Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 6.Hafta | Lille 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak KooopA61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    2. Kez Yazıyorumm Rüyasını Gördümmm Farklı Kazanıcaz Allahım Sen Yüzümüzü Kara Çıkarma....
    Kaç fark olur?
    @tsmustafakemal
    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Cem abi Kanım kaynıyor Vallahi
      Valla benimde kaynıyo ömerim..işe güce bakamıyom sabahtan beri.iyice girdim maçın stresine
      Hayat; TEK başına mücadele sanatıdır

Yorum

• ilk mesajımda da yazdıydım 1 7 görmüştüm ama o kadar abartacagımızı düşünmüyorum manu benfica maçını 1 1 gördüydüm 2 2 bitti 0 3 1 3 alırız gibi geliyo inş.

Yorum

2. Kez Yazıyorumm Rüyasını Gördümmm Farklı Kazanıcaz Allahım Sen Yüzümüzü Kara Çıkarma....
          Adına dolandığım,kurban olduğum Allah'ım,fazla uzatmıcam sen mevzuyu biliyosun..Aminnnnnn..
          Hayat; TEK başına mücadele sanatıdır

Yorum

• az biraz içimi bir umut kaplıyor, sonra bir an lille'de oynayan isimler gözümün önünden geçiyor ve bütün umudum bir anda yerle bir oluyor.
            Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• Maç için bugün sadece en ağırında Thrash Metal dinliyorum fena durumdayım savı - lacivevt renkleri bir arada giyeni görmeyeyim sakın
              EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

• Bu Konuyu 61 Aktif Üye Görüntülüyor

Bu bir isaretdir

Yorum

• İlk olarak Tunay ERDEM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  az biraz içimi bir umut kaplıyor, sonra bir an lille'de oynayan isimler gözümün önünden geçiyor ve bütün umudum bir anda yerle bir oluyor.
                  Inter'de oynayanları aklına getir ve maç skorunu hatırla o zaman
                  7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Bu akşam ALLAH'ın izni ile maçı alacağız . En önemlisi defansımız . Sağlam durduğumuzda bu maçı alırız. TRABZONUN Şenol Hocanın sevdiği maçlardan biri . LİLLE baskı kuracak bastıracak durdurduğumuz anda maç bizimdir ve Burak golünü atacak inşallah. .

Yorum

• ntv ye gore muhtemel mac kadrosu tolga celustka glo giray cech zokora serkan colman adrian burak halil
                      Ayık Olun, Ayık Olmak İyidir.

Yorum

ilk mesajımda da yazdıydım 1 7 görmüştüm ama o kadar abartacagımızı düşünmüyorum manu benfica maçını 1 1 gördüydüm 2 2 bitti 0 3 1 3 alırız gibi geliyo inş.
                        Gol sayısı olmasa da girlen gol pozisyonu sayısıdır inşallah.
                        Ne hasta bekler sabahı
                        Ne taze ölüyü mezar
                        Ne de şeytan bir günahı
                        Seni beklediğim kadar.....Üstad Necip Fazıl KISAKÜREK

Yorum

• Bu maçta takımımızın kapasitesinin üzerinde performans göstermesini bekliyorum. Trabzonspor ruhu bunun için yeterlidir. Defansta rakibe ikramlar yapmazsak ve Tolga geçit vermezse istediğimiz sonuçla dönebiliriz. İlk maçta Lille takımının fizik olarak bizden çok üstün olduğunu gördük. Şenol Hoca bunun için taktik önlemleri alacaktır. Geriye biraz şans kalıyor. Toplarımız direkten dönmesin gol olsun artık. Duran topları akıllı kullanalım.
                          İnancımız sonsuz. Dualarımız takımımızla birlikte.
                          Bitirelim şu işi.

Yorum

• İlk olarak apachi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ntv ye gore muhtemel mac kadrosu tolga celustka glo giray cech zokora serkan colman adrian burak halil
                            adrian yerine yalanzinho olur bence..

Yorum

• İlk olarak apachi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ntv ye gore muhtemel mac kadrosu tolga celustka glo giray cech zokora serkan colman adrian burak halil
                              Ben Adrian yerine Alanzinho ile başlar diyorum. Alanzinho rakibin bizi baskı altna almasını engelleyecektir. Maçın ilk yarısı dengeli gitmeli bu çok önemli.

Adrian'a ise dikkat. Son ŞL maçlarında snradan girdi veoyunun dengesini müthiş değiştirdi. Çok koşup erken yoruluyor. 2. yarıya saklamak çok daha mantıklı gibi geliyor. İlk yarıda Alan oynasın ve 2 sarı kart verdirsin rakibe yeter.
                              Ne hasta bekler sabahı
                              Ne taze ölüyü mezar
                              Ne de şeytan bir günahı
                              Seni beklediğim kadar.....Üstad Necip Fazıl KISAKÜREK

Yorum

• ......................
                                En son abcabca tarafından düzenlendi; 07.12.2011, 15:12.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X