        Neye mi baglarim? Bu kadar emek vermisken elenmek olmazdi. Cünkü mactan önce elenme ihtimalimizde vardi. Bu ihtimal oyuncularin baski altinda oynamasina neden olmus olabilir. Arti Lille'in de sansi oldugu icin atak oynadi. Tüm bunlar eklenince ben dogal karsiliyorum. Zira Lille tam bir kontra atak takimi. Bu sansi onlara verseydik ben deliye dönderdim sahsen.

..
        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bence hiç izleme ben izlemeyeceğim, Ben o maçı CSKA çok iyi oynadı olarak hatırlamak istiyrum.. Üzülmemek için
          Orası öyle da kafaya taktık mı olmuyo kötü bir şey ama laz inadı bende de var

Yorum

• Şöyle bir haber var.

Trabzonspor Hangi Torbada?
            08.12.2011 01:07 -
            Şampiyonlar Ligi'nde grup maçları sona ererken, Avrupa macerasına devam edecek olan takımlar da belli oldu.
            Şampiyonlar Ligi'nde gruplarını lider bitiren ve 16 Aralık tarihindeki kura çekimine seri başı olarak katılacak takımlar şöyle:

Bayern Munich (Almanya)

Inter (İtalya)

Benfica (Portekiz)

Real Madrid (İspanya)

Chelsea (ingiltere)

Arsenal (İngiltere)

APOEL Nicoasia (Kıbrıs Rum Kesimi)

Barcelona (İspanya)

Gruplarını 2. sırada bitiren takımlar ise şöyle:

Napoli (İtalya)

CSKA Moscow (Rusya)

Basel (İsviçre)

Lyon (Fransa)

Bayer Leverkusen (Almanya)

Marsilya (Fransa)

Zenit St. Petersburg (Rusya)

AC Milan (İtalya)

Gruplarını 3. sırada bitirip yoluna UEFA Avrupa Ligi'nden devam edecek olan takımlar da şöyle:

Manchester City (İngiltere)

TRABZONSPOR (TÜRKİYE)

Manchester United (İngiltere)

Ajax (Hollanda)

Valencia (İspanya)

Olympiakos (Yunanistan)

Porto (Portekiz)

Viktoria Plzen (Çek Cumhuriyeti)

Ülkemizi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil edecek olan Trabzonspor, 16 Aralık tarihindeki kura çekimine 2. torbadan katılacak.

Statü gereği, Şampiyonlar Ligi'nde gruplarını 3. sırada bitiren en iyi 4 takım kuraya seribaşı olarak, diğer 4 takım ise 2. torbadan katılıyor.

Buna göre; Manchester United, Manchester City, Olympiakos ve Valencia seribaşı, Trabzonspor, Porto, Ajax ve Viktoria Plzen ise 2. torba takımları oldular.

Hazırlayan: ÖZGÜR İNCE
            Kaynak: www.mackolik.com

Yorum

• Şimdi biz UEFA ya kaldı diye ne para alacağız??

Birde Kaç puan aldık genel sıralama için?
              Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• cok ama cok üzgünüm be arkadas..
                Trabzonspor DEVRIM DEMEKTIR
                irkciliga hayir bursa
                Hacıosmanoğlu İstifa!

Yorum

iyi olsalardı emin ol alırdı..Beterin beteri olanlarda var..

Bir de şunu düşün..

Halil, Trabzonsporda defans gibi oynuyor..

Bunu bana anlatsın birisi..

Umut'u defans olarak kullanıyoruz, Halil'i defans yapması için kullanıyoruz..

Golu kımle atacağız????

Sadece Burak la atacaksak atamayız ve atamıyoruz da.. sadece avrupa da değil lig de de atamıyoruz
                  Gol skintimiz oldugunu Burak leblebi gibi gol atarken de dusunuyordum, simdi de dusunuyorum. Gecen sene gol yollarinda etkili olmamizi saglayan Selcuk, Jaja ve Umut'u kaybettik. Takimin yeniden gol atmayi ogrenmesi zaman alacak elbette ki.

Adamlar ilk yari Cech'in oldugu tarafi cok zorladi, Halil de sol on oyuncusu olarak ikinci yarida beke daha cok yardimda bulundu. Cok da guzel basardi, helal olsun.

Yahu beraberlik en azindan Avrupa'ya tutunmamizi saglayacakken beraberlige oynayip bunu basarmamizi kucumsemeyin lutfen.
                  En son h@msi61 tarafından düzenlendi; 08.12.2011, 01:41.

Yorum

• Sinerjiiiii

Yil 1999´u gösterirken, Gayse hakemin 89´da caldigi basit penaltiyla Uefa Kupasini kazanacak yolu kendine aciyordu...

Yil 2011 ve bu sefer Inter´in penaltisini calmayan hakem belkide 2012 yilinin Avrupa ligi sampiyonunun yolunu aciyor
                    “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• * Ulan işe bak İnter'in beraberliği bile yetecek ama yenildi ve çıkamıyoruz , biri söylese gülerdim , İnter'e çok kızmaya gerek yok adamlar grupta bize çalıştı , ama artık İnter kimle oynarsa ölümüne onu tutuyorum
                      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

iyi olsalardı emin ol alırdı..Beterin beteri olanlarda var..

