Teşekkürler çocuklar,teşekkürler Şenol hoca.7 puan topladık.Zaman zaman çok iyi futbol sergiledik.Genel anlamda da çok iyi mücadele ettik.Varlığımızdan haberdar ettik dünyadaki futbolseverlere.Bulunduğumuz sahnenin hakkını verdik.Kötü niyetli,haset bir ortamda başarılı da olduk.Daha da iyisini Avrupa ligi'nde yaparız inşallah.Avrupa sahnesinde devam etmek mutluluk verici...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 6.Hafta | Lille 0 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Metalist Gelmemeliİlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTwente Anderlecht Schalke Kharkiv Stoke Standart Liege.
Bu takımlar gelebilir
Twitter : @EY61_
Youtube : EY61
Yorum
-
Aynenİlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleManchester kardeşler gelmesin yeter..
Atl. Bilbao ile yarım kalan bi iş var..
İşimizi yarım bırakmayız
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Acaip üzüldüm maçtan önce 3. olursak bu kadar üzüleceğimi ummazdım. Artık taktikten mi yoksa takımın yorgunluğundan mı bilmem baya kötü oynadık. İyi savunma yaptık diyemiyorum çok posizyon verdik. En baştan Henrique ile başlamalıydık hatta maçtan önce oynamasını da bekliyodum buraya 11'ime yazmıştım. İlerde Burak'a pas atma tiki diycem artık şundan kurtulmamız şart. Çok kolay savunma yapılıyor bize karşı rakip savunmayı doğru düzgün zorlayamıyoruz bile.- Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum