Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 6.Hafta | Lille 0 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
"Trabzonspor bir çember gibi,
her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..." - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF
-
Yahu Apoel grubundan cikti diye sevinemiyorsan sevinme. Surekli tek ornege takiliyorsunuz. Almanya sampiyonu sonuncu oldu, Fransa sampiyonunu biz altimiza aldik. Inanilmaz butceli City ve United ile ayni seyi basardik. Memnun olmayi bilmiyorsaniz ya da istemiyorsaniz sizin tercihiniz ama takimi sirf Apoel ile kiyaslayarak basarisiz oldugunu soyleyemezsiniz...İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBasel manu'yu yendi ama ona bir sey demem manu çok güçlü olsa bile Basel kötü degil vasatin bayagi üstünde bir takim, evlerinde yendiler olabilir manu hep kazanacak diye bir sey yok...
amaaa apoel, yok tecrübesi varmis da bilmem ne, bate borisov da mi tecrübeli ?? tecrübesi olsa ne yazar ???
apoel 15bin kisilik stasinda kalos malos bagirip güçlü rakiplerini baski altina alacak porto'ya top göstermeyecek, kiçi kirik sirp çalistiricilariyla 1 hafta önceden tur atlayacak, son hafta rahat olduklarindan 2gol yediler onun haricinde 1golden fazla yemeyecekler (biz cska'dan 3yemesini biliyoruz, adamlar zenit'e gitti ayni sartlarda oynadi)
manduca gibi çakma ailton gibi mal mal kiçi kirik bok gibi oyuncularla 9puan toplayacaklar 2g 3b 2m yaparak....
ve ben sevinecegim ???
neymis, lille'i 4.yapma keyfiymis, peh
Yorum
-
Eleştiri olur da Eleştiri Futbol analizi ile birlikte olur..Bu takımdan 8 tane direk oynatabildiğin oyuncu gitmiş.CL ye 4 gün kala çağırılmışsın..Takım yeni..İnteri yenmeni sağlayan pozisyonu hazırlayan Vittek diye bir forvetin sakatlanmış..İlk 3 maçında takımının direk forveti Burak cezalı..ve Önelemelerle birlikte bu takım 22 maça çıkmış ligdeki rakiplerin 14 maça..
EL İNSAF!!!!"Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
Yorum
-
Dogrudur,lakin son dakikalarda adrian in serbest vurusunda ceza sahasinda bizden 2 oyuncu vardi,oda azdi bee.İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu saldirip gol yeseydik? Bizim defansimiz ofansif oynadigimiz zaman dagliyor. Bunu Moskova'da gördük. Neden halen israr ediyorsun? Bir üst tura cikamamaktansa elenmek bana daha cok koyardi. Inter'den 4 puan al sonra elen. Cok koyardi. Öyle böyle degil. Siz hemen gemileri yakin zaten.
..
"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Abi siz eskiden beklentilerinizi dusuk tutardiniz, beraberlige sevinirdiniz. Ne oluyor size boyleİlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDogrudur,lakin son dakikalarda adrian in serbest vurusunda ceza sahasinda bizden 2 oyuncu vardi,oda azdi bee.
Yorum
-
* Yanlız herşey bir tarafa Tolga Zengin' bir tarafa , bir insan bukadar nasıl değişir aklım sırrım ermiyor...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
O zaman gitsin Inter'e sallasinlar. Gaza gelmeyip Moskova'da da beraberlige oynasydik bugün bir üst tura biz cikmis olacaktik. Böyleleri yüzünden gaza geliyoruz ofansif oynuyoruz ve fark yiyoruz. Allah'tan Senol Hoca böyle basarili olamayacagimizi anladida kontrollü oynamaya basladik.İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDogru,basarili oldugumuzu her platformda söylüyorum.
Lakin insan gruptan cikmak varken,hemde 7 dakika varken elenmeye karsi da üzülmemek elde degil.
Yok arkadas bazilarini anlamakta güclük cekiyorum.
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEleştiri olur da Eleştiri Futbol analizi ile birlikte olur..Bu takımdan 8 tane direk oynatabildiğin oyuncu gitmiş.CL ye 4 gün kala çağırılmışsın..Takım yeni..İnteri yenmeni sağlayan pozisyonu hazırlayan Vittek diye bir forvetin sakatlanmış..İlk 3 maçında takımının direk forveti Burak cezalı..ve Önelemelerle birlikte bu takım 22 maça çıkmış ligdeki rakiplerin 14 maça..
EL İNSAF!!!!
Arkadaş süper özet geçmiş dahada konuşmaya gerek yok gidin bütün futbolcuları alınlarından öpün.Fener taraftarı bile alkışlarla karşıladı bizim yapmamız gerekende budur.Ben acayip gurur duydum hepsine teşekkür ederim başta Şenol GÜNEŞE.Lütfen arkadaşlar daha polemik yapmayın.
Yorum
-
Bir anda avrupanin son 16 takimi arasina girme beklentisi olustu bende.İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi siz eskiden beklentilerinizi dusuk tutardiniz, beraberlige sevinirdiniz. Ne oluyor size boyle

Ben buna ragmen beraberlige kizmadim,takimi lille i yenemedi diye elestirmedim de.
"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
agabey iyi güzel tamam da lille'i 4. yapmisim dortmund gitmemis bunlarla mi sevineyim ?? manu man city tamam ama karsisinda apoel örnegi de var, bunu da kabul etmek lazimİlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu Apoel grubundan cikti diye sevinemiyorsan sevinme. Surekli tek ornege takiliyorsunuz. Almanya sampiyonu sonuncu oldu, Fransa sampiyonunu biz altimiza aldik. Inanilmaz butceli City ve United ile ayni seyi basardik. Memnun olmayi bilmiyorsaniz ya da istemiyorsaniz sizin tercihiniz ama takimi sirf Apoel ile kiyaslayarak basarisiz oldugunu soyleyemezsiniz...
yalniz ben basarisiz oldugumuzu söylemiyorum, takimima da tesekkür ediyorum inanilmaz sardi bu samp ligi
sadece biraz sinirliyim apoel örneginden dolayi, gicik oldum durum bu.....
ve su var, aaa lille'i 4. yaptik dortmund geçemedi manu man city geçemedi nolcak deyip sevinmek mi daha dogal
yoksa lan içine edeyim fuski apoel bile geçti biz nasil geçemeyiz deyip sinirlenmek mi
bence 2.si ^^Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
inter ile berbere kaldigimiz macin ardindan firsati kacirdik diye yorum yapmisdi yanilmiyorsam Mehmet Demirkoldu (emin degilim) ve dogru oldugu ortaya cikdi.İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGrupta ŞL ginde üst tura çıkma şansı bu kadar yakınken, Galibiyeti en azından son 10 dakka bile olsa hiç düşünmemek bana çok tufaf geliyor!!!!!
CSKA ile deplasmanda neden kazanmak içnioynayıp yenildik???
Bugun de kazanmak için biraz gayret en azından Sıfır pozisyonla biten bir maç olmasına engel olabilirdi..
Bence Biz istemedik .. Hep İnter'e güvendik ama güvenmemeliydik...
Yada
Biz İnteri burda yenseydık , ınte bugun CSKA yı s...e s...e yenecekti..Butun rakiplerimizle olan maçlarda avntaj elde edemedik maalesef..
Liderligine oynayabilecegimiz durumda ücüncü olduk. Saglik olsun."Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
-
Inter maçında berabere kalınca açıkçası hiç üzülmemiştim. Çünkü her şartta Lille'den en az 1 puan almamız gerekiyordu. Cska'nın Inter'i yeneceğini tahmin etmiyordum. Inter maçındaki pozisyonlara şimdi daha çok üzülüyorum. Çünkü bu gün alacağımız zaten en fazla 1 puandı.
Yorum
-
kim ne derse desin senol hoca oyuncuları çok ürkütmüş, kimse sorumluluk almadı iki pas yapıp hücum edemedik defansa gelen her topu şişirdik bu maçtan beraberlikle çıkmamız bence büyük şansİlk olarak sanatik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIyi bir oyun oynamak icin gol pozisyonuna girebilmemiz gerekiyordu ama ilk yari kac pozisyonumuz oldu ? uzakdan bir sut. oda girebilirdi belki ama belki degil daha garanti pozisyonlar hep lille buldu. Ilk yari bir gol yesek ne olacakdi ? Beraberligine oynamak icin gol atmak mecburiyetinde kalacakdik, bir gol daha yiyerek oyundan kopacakdik.
Biz kazanmak isteyen bir Trabzonspor bekledik ama ilk yarida o kadar aciz kaldigimiz durumda düzelme olmayinca bu maci kazanamayacagimizi anladim. her mac inter macindaki gibi olmaz. Ordada benzer bir mac izledik aslinda ama daha cesaretli oynamisdik fakat gittikce bu oyun anlayisi ile mac kazanamaz olduk.Eski kullanıcı adı: olikos61
Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
Yorum
-
Bu aksam ilk yarida kontrollü oynamaya calistik ama yine pozisyon verdik.İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO zaman gitsin Inter'e sallasinlar. Gaza gelmeyip Moskova'da da beraberlige oynasydik bugün bir üst tura biz cikmis olacaktik. Böyleleri yüzünden gaza geliyoruz ofansif oynuyoruz ve fark yiyoruz. Allah'tan Senol Hoca böyle basarili olamayacagimizi anladida kontrollü oynamaya basladik.
..
Bu aksam moskova macina oranla daha az pozisyon vermedik,o macta adamlar atti bu aksam rakip son vuruslarda iyi degildi ya da tolga basariliydi.
Bu aksamki beraberlige ragmen iyi oynadigimiz söylenemez 3-0 yenildigimiz macta daha iyi futbol oynadik ama futbolun cilvesi iste gol yemedik."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
CSKA karsisinda ilk 30 dakikada gol yeme ihtimalimiz yüzde 99 oldugunu bilerek öyle acik oynamanin anlami neydi peki ?İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO zaman gitsin Inter'e sallasinlar. Gaza gelmeyip Moskova'da da beraberlige oynasydik bugün bir üst tura biz cikmis olacaktik. Böyleleri yüzünden gaza geliyoruz ofansif oynuyoruz ve fark yiyoruz. Allah'tan Senol Hoca böyle basarili olamayacagimizi anladida kontrollü oynamaya basladik.
..
Hazirlanmak böylemi oluyor ?
Ben sadece hazirlandik diyip beraberligine oynayanlara kiziyorum. Ha yorgunduk filan dersin ama o zaman dinlendir gerekenleri yedekler ile cik ama sampiyonlar liginde 3 puan icin oyna. Oynaman gerekirdi."Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum