Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 6.Hafta | Lille 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• fazla merak iyi degildir.
    İlk olarak brushfield tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Eeeee. Ne yapacan o eksileri. Çok merak ettim.

Yorum

• İlk olarak Eto'o tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      kuralar ne zaman cekiliyor ?
      abi dur bismillah
      daha jimnastik klübü bitirmedi grubu
      特拉布宗冠軍

Yorum

• İlk olarak abcabca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        uefadan tekrar şampiyonlar ligine geçebiliyor muyuz
        Ya renkdaş ne diyeyim ben sana sesli sesli güldürdün ...

Yorum

• bir sonrakı turda hemen elenmektense uefada devam edıp para ve prestij kazanmakda mantıklı arkadaşlar . he bogulacaksak buyuk denızde bogulalım orası ayrı bı mevzu
          61

Yorum

• İlk olarak Emrah Aksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Arkadaslar Ajax hayatinin en ilginc macini yasamis oldu.

Ajax realmadrid 3-0 yenildi ama yenilse bile turu gecerdi cunku Ajax'ín baya avaraji vardi , bakiniz vardi diyorum. Lyon ise Zagreb'i 7-1 gibi skorla yenince o Ajax'in avaraji birden yok oldu.
            Bugünkü tek tesellim bu. Iyi oldu Ajax'a.
            .

Francesco
            Totti

Yorum

• teşekkürler Trabzonsporum,bazı eziklere beklentilerini boşa çıkardığı için,artık uefadan devam ,ilk deneyim ve 7 puan ,süper alkışlıyorum takımımı,,
              bu millet 0 cekenleri daha unutmadı...
              @zafercalikoglu
              @trabzonspor

Yorum

• herşeye rağmen tek yenilgiyle grubu bitirdik bizi yenen takım üst tura çıktı.bu kadroyla büyük başarı elde ettik tüm oyuncularımıza teşekkürler.inşallah uefada en az yarı finali hedefleyerek transfer yaparız

Yorum

• Şenol hoca doğru dedi.
                  En iyi oynayan lille sonuncu en kötü oynayan inter 1. oldu
                  Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                  İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Dinamo Zagreb, Genk hatta Villereal'in dustugu durumlar ortada. Ne olur biraz sukredin yahu, ilk kez katildik ve 3. bitirdik. Bu kadar mu zor size sukretmek...
                    Abi kimsenin birsey dedigi yok zaten. Bundan iyisi olmazdi. Sans biraz yanimizda olsaydi zaten Lille maci öncesi cikmamiz garanti olurdu. Bekle bizi Avrupa Ligi...
                    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Burak'da bir şeyler var ama çözemedim.
                      7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Şu jajayi gerİ alalim !
                        Bursatv spikeri Valencianın 61 lik maçından sonra Valencialılar erkekseniz heykele gelin dedi.
                        18.11.2009

Yorum

• İlk olarak krdnz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şu takımda JAJA ve UMUT olsaydı grubu lider bitirirdik.En büyük dezavantajımız yeni kurulmuş bir takım olmamız ve Play-off saçmalığı..

Bu kadar puan toplayacağımızı beklemiyorduk..Bu başarı için önce Şenol Hoca'ya ve oyuncularına teşekkür ediyorum.
                          Mesajına tamamen katılıyorum abi
                          Sezon başından beri hiçbir maçta keşke Jaja olsaydı demedim ama bugün ki maç boyunca aklımdan çıkmadı "Keşke bu sezon Jaja'da takımda olsaydı"
                          Gurur sana yakıştığı gibi yakışmaz hiç kimseye Trabzon'um !...

Yorum

• Manchester City, Manchester United, Valencia, Olympiakos , Porto

Şampiyonlar liginde 3. olan takımlarla karşılaşmasak bari
                            @tsmustafakemal
                            "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Şenol GÜNEŞ; sen gerçek bir İMPARATORSUN....................
                              2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• uefa avrupa ligine kaldık ve üzülüyoruz. ama olsun. helal olsun TRABZONSPORUMA!!! rezil olacağımızı bekleyenlere iyi cevap olmuştur.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X