Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 6.Hafta | Lille 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Futbol ilginç bir oyun..Şimdi size bir şey diyeceğim Jaja da Jaja diyen arkadaşlara diyorum ki Belkide geçen seneki kadroyla belkide çıksaydık 0 puan çekebilirdik Tıpkı Şenol Hocamın dediği gbi En iyi Takım sonuncu En rezil Takım 1. oldu bu grupta..
    "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
    "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      O zaman gitsin Inter'e sallasinlar. Gaza gelmeyip Moskova'da da beraberlige oynasydik bugün bir üst tura biz cikmis olacaktik. Böyleleri yüzünden gaza geliyoruz ofansif oynuyoruz ve fark yiyoruz. Allah'tan Senol Hoca böyle basarili olamayacagimizi anladida kontrollü oynamaya basladik.

Yok arkadas bazilarini anlamakta güclük cekiyorum.

..
      moskova'da iyi oynadik diyenler var halen daha, onlara acayip gülüyorum bildiginiz gibi degil, net firsatimiz 0 ve ya 1, adamlarin 5, iyi oynamisiz ^^ saga sola ne akdar gereksiz pas varsa hepisini yaptik iyi oynamisiz ya
      oradan beraberlikle döndügümüz an is bitmisti, ama inter karsilasmasi da vardi bizim için ve rahat yenebilecekken yenemedik beceriksizdik son hafta da inter bizi interletir terden hep su oldum Burak'tan fazla terledim
      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Kurayı çekecek eleman yine aynı kişiyse hiç heveslenmeyin uşaklar rakip Manu.
        Kazimişi gzas vorert

Yorum

• şu inter maçının özetini nerden izleyebiliriz.Kafaya taktım izlemeden yatmıcam

Yorum

• İntere çamut atmaya gerek yok, adamlar neleri kaçırmış ve bariz penaltıları da verilmemiş. Direklere özel nişan mı aldı yani Milito? Olmayınca olmuyor işte. Sağlık olsun, Trabzonum UEFAda yarı final görsün inşallah.
            Gerçi Cl den eksiği yok ki UEFA liginde devam eden 32 takımın.
            Hayırlısı. İnşallah şanslı bir gruba düşeriz.
            Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• "Hem sevinçli, hem de üzüntülüyüm"
              Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Lille maçının ardından açıklamalarda bulundu.

08 Aralık 2011 Perşembe - 01:00
              DHA
              Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, maç sonunda düzenlediği basın toplantısında, yollarına UEFA'da devam edeceklerini ve bu lige daha iyi hazırlanacaklarını söyledi.

Gruptaki son maçlar öncesi kimin birinci, kimin sonuncu olacağının bilinmediğine dikkat çeken Şenol Güneş, "Belki de en az ihtimalli olan CSKA Moskova gruptan çıktı. Biz grubu lider tamamlayan takımdan 4 puan aldık, çıkamadık. Lille CSKA'dan 4 puan aldı, çıkamadı. Futbol böyle bir olay, her türlü sonuç çıkabiliyor" diye konuştu.

Güneş, UEFA Avrupa Ligi'ne kalmaları konusunda ise, "Hem sevinçli, hem de üzüntülüyüm. Maç boyunca beraberliğin bize yeteceğini sanıyorduk. Son 5 dakikada Şampiyonlar Ligi'ne katılamayan bir takım olarak üzüntülüyüz. Daha önce Şampiyonlar Ligi'ne son anda gidebilmiştik, şimdi UEFA Avrupa Ligi'ne hazırlanmak için zamanımız var, oraya daha arzulu ve dikkatli başlayacağımızı düşünüyorum" dedi. Güneş, bazı oyuncularının yorgunluğunu maça yansıdığının da altını çizdi.

GARCİA: "RAKİBİN DEFANS OYNAMASI HEM BİZE HEM ONLARA PAHALIYA PATLADI"

Lille Teknik Direktörü Rudi Garcia ise Trabzonspor'un maç boyunca defans oynadığını ifade ederek, "Bu nedenle gol bulmakta zorlandık. Rakibimizin defans oynaması hem kendisine hem de bize pahalıya patladı" diye konuştu.
              ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
              Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak OYılmaz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kurayı çekecek eleman yine aynı kişiyse hiç heveslenmeyin uşaklar rakip Manu.
                Bize kolay rakip cikmaz,yine zor bir kura cekecegiz hissediyorum.
                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Beşiktaş la bile eşleşme ihtimalimi var diyor lig tv
                  Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Kusura bakmayin ama burda takima basarili olmadi deyip Avrupa ligini begenmeyenler ile 2002´de Dünya 3. olup, final oynamaliydik diyenler arasinda hicbir fark yok.

Hatirlatalim:
                    Ilk 3 macta Burak oynamadi

CSKA´yi orada domine ettik yenildik
                    Burda CSKA´yi yenme firsatimiz dogmusken 75´de fiziksel olarak bittik
                    Inter´i son 20 dk. da yenecekken sans izin vermedi.
                    Bugünde karsimizda müthis motive olmus, takim oyununu en iyi Avrupa ekiplerinden biriyle karsilastik.

Eldeki kadro kalitesi ile bu kadar...anlayin artik. Yedek kulübesinde oyuna girecek sadece 2 adamin var!!!
                    Ha simdi Avrup ligine kaldigimiz icin ...Yönetimimiz yine kiytirik oyuncularin pesinde kosar, bende kafayi yerim
                    “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak Mert67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      "Hem sevinçli, hem de üzüntülüyüm"
                      Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Lille maçının ardından açıklamalarda bulundu.

08 Aralık 2011 Perşembe - 01:00
                      DHA
                      Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, maç sonunda düzenlediği basın toplantısında, yollarına UEFA'da devam edeceklerini ve bu lige daha iyi hazırlanacaklarını söyledi.

Gruptaki son maçlar öncesi kimin birinci, kimin sonuncu olacağının bilinmediğine dikkat çeken Şenol Güneş, "Belki de en az ihtimalli olan CSKA Moskova gruptan çıktı. Biz grubu lider tamamlayan takımdan 4 puan aldık, çıkamadık. Lille CSKA'dan 4 puan aldı, çıkamadı. Futbol böyle bir olay, her türlü sonuç çıkabiliyor" diye konuştu.

Güneş, UEFA Avrupa Ligi'ne kalmaları konusunda ise, "Hem sevinçli, hem de üzüntülüyüm. Maç boyunca beraberliğin bize yeteceğini sanıyorduk. Son 5 dakikada Şampiyonlar Ligi'ne katılamayan bir takım olarak üzüntülüyüz. Daha önce Şampiyonlar Ligi'ne son anda gidebilmiştik, şimdi UEFA Avrupa Ligi'ne hazırlanmak için zamanımız var, oraya daha arzulu ve dikkatli başlayacağımızı düşünüyorum" dedi. Güneş, bazı oyuncularının yorgunluğunu maça yansıdığının da altını çizdi.

GARCİA: "RAKİBİN DEFANS OYNAMASI HEM BİZE HEM ONLARA PAHALIYA PATLADI"

Lille Teknik Direktörü Rudi Garcia ise Trabzonspor'un maç boyunca defans oynadığını ifade ederek, "Bu nedenle gol bulmakta zorlandık. Rakibimizin defans oynaması hem kendisine hem de bize pahalıya patladı" diye konuştu.
                      Lan Garcia, biz yine uefaya gidiyoruz, sen evine donuyorsun

Yorum

• İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kim ne derse desin senol hoca oyuncuları çok ürkütmüş, kimse sorumluluk almadı iki pas yapıp hücum edemedik defansa gelen her topu şişirdik bu maçtan beraberlikle çıkmamız bence büyük şans
                        "Beyler rakip cok tehlikeli. Ben korkuyorum, sizde korkuyormusunuz? Sakin sorumluluk almayin. Iki pas yapip hücüma cikmaya kalkmayin yoksa gol yeriz. Defansa gelen her topuda ileriye sisirin! Bu mactan beraberlikle ayrilirsak büyük bir süpriz olur. Cok büyük bir sans yani. Anladiniz degil mi?"

Böyle mi dedi Senol Hoca...

..
                        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Beşiktaş la bile eşleşme ihtimalimi var diyor lig tv
                          Ayni ülkeden takimlar bildigim kadariyla sadece 3.turda birbirleriyle eslesmiyor.
                          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Uefada bundan sonra grup sistemi mi var eşleşme mi var? Biz kaçıncı torba olucaz

Yorum

• * Yanlız şu bariz belli oldu Adrian'dan artık lahana yaprağı bile olmaz , insan bir tane topu olumlu kullanmazmı yahu , ayarıca zokora ve colman umduğumun altında oynadı...
                              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Senol hoca cok urkse Celutska sakatlaninca yerine Mustafa'yi, Alanzinho yerine de Aykut'u alirdi. Tamam belki hucum oynamadik ama rakibin baskili oyunu bizim defans yapmamiza neden oldu...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X