Bir de şunu düşün..

Halil, Trabzonsporda defans gibi oynuyor..

Bunu bana anlatsın birisi..

Umut'u defans olarak kullanıyoruz, Halil'i defans yapması için kullanıyoruz..

Golu kımle atacağız????

Sadece Burak la atacaksak atamayız ve atamıyoruz da.. sadece avrupa da değil lig de de atamıyoruz
                        Haklisin,takimin ofans kurgusunda büyük yanlisliklar var.

Halil savunmaya yardim etmekten hücumda faydali olamiyor,kanatlarimiz calismiyor,burak disinda gole yakin bir oyuncumuz yok,bunlar dogru elestiriler.

Bu anlamda senol hocanin kesinlikle bir seyleri degistirmesi gerekiyor,bu hücum anlayisiyla basarili olmamiz mümkün degil.

Yalniz bu takim sampiyonlar ligine kuralar cekilmeden 4 önce katilmasina,takimin iskeletinin degismis olmasina,yogun mac trafigine ragmen gruplari 3.cü bitirmeyi basardi,bu da gözardi edilemeyecek kadar büyük bir basaridir.
                        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak billy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Orası öyle da kafaya taktık mı olmuyo kötü bir şey ama laz inadı bende de var

Abi bende izligecegim dedim keske izlemeseydim en iyisi sen izleme simdi o militonun direktden dönen topu aklimdan cikaramiyorum keske izlemeseydim penalti pozisyonu görmedim daha

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Neye mi baglarim? Bu kadar emek vermisken elenmek olmazdi. Cünkü mactan önce elenme ihtimalimizde vardi. Bu ihtimal oyuncularin baski altinda oynamasina neden olmus olabilir. Arti Lille'in de sansi oldugu icin atak oynadi. Tüm bunlar eklenince ben dogal karsiliyorum. Zira Lille tam bir kontra atak takimi. Bu sansi onlara verseydik ben deliye dönderdim sahsen.

..
                            kontra atak dediğin takım kaleciyle karşı karşıya ne kadar pozisyon üretti bunu farketmedin mi biraz sanslı olsalar galip geleceklerdi o zaman da böyle konusabilecekmiydin. evt onemli bir basarı elde ettik ama bazı doğrularıda söylemek lazım.
                            Eski kullanıcı adı: olikos61
                            Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                            Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şöyle bir haber var.

Trabzonspor Hangi Torbada?
                              08.12.2011 01:07 -
                              Şampiyonlar Ligi'nde grup maçları sona ererken, Avrupa macerasına devam edecek olan takımlar da belli oldu.
                              Şampiyonlar Ligi'nde gruplarını lider bitiren ve 16 Aralık tarihindeki kura çekimine seri başı olarak katılacak takımlar şöyle:

Bayern Munich (Almanya)

Inter (İtalya)

Benfica (Portekiz)

Real Madrid (İspanya)

Chelsea (ingiltere)

Arsenal (İngiltere)

APOEL Nicoasia (Kıbrıs Rum Kesimi)

Barcelona (İspanya)

Gruplarını 2. sırada bitiren takımlar ise şöyle:

Napoli (İtalya)

CSKA Moscow (Rusya)

Basel (İsviçre)

Lyon (Fransa)

Bayer Leverkusen (Almanya)

Marsilya (Fransa)

Zenit St. Petersburg (Rusya)

AC Milan (İtalya)

Gruplarını 3. sırada bitirip yoluna UEFA Avrupa Ligi'nden devam edecek olan takımlar da şöyle:

Manchester City (İngiltere)

TRABZONSPOR (TÜRKİYE)

Manchester United (İngiltere)

Ajax (Hollanda)

Valencia (İspanya)

Olympiakos (Yunanistan)

Porto (Portekiz)

Viktoria Plzen (Çek Cumhuriyeti)

Ülkemizi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil edecek olan Trabzonspor, 16 Aralık tarihindeki kura çekimine 2. torbadan katılacak.

Statü gereği, Şampiyonlar Ligi'nde gruplarını 3. sırada bitiren en iyi 4 takım kuraya seribaşı olarak, diğer 4 takım ise 2. torbadan katılıyor.

Buna göre; Manchester United, Manchester City, Olympiakos ve Valencia seribaşı, Trabzonspor, Porto, Ajax ve Viktoria Plzen ise 2. torba takımları oldular.

Hazırlayan: ÖZGÜR İNCE
                              Kaynak: www.mackolik.com
                              UEFA liginden gelenler hangi torbadan katılacak, Genel puana göre mi?? belirlenecek, yada şöyle diyelim.. Grupları Lider bitirenler birinci torbada mı olacak
                              En son Şenol EKSİLMEZ tarafından düzenlendi; 08.12.2011, 01:43.

Yorum

• Villarreal'in '0' çektiği, Ukrayna ve Almanya liglerinin son şampiyonun grupta sonuncu olduğu bir platformda ve Fransa liginin son şampiyonun önünde grubu tamamlayan, 2010 CL şampiyonunundan 4 puan alıp 7 puan toplayan Trabzonsporum'la gurur duyuyorum.

Teşekkürler Şenol Güneş..
                                "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                                "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X