Son 4 Yılda Lille evinde kaybettiği maçlar, zor kaybediyor. Umutlu olmamanızı tavsiye ederim.
2011
Lille 0 - 1 Montpellier
Lille 0 - 1 Inter
2010
Lille 1 - 2 Sporting Lisbon
Lille 1 - 3 Marsilya
2009
Lille 1 - 2 Auxerre
Lille 1 - 2 Lorient
2008
Lille 1 - 3 Le Mans
Lille 1 - 2 Marsilya
@tsmustafakemal "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
@tsmustafakemal "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Lille geçen yıl uefa da deplasmanda berabere kaldığı takımları içeride GOL yemeden yenmiş.
Vaslui 0 - 0 Lille
Lille 2 - 0 Vaslui
Gent 1 - 1 Lille
Lille 3 - 0 Gent
Lille 1 - 0 Levski Sofia
Levski Sofia 2 - 2 Lille
En son Mustafa Ayazoğlu tarafından düzenlendi; 06.12.2011, 11:06.
Trabzonspor Yarın Akşam Fransızlara karşı değil içimizdeki gavurlara karşı oynayacaksın.Ben İnter maçından sonra dediğim sözün arkasındayım.Sonuncu da olsanız gösterdiğiniz mücadele ile benim için CL şampiyonusunuz.Ancak Bir Kez daha Dik Oynayıp bizden önce Özellikle Şenol Hoca için oynayıp 2.tura çıkmanızı istiyorum.Allahım Sana yalvarırım bizi Şerefsiz Köpeklere karşı mahçup etme...
"Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
Lille son 4 yıl performansı ve istatistiklerine göre maçı Lille alır.
Çok beklenti içerisinde olmayalım.
Yorum