Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 6.Hafta | Lille 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    evet Geçmiş dönemde hiç bu kadar iyi bir derece yapmadık ama o dönemlerde biz liverpool,barcelona vs. gibi takımlarla oynadık ve hiç bir zaman böylesine ezilmedik, hiç bi zman bu kadar korkak bi oyun sergilemedik.
    Tabi Famagusta ve Galati ile bir baska takim oynamisti ya.. Gecin bunlari...
    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• In the draw for the round of 32, the twelve group winners and the four better third-placed teams from the Champions League group stage (based on their match record in the group stage) are seeded, and the twelve group runners-up and the other four third-placed teams from the Champions League group stage are unseeded. A seeded team will be drawn against an unseeded team, with the seeded team hosting the second leg. Teams from the same group or the same association cannot be drawn against each other. In the draws for the round of 16 onwards, there are no seedings, and teams from the same group or the same association may be drawn with each other.

same group yaziyor.............
      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sampiyonlar ligi gruplarinin yildizi Basel'dir, Apoel degil. Adamlar son macta Manchester'i yenip gruplarindan ciktilar.
        Dogru,hemde manchesterde 3-3 berabere kaldilar,cok büyük bir basariya imza attilar.

Yalniz elestirilmesi gereken konu gruptan cikamamak degil apoel ve basel in bizden az ekonomik imkanlari varken sampiyonlar liginde bizden daha cok oynamalaridir.

Kesinlikle transfer isabetliligimiz yeterli degil,scouting diye bir seyimiz yok.
        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• maçın tekrarını izledim de, maçın bitişiyle trabzonspor trübünlerinde çoşku vardı. galiba biz fazla karamsarız.
          "Bu maskenin altında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var ve fikirler kurşun geçirmez!" by V for Vendetta.

Yorum

• Şenol hocanın 'Şubat'da Trabzon'a bir Avrupa takımı getirsek devrim yaparız' gibi bir sözü vardı. Şükür başardık.
            ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
            Kazım Koyuncu

Yorum

• * Şöyle kabaca baktım yine bizim Mourinho'lar memnun olmamış,bu takımı eleştireni Allah çarpar abartmıyorum.
              * Öncelikle başta Şenol Hocama ,Futbolculara,Yöneticilere teşekkür ediyorum bize bu gururu yaşattıkları için.
              * Üzülmekle beraber şöyle düşündüm ve bu sonucun bizim için hayırlı olduğuna inandım , çünkü artık yıpranmaya başladık ve bundan sonra çok ağır yenilgiler alabilirdik.
              * Sonuçta Avrupadan kopmadık ve mücadele edince bazı şeylerin başarılabileceğini gördük , eksiklerimizi gördük Ş.Ligi havasını tattık .
              * Şahsen gruptan bu halde çıkıp Real Madrid'ten 5 yemektense Uefa benim için daha uygundur diye düşünüyorum , ha şunuda unutmayın İnter mağlup olmasaydı çıkıyorduk .
              * Sonuç itibariyle benim için çok güzel bir akşam oldu emeği geçen herkesten Allah razı olsun ...
              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                In the draw for the round of 32, the twelve group winners and the four better third-placed teams from the Champions League group stage (based on their match record in the group stage) are seeded, and the twelve group runners-up and the other four third-placed teams from the Champions League group stage are unseeded. A seeded team will be drawn against an unseeded team, with the seeded team hosting the second leg. Teams from the same group or the same association cannot be drawn against each other. In the draws for the round of 16 onwards, there are no seedings, and teams from the same group or the same association may be drawn with each other.

same group yaziyor.............
                "Same group" lafi UEFA gruplarindan gelenler icin. Misal Stoke City ve BJK ayni gruptan 1-2 geldiler. Birbirleri ile eslesmeyecekler.

Yorum

• Joe Cole' a Kapak oldu Buna sevindim
                  "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                  "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• Ya Jaja gibi bir adam yokmu piyasada ya
                    ama gece hayati olmayan?
                    Taraftarlar olarak piyasayi bir arastirmak lazim belki buluruz
                    Münih"den Arafilboyuna Sevgiler _________________________Köpek Adnan ve Efsane Takimina Selamlar ;=)

Yorum

• Lille takımı Şenol hocanın elinde olsa en az çeyrek final oynatırdı şampiyonlar liginde. Arada dağlar kadar fark var, nasıl berabere kaldık hayretler içerisindeyim. Adamlar top göstermeden oynadılar resmen, muhteşem dirençli oynadı savunma hattı ve kalecimiz.
                      7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Dogru,hemde manchesterde 3-3 berabere kaldilar,cok büyük bir basariya imza attilar.

Yalniz elestirilmesi gereken konu gruptan cikamamak degil apoel ve basel in bizden az ekonomik imkanlari varken sampiyonlar liginde bizden daha cok oynamalaridir.

Kesinlikle transfer isabetliligimiz yeterli degil,scouting diye bir seyimiz yok.
                        Ayrica Basel'de inanilmaz bir kadro istikrari da var. Biz de yazin takimi koruyabilseydik cok rahat ust tura cikardik diye dusunuyorum.

Yorum

• Lille gibi bir takımı geride bıraktığımızı da unutmamak lazım. Edın Hazard, Sow...

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kesinlikle transfer isabetliligimiz yeterli,scouting diye bir seyimiz yok.
                            Ya Cafer abi Lille dedigimiz takim her sezon Avrupa'da...Keza CSKA Moskova öyle...Inter'i saymiyorum bile. Böyle bir grupta liderin 3 puan arkasinda 7 puanla tamamladik. Üstelik grupta en az kaybeden takimda biziz. Kadro bozulmus, Egemen'in yeri dolmamis üstelik. Apar topar yapilan Transferler...Onca olumsuzluga ragmen böylesine bir basari var ortada...Daha ne olsun ne?
                            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak umit077 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bir sezonda önce cl ön eleme sonra avrupa ligi ön eleme sonra cl ligi ve en sonunda avrupa ligi oynayacak tarihteki ilk takım trabzonspor...
                              bak o dahada gelişebilir inter-cska maçı süpheli o yüzden cska yerine her an tekrar şampiyonlar ligine dönebilirz

o zaman CL > uefa > CL > uefa > CL olabilir hatta zorlarsak CL > uefa > CL > uefa > CL > CHAMPİON of CL
                              Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                              zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• İlk olarak inayyildiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                maçın tekrarını izledim de, maçın bitişiyle trabzonspor trübünlerinde çoşku vardı. galiba biz fazla karamsarız.
                                Grupta ŞL ginde üst tura çıkma şansı bu kadar yakınken, Galibiyeti en azından son 10 dakka bile olsa hiç düşünmemek bana çok tufaf geliyor!!!!!

CSKA ile deplasmanda neden kazanmak içnioynayıp yenildik???

Bugun de kazanmak için biraz gayret en azından Sıfır pozisyonla biten bir maç olmasına engel olabilirdi..

Bence Biz istemedik .. Hep İnter'e güvendik ama güvenmemeliydik...

Yada

Biz İnteri burda yenseydık , ınte bugun CSKA yı s...e s...e yenecekti..Butun rakiplerimizle olan maçlarda avntaj elde edemedik maalesef..
                                Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X