Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 6.Hafta | Lille 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yenilecegiz diyenler mac sonu sırf ben demiştim demek için mesaj yazıyo
    Herkes için bunu söylemek yanlış olur ama öyle yapanlara da bazen razgelince insan söylediğine az da olsa katılmamak elde değil...
    "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• İlk olarak Katalan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Waayyy waaayyy
      Misket olayı bomba yaa, kesin Cavcavdır o.
      Bu karikatürün orjinali 10 numaraydı
      - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Insanlarin motivasyonunu daha fazla kirmaya calisma istersen. Karanlik dunyanda karanlik dusuncelerinle basbasa kalsan hepimiz icin daha guzel olacak...
        Neye motive oluyorsun ki? Yada motive olsan ne olur? Beyler biraz sakin olun. Burada yorumlarimizi dile getiriyoruz. Armagan diyorki "6 puana ragmen elenirsek üzücü olacak". Bu bir yorumdur. Sende diyorskunki "Motivasyonumuzu kirma"...Ne alaka?
        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• biz bu maçta yenilmeyecegiz ama inşallah ınter bir süpriz yapmaz bize
          2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor

Yorum

• tüm takımlar ligine motive olmuş.... kimisi spor totoya birisi ise championların ligine..
            üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

• Grupta futbol olarak bize en ters gelen takımla oynıyoruz bu gece. İlk maçta da çok kötü bir hale çevirmiştiler bizi özellikle ilk devre. Umarım daha dirençli ve derli toplu olmayı başarabiliriz. En azından 3.olacağımız bir akşam olursa hayırlısıyla o da büyük başarı olur bizim için...

Hayırlısıyla bu gecenin sonunda üst tura çıkan taraf oluruz inşAllah.
              "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Müthiş tespit..
                Kutluyorum(!)..
                Neyse...
                ya abi burda herkes maça konsantre olmuş moral yükseltmeye çalışıyo. Senin dediklerine bak. Sence kimse bilmiyo mu söylediklerini? Lille'nin bizden iyi olduğunu herkes biliyo. Maçta favori olduklarını herkes biliyo. İşte bizi heyecanladıran, maça konsantre eden de bu zaten!
                61>34

Yorum

• yahi anlamiyorum bazilarini,....

tamam herkes biliyor takimimizin mükemmel ötesi süper futbol oynamadigini.

bazen iyi oynuyoruz bazen kötü, ama yinede oynadigimiz bukadar fazla maca ragmen yine iyiyiz.

demek istedigim burda gelip, iyi bir takim deyiliz, kötü oynuyoruz falan demenin anlami ve gayesi ne ya.

birakinda en azindan mac öncesi bi heycanimiz olsun

yenebilme ihtimali sonucuna sevilenlim....

e yenilirsekte mac sonrasi üzülürüz...

birakin minleti rahat ya. tamam elestirme hakki herkesin varda. ama bikmadiniz mi ya....

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    beraberlik bize yettiğindenmnidir nedir aklımdan hep beraberlik geçiyor. öne geçeriz sonrada bir tane yeriz 1-1 biter gruptan 2.olarak çıkar marsilya ile eşleşiriz
                    Marsilya degilde Apoelle eslesme imkanimiz olabiliyor. Bildigim kadariyla 1. olanlar bir torbada ikinci olanlar bir torbada eslesecekler.
                    Gelsin Apoel
                    Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
                    Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• Gol yemeden bir gol atmaya calisacagimiz bir mac bizi bekliyor sanirim.

Umarim golü biz atariz.
                      "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Neye motive oluyorsun ki? Yada motive olsan ne olur? Beyler biraz sakin olun. Burada yorumlarimizi dile getiriyoruz. Armagan diyorki "6 puana ragmen elenirsek üzücü olacak". Bu bir yorumdur. Sende diyorskunki "Motivasyonumuzu kirma"...Ne alaka?
                        Avukat mi oldun, pardon? Adam elenecegiz diyor, burda bu kadar inancli adamin moralini bozmaya calisiyor, ayni senin yaptigin gibi. Inanmiyorsaniz golge etmeyin... Bir mac da suraya guzel seyler yazin... Trabzonspor sizin gibileri morartmaktan vazgecmedi, siz hala ogrenmemekte israrcisiniz...

Yorum

• maça saatler kaldı ALLAH yar ve yardımcımız olsun.inşALLAH hayırlısıyla gruplardan çıkacağız
                          Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak mAgnifico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ezik Yakaladım Face'de
                            Hasetlerinden çatladıkları için ne yapacaklarını şaşıyorlar ))
                            And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Herkes için bunu söylemek yanlış olur ama öyle yapanlara da bazen razgelince insan söylediğine az da olsa katılmamak elde değil...
                              Gruplar belli oldugunda demiştim en zor mac Lille deplasman diye ama baktık ki bu takım CL'de cok başka oynuyor.

Şansımızla,şanssızlıgımızla ilk defa katıldıgımız ligde 6 puan adık. .

Tabi ki herkes farkında zor mac olacak ama abartılı yorumlar hariç

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Neye motive oluyorsun ki mi? Yapma.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X