yaklaşık 55 trilyon kazandık...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 6.Hafta | Lille 0 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Dokunmayin benim hayallerimeİlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok artik..
.
FrancescoTotti
Yorum
-
Yönetim, Şenol hoca sayesinde ayakta duruyor...............İlk olarak freze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetim Şenol Güneş'i çok yanlız bırakıyor.
Kusura kalmasın kimse de vasat altı yabancılarımız var.Dünya para akıttığımız futbolcular bırakın sahada fark yaratmayı düzgün bir hareketi bile yapamıyorlar.
Alanzinho ve Adrian hedefi olan bir Trabzonspor'un futbolcusu olamazken bütçeden ciddi paralar aktı.Kim seçti kim izledi kim beğendi meçhul !
Alanzinho,Adrian,Brozek'ler,Glowacki,Sapara,Vittek(oyun olarak değil belki ama sakatlığı büyük problem)
Ayrıca Burak'ın yanına ikinci bir forvet çıkaramıyoruz bile.Sahada oyunu yönlendirecek bir pasıyla takımı rahatlatacak oyuncu sıkıntısı çekiyoruz.
Bugün ilk yarı resmen köy takımı gibiydik.İkinci yarı biraz toparlansakta yine beklediğimiz,istediğimiz Trabzonspor değildi.
Olamazdı da gerçi.Çünkü bunu yansıtacak oyuncu kalitemiz yok.
İkinci yarı belki benim istediğim kadar revizyon olmaz ama 2 stoper,1 orta saha,1 forvet bu takıma kesinlikle katılmalı.
Ama öyle kıytırık adamlar değil.11 e koyduğunda çatır çatır oynayacak adamlar.
Bütün bunların dışında Şenol Hocama ve futbolculara sonsuz teşekkürler.2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
-
Lille in en iyi takim oldugu aciklamasi.İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadas abi ilginc olan ne
Ben haksiz oldugu anlaminda yazmadim,o kadar kelimelerin icinde neden bir kelimeyi cimbizla cikardin?"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Henrique dışında katılıyorum ama bu gece benim için eğlence mutlulukla dolu, takım yeni, 3 günde bir maç, şikecilerle uğraş, onla uğraş bunla uğraş ve sakat sayın en az takımlardan ol...vs....vs Seneye CL'de olursak bir çeyrek olmazsa kızalım...Acil devre arası transfer girişimlerine başlanmalı......İlk olarak A.Gökhan AKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEğer ben iyi bir takım olacağım diye bir iddan varsa tez elden Adrian,henrique,alanzinho,brozek kardeşler'e güle güle denmelidir.. Zira henrique de dahil hepsine yeterince şans verildiğini düşünüyorum bundan daha iyi olmayacakları kesin...
Yorum
-
Acaba ne kadarını harcayacağızİlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyaklaşık 55 trilyon kazandık...
Yorum
-
o zaman yola uefadan devam...İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen değilim vallahi. Adam takımda ki ahenki bozacak hareketler yapıyorsa isterse Messi olsun. Bu kadar da netim.
Yorum
-
En basinda 3. olacagimizi düsünen varmiydi?
Hemde 7 puanla?
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Hayir ,32 takim kalacak.İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCok takim var...16 sanirim...En son Cafer Bulur tarafından düzenlendi; 08.12.2011, 00:19."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Kardeşim senin Burak'ın o pozisyonda niye sola atmıyor Halil'e..
ne yani tek kendisi mi kral olacak
Allah Allah
Burak Yılmaz bu arkadaşlar ne bekliyordunuz..
Egoist,bencil,ben oldum delisi
Kardeşim pas atacaksın..
Sağdan girdiği pozisyon forvet adamısın kaleye paralel sür topu o açıdan kaç golün var
Cristiano Ronaldo musun sen?
Colman ve Burak takımın kötüleriydiler
Adrian ve Alanzinho da dahil bunlara
Zokora ve Halil öldüler bunlar yüzünden...
Maç öncesi demiştim Tolga 5 tane kurtarmalı diye yanılmışım 7-8 tane falan oldu..
Saolsun Tolga,Zokora,Halilölümüne trabzon !
Yorum
-
In the knockout phase, teams play against each other over two legs on a home-and-away basis, except for the one-match final. The draw for the round of 32 and round of 16 will be held on 16 December 2011. The draws for the quarter-finals, semi-finals and final (to determine the "home" team) will be held on 16 March 2012.İlk olarak Mustafa Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence uefada yine gurup maclari olacak 32 takim cok cunku
In the draw for the round of 32, the twelve group winners and the four better third-placed teams from the Champions League group stage (based on their match record in the group stage) are seeded, and the twelve group runners-up and the other four third-placed teams from the Champions League group stage are unseeded. A seeded team will be drawn against an unseeded team, with the seeded team hosting the second leg. Teams from the same group or the same association cannot be drawn against each other. In the draws for the round of 16 onwards, there are no seedings, and teams from the same group or the same association may be drawn with each other..
FrancescoTotti
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum