Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 6.Hafta | Lille 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Villarreal'in '0' çektiği, Ukrayna ve Almanya liglerinin son şampiyonun grupta sonuncu olduğu bir platformda ve Fransa liginin son şampiyonun önünde grubu tamamlayan, yedi puan toplayan Trabzonsporum'la gurur duyuyorum.

Teşekkürler.
    YOU'LL NEVER WALK ALONE
    OKlahoma City Thunder

Yorum

• Dinamo Zagreb, Genk hatta Villereal'in dustugu durumlar ortada. Ne olur biraz sukredin yahu, ilk kez katildik ve 3. bitirdik. Bu kadar mu zor size sukretmek...

Yorum

• İlk olarak KooopA61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ilk mesajımda da yazdıydım 1 7 görmüştüm ama o kadar abartacagımızı düşünmüyorum manu benfica maçını 1 1 gördüydüm 2 2 bitti 0 3 1 3 alırız gibi geliyo inş.
        gayse macı malum olmuş herhalde neyse başımızı dik tuttugu için takımımla gurur duyuyorum takımımızda eksikler cok ama senol hocamızın bunları giderecegine inanıyorum devre arası bize cok ii gelicek inş uefa da çok ii bence çünkü ona katılabilmek için ugrasıyoduk sezon basında hayırlısı Allahıma şükürler olsun...

Yorum

• avrupa fena değil helal olsun çocuklar alınlarınızdan öpüldünüz!!!
          & ONUR RECEP KIVRAK &
          ^^KELEBEK^^

Yorum

• kuralar ne zaman cekiliyor ?

Yorum

• trabzonspor hangi sezon tek forvet oynadıda takım başarılılı oldu ..... burak a da yazık kardeşim takımın 10 oyuncusu defans

3. olmak başarıdır...
              1967 DEN BERİ TRABZONLU OLUPDA TRABZONSPORLU OLAMAYANLARIN TRABZONLULUGU DÜŞMÜŞTÜR geçmiş olsun

selçuk AYDIN

Yorum

• Sahada 10 kişi oynuyoruz. Burak ilerde takılıyor.

Bu oyun felsefesi ile olmaz, orta sahaya takviye şart.
                @tsmustafakemal
                "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Teknik heyete ve özellikle Senol Hoca'ya sonsuz sevgiler tesekkürler...

Burak ve Alan haric tüm takimida kutluyorum.
                  İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• üst tura inter çomak soktu...italyanlar ruslara satmıştır maçı...ama allah şükür avrupa liginde devam ediyoruz...takım trabzonda karşılanmalı bence...
                    paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• ah burak ah..
                      o kafani kaldirsaydin..az bencil olmasaydin..simdi devler ligine devam diyorduk..
                      bu arada inter onlardan aldigimiz dort puanin diyetini odetti..serefsizler.

Yorum

• İlk olarak krdnz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şu takımda JAJA ve UMUT olsaydı grubu lider bitirirdik.En büyük dezavantajımız yeni kurulmuş bir takım olmamız ve Play-off saçmalığı..

Bu kadar puan toplayacağımızı beklemiyorduk..Bu başarı için önce Şenol Hoca'ya ve oyuncularına teşekkür ediyorum.
                        Umut'u geçtim ama Jaja meselesine gelirsek abi, dünyanın en iyi adamı olsun,karakteri bozuk olsun maalesef hiç bir işe yaramıyor...
                        And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Şu olsaydı şöyle olurdu, bu olsaydı böyle olurdu.

Allah'a şükür Avrupa'dayız ve daha denk takımlarla eşleşip, daha iddialı maçlara çıkacağız.

Gruptan çıksaydık elbette çok sevinecektik ama muhtemelen önümüzdeki turda daha dayanamayacaktık.

Şimdiki hedef UEFA Avrupa Ligi'nde en az yarı final.
                          Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            kendimi düzelteyim ;

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi'nde grup liderleri ve Şampiyonlar Ligi'nde üçüncü olan en iyi puana sahip 4 takımdan biriyle eşleşecek
                            sonuçta 1 tane güçlü takım olacak grupta...

Yorum

• İlk olarak balli_kuymak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu kadro ile büyük başarıdır 7 puan..ama bu taktik ile nereye kadar gideriz bilemiyorum..Topu alan Burak'a uzun top atıyor ilerde hiçbir organizyonumuz yok..
                              Abartmaya gerek yok. Inter ve CSKA maclarin`da yeterli Organizasyon vardi. Ama Lille bize cok ters geldi. Iki Mac`tada kazanmayi hak eden Taraf`dilar
                              Nefsin icin sevme

Yorum

• Süper süper süper.
                                Herkesi tebrik ediyorum.
                                Ama önce Şenol Hocamızı.
                                "çınlasın gökyüzü karadeniz ağlasın yıldızsın aysın eren iyi ki varsın"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X