İlk olarak KooopA61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 6.Hafta | Lille 0 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Valla benimde kaynıyo ömerim..işe güce bakamıyom sabahtan beri.iyice girdim maçın stresineİlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCem abi Kanım kaynıyor Vallahi
Hayat; TEK başına mücadele sanatıdır
Yorum
-
Adına dolandığım,kurban olduğum Allah'ım,fazla uzatmıcam sen mevzuyu biliyosun..Aminnnnnn..İlk olarak KooopA61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2. Kez Yazıyorumm Rüyasını Gördümmm Farklı Kazanıcaz Allahım Sen Yüzümüzü Kara Çıkarma....Hayat; TEK başına mücadele sanatıdır
Yorum
-
Inter'de oynayanları aklına getir ve maç skorunu hatırla o zamanİlk olarak Tunay ERDEM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaz biraz içimi bir umut kaplıyor, sonra bir an lille'de oynayan isimler gözümün önünden geçiyor ve bütün umudum bir anda yerle bir oluyor.
7 tertemiz şampiyonluk
Yorum
-
Bu akşam ALLAH'ın izni ile maçı alacağız . En önemlisi defansımız . Sağlam durduğumuzda bu maçı alırız. TRABZONUN Şenol Hocanın sevdiği maçlardan biri . LİLLE baskı kuracak bastıracak durdurduğumuz anda maç bizimdir ve Burak golünü atacak inşallah. .
Yorum
-
Gol sayısı olmasa da girlen gol pozisyonu sayısıdır inşallah.İlk olarak KooopA61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleilk mesajımda da yazdıydım 1 7 görmüştüm ama o kadar abartacagımızı düşünmüyorum manu benfica maçını 1 1 gördüydüm 2 2 bitti 0 3 1 3 alırız gibi geliyo inş.
Ne hasta bekler sabahı
Ne taze ölüyü mezar
Ne de şeytan bir günahı
Seni beklediğim kadar.....Üstad Necip Fazıl KISAKÜREK
Yorum
-
Bu maçta takımımızın kapasitesinin üzerinde performans göstermesini bekliyorum. Trabzonspor ruhu bunun için yeterlidir. Defansta rakibe ikramlar yapmazsak ve Tolga geçit vermezse istediğimiz sonuçla dönebiliriz. İlk maçta Lille takımının fizik olarak bizden çok üstün olduğunu gördük. Şenol Hoca bunun için taktik önlemleri alacaktır. Geriye biraz şans kalıyor. Toplarımız direkten dönmesin gol olsun artık. Duran topları akıllı kullanalım.
İnancımız sonsuz. Dualarımız takımımızla birlikte.
Bitirelim şu işi.
Yorum
-
adrian yerine yalanzinho olur bence..İlk olarak apachi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülentv ye gore muhtemel mac kadrosu tolga celustka glo giray cech zokora serkan colman adrian burak halil
Yorum
-
Ben Adrian yerine Alanzinho ile başlar diyorum. Alanzinho rakibin bizi baskı altna almasını engelleyecektir. Maçın ilk yarısı dengeli gitmeli bu çok önemli.İlk olarak apachi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülentv ye gore muhtemel mac kadrosu tolga celustka glo giray cech zokora serkan colman adrian burak halil
Adrian'a ise dikkat. Son ŞL maçlarında snradan girdi veoyunun dengesini müthiş değiştirdi. Çok koşup erken yoruluyor. 2. yarıya saklamak çok daha mantıklı gibi geliyor. İlk yarıda Alan oynasın ve 2 sarı kart verdirsin rakibe yeter.Ne hasta bekler sabahı
Ne taze ölüyü mezar
Ne de şeytan bir günahı
Seni beklediğim kadar.....Üstad Necip Fazıl KISAKÜREK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum