İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 6.Hafta | Lille 0 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Bu karikatürün orjinali 10 numaraydıİlk olarak Katalan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleWaayyy waaayyy
Misket olayı bomba yaa, kesin Cavcavdır o.
- Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !
Yorum
-
Neye motive oluyorsun ki? Yada motive olsan ne olur? Beyler biraz sakin olun. Burada yorumlarimizi dile getiriyoruz. Armagan diyorki "6 puana ragmen elenirsek üzücü olacak". Bu bir yorumdur. Sende diyorskunki "Motivasyonumuzu kirma"...Ne alaka?İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleInsanlarin motivasyonunu daha fazla kirmaya calisma istersen. Karanlik dunyanda karanlik dusuncelerinle basbasa kalsan hepimiz icin daha guzel olacak...
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Grupta futbol olarak bize en ters gelen takımla oynıyoruz bu gece. İlk maçta da çok kötü bir hale çevirmiştiler bizi özellikle ilk devre. Umarım daha dirençli ve derli toplu olmayı başarabiliriz. En azından 3.olacağımız bir akşam olursa hayırlısıyla o da büyük başarı olur bizim için...
Hayırlısıyla bu gecenin sonunda üst tura çıkan taraf oluruz inşAllah."Primum non nocere" (Önce zarar verme)!
Yorum
-
ya abi burda herkes maça konsantre olmuş moral yükseltmeye çalışıyo. Senin dediklerine bak. Sence kimse bilmiyo mu söylediklerini? Lille'nin bizden iyi olduğunu herkes biliyo. Maçta favori olduklarını herkes biliyo. İşte bizi heyecanladıran, maça konsantre eden de bu zaten!İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMüthiş tespit..
Kutluyorum(!)..
Neyse...61>34
Yorum
-
yahi anlamiyorum bazilarini,....
tamam herkes biliyor takimimizin mükemmel ötesi süper futbol oynamadigini.
bazen iyi oynuyoruz bazen kötü, ama yinede oynadigimiz bukadar fazla maca ragmen yine iyiyiz.
demek istedigim burda gelip, iyi bir takim deyiliz, kötü oynuyoruz falan demenin anlami ve gayesi ne ya.
birakinda en azindan mac öncesi bi heycanimiz olsun
yenebilme ihtimali sonucuna sevilenlim....
e yenilirsekte mac sonrasi üzülürüz...
birakin minleti rahat ya. tamam elestirme hakki herkesin varda. ama bikmadiniz mi ya....
Yorum
-
Marsilya degilde Apoelle eslesme imkanimiz olabiliyor. Bildigim kadariyla 1. olanlar bir torbada ikinci olanlar bir torbada eslesecekler.İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleberaberlik bize yettiğindenmnidir nedir aklımdan hep beraberlik geçiyor. öne geçeriz sonrada bir tane yeriz 1-1 biter gruptan 2.olarak çıkar marsilya ile eşleşiriz
Gelsin ApoelBen Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.
Yorum
-
Avukat mi oldun, pardon? Adam elenecegiz diyor, burda bu kadar inancli adamin moralini bozmaya calisiyor, ayni senin yaptigin gibi. Inanmiyorsaniz golge etmeyin... Bir mac da suraya guzel seyler yazin... Trabzonspor sizin gibileri morartmaktan vazgecmedi, siz hala ogrenmemekte israrcisiniz...İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeye motive oluyorsun ki? Yada motive olsan ne olur? Beyler biraz sakin olun. Burada yorumlarimizi dile getiriyoruz. Armagan diyorki "6 puana ragmen elenirsek üzücü olacak". Bu bir yorumdur. Sende diyorskunki "Motivasyonumuzu kirma"...Ne alaka?
Yorum
-
Hasetlerinden çatladıkları için ne yapacaklarını şaşıyorlarİlk olarak mAgnifico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Ezik Yakaladım Face'de
))
And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
Gruplar belli oldugunda demiştim en zor mac Lille deplasman diye ama baktık ki bu takım CL'de cok başka oynuyor.İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerkes için bunu söylemek yanlış olur ama öyle yapanlara da bazen razgelince insan söylediğine az da olsa katılmamak elde değil...
Şansımızla,şanssızlıgımızla ilk defa katıldıgımız ligde 6 puan adık. .
Tabi ki herkes farkında zor mac olacak ama abartılı yorumlar hariç
Yorum
-
Neye motive oluyorsun ki mi? Yapma.İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeye motive oluyorsun ki? Yada motive olsan ne olur? Beyler biraz sakin olun. Burada yorumlarimizi dile getiriyoruz. Armagan diyorki "6 puana ragmen elenirsek üzücü olacak". Bu bir yorumdur. Sende diyorskunki "Motivasyonumuzu kirma"...Ne alaka?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum