interin kaçırdıklarını izleyin
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 6.Hafta | Lille 0 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor, UEFA Şampiyonlar Liginden 1 galibiyet 4 beraberlik ile 22.048.000€' kazandı.
ey agzın bal yesın kardesım bütün yorumlar su eziklere g.....sin....
2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
-
O sadece maclardan kazandigimiz, ayak basti parasini icermiyor.İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeden bu kadar az kazandik? Baskan 20 Milyon felan diyordu...
Yorum
-
CSKA nin yerinde biz olsaydik süper olacakdi ama biz o macida berabere kalmak icin oynardik ya neyse.İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleInter 87. dakikada yedi golü...Yok böyle birsey ya...
"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
-
Olacak iş değil ya. Kış günü oturduğun yerde terle stresten, Inter son dkda gol yesin.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
yalnız bunlar gol de atamamıştı galiba..İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOldu oldu, Villereal ile Dinamo Zagrebb cekti.
Yorum
-
Toplamda ne kadar onu merak ediyorum ben.İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO sadece maclardan kazandigimiz, ayak basti parasini icermiyor.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
bende senin gibi düşünüyorum ama bi farkla o da şudur bizim orta saha defansa yatınca burak la orta saha arasında oluyo 40 metre adam defansın arasında kayboluyo zaten bu fark olmadıgında da örnek inter macı 2. maç çok ii mücadele ediyoruz ve güzel top oynuyoruz burakda ii oynuyor buragı rahatlatacak bi oyun sistemimiz olmalı bence mesela bu maçta halil sanki sol bek gibi oynadı sürekli orda halil ilerde olmayınca burak hepten sıkışıyo düşüncelerim bunlarİlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleburak takımı sabote mi ediyor ?
şimdi burak fanboyları üzerime çullanacak ama, 3. olmamızın sebebi buraktı. aşağıya top indiremiyor.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum