Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 6.Hafta | Lille 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu arada Colman oynayınca, takım da oynamıyor. Colman doğru düzgün bir şey yapamadı ilk yarı.

Yorum

• Maçtan önceki düşüncem "İnşallah panik yapmayız" şeklindeydi ama ilk yarı yaptık maalesef. Umarım devre arası uyarısı ile bunun sonunda ölüm olmadığını, sadece sahada top oynandığını anlar oyuncularımız, bu kadar kasılmaya gerek yok.
      Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• tekrar soyluyelim futbol onemli degil abi
        beraberlik yetiyor mu beraberlihe oynayacaksin.

risk aldin mi bu hazarttir cole dur affetmez bunlar
        T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• beyler bu kadar baski yedimiz bir maci hatirlamiyorum bu ne boyle bu kadar kotu olabilirmiyiz,madem bu Lille bu kadar iyi niye sadece 5 puani vardi bizim maca gelen kadari?,ortada bi yanlislik var
          sakin olun...

Yorum

• Sinirden ölüyorum, pas yapamıyoruz, şaka gibi! Oooofff

Yorum

• Maçın adamı şimdiden belli:Tolga Zengin.

Yorum

• Cech çok kötü...
                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• stoperler top bizdeyken ortasahaya gelip pas alışverişine katkıda bulunmamaları lazım ancak öyle ileride çoğalabiliriz ama stoperlerimizin top tekniği ve pas kabiliyetleri sıfır.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Lille yorulur artık bu gidişle. Biz de bu telaşı bırakıp toparlanırız umarım.

topun arkasından kosmaktan bizimkiler yorulmasa iyi

Yorum

• Şenol Hoca bunları görmüyor mu ? bir kerede uyarsın birisi Giray'ı yapmasın şöyle hareketler ayağına geçtiği an dan dun vuruyor. Ne etrafına bakıyor nede pas atıyor. Bunları yapmasa daha rahat çıkarız atağa herkes birden atağa çıkıyo 5 kişi sonra stoperlerimiz saçma sapan işler yapıyor topu onların aldığı yetmezmiş gibi birde geride eksik kalıyoruz.
                      And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak Trabcelona tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu maçı bize aldırıcak adam AYKUT
                        rüyanda görmüştün, hatırladım

alan yerine acilen aykut girmeli.

Yorum

• Lille´nin su temposuna dayanacak kac takim var su dünya´da? Iyi dayandik ama profesyonel bir futbolcu oyunu sogutur, en azindan sogutmaya calisir...bu tempoyu kirmanin tek yolu buydu ama yapmadik!
                          Simdi ikinci yariyada bu tempoyla baslayacaklar...

Maalesef takim kalitesi bu, bu bile mucize..Yönetim´e yine saygilarimi yolluyorum!!!
                          “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            beyler bu kadar baski yedimiz bir maci hatirlamiyorum bu ne boyle bu kadar kotu olabilirmiyiz,madem bu Lille bu kadar iyi niye sadece 5 puani vardi bizim maca gelen kadari?,ortada bi yanlislik var
                            Bilbao ve Benfica(Biraz atak oynadık)
                            Twitter : @EY61_
                            Youtube : EY61

Yorum

• renkdaslarım bunu söyleyince laf söyleyen cok olacaktır biliyorum ama ben zokora nın takımımıza tek bir artısı olduguna inanmıyorum artık...bu takım defansif orta sahayla oynaMAMALI!!! hucuma cıkamıyoruz aldığı top giray yada glo ya kendi verdiği yetmiyor baskasınada el kol yapıyor onlara atılsın diye...stoperlerimizin oyun kurmasını bekliyoruz resmen...demeyin ki oyunun temposunu düşürmeye calışıyor diye, geçen senede bir cok macta tempo düşürmeye çalışarak oynadık ama oyunumuz bu değildi... hadi oyun kurmayı gectim...savunmada katkısı nedir bize top çaldımı, kademeye mi girdi rakibin etkili oyuncularından birisinimi kilitledi,ben mi göremedim sadece bu mac için konuşmuyorum bir çok maç için... sahada eliyle koluyla diğer oyuncularımızı yönlendirmeye çalışmaktan başka bişey yaptığını göremiyorum....evet zokora büyük bir tecrübe, belki katkısı olacak bu yönde ama benim istediğim güzel oyun...daha yazılacak cok sey var ama zamanı gelince...ve eğer ki bu yazıma bir cevap verecek olursanız önce ikinci yarıyı söylediklerimi dikkate alarak izleyin ve sonra cevap verin...şans yanımızda olsun umarım turlarız...

Yorum

• Celustka sakatlandı ama ne oldu ben orayı kaçırdım uşaklar hele yazın....
                                2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X