Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 6.Hafta | Lille 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• macin tabiati geregi kimse en az 5 atariz diyemedi,o yuzden kesinlikle iyi bir netice bekliyorum,bizi bir tek bu bes muhabbeti bozuyor cunku

Yorum

• Kontra hacı kontra. Başka bir şey demiyorum. Tek kale oynarsak da hayır demem

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Trabzon yeni bir Destan yazacak 1967'deki gibi...
        And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Bu Macta Volkan lazim bize aslinda ama maalesef yok.Henrique de artik Is yapmali.
          Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Alan'in ilk 11 baslamasi dogru degil bence. Ikinci yari Alan daha cok is yapardi bence.

..
            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu Macta Volkan lazim bize aslinda ama maalesef yok.Henrique de artik Is yapmali.
              Henrique Lig maçında kendini belli etti Şenol Hoca'ya, ben buradayım dedi... gerisi Şenol Hoca'ya kaldı artık...
              And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Alan'in ilk 11 baslamasi dogru degil bence. Ikinci yari Alan daha cok is yapardi bence.

..
                Son maçlarda muhteşem oynadı bence Avrupada.
                7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Tarih yazacağız inşallah.
                  Bu maçı kazanmayı, ya da tur atlamayı diyelim başta Şenol hocam olmak üzere hepimizin çok ama çok istediğinden eminim.
                  Allah nasip eder inşallah.
                  HAYDİ FIRTINA!!!

Yorum

• %80 yalan olacağız..
                    Bu kadar gelmişken elenmek kötü bir duygu..
                    Bu takım Lille'den çok kötü..
                    Herkese savunuyorum ama görünen köy klavuz istemiyor..
                    Umarım İnter Cska'yı yener de Uefaya gideriz..
                    ölümüne trabzon !

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Alan'in ilk 11 baslamasi dogru degil bence. Ikinci yari Alan daha cok is yapardi bence.

..
                      Ben tam tersini düşünüyorum. Çünkü lille baskı kurmaya çalışacak özellikle ilk 20 dkda ve bu süreçte topu ileri sürebilecek ilerde tutabilecek oyuncuya ihtiyacımız var ve alan son dönemdeki performansı ile şu an bunu iyi yapacak isimlerden. Bu bakımdan alan ile başlaması çok mantıklı.
                      "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        %80 yalan olacağız..
                        Alın bu arkadaşa Inter maçının tamamını izletin bir kendine gelsin. Sizin gibi inançsız insanları görmek beni mutsuz ediyor.
                        7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• *INANIYORUZ*

Cünkü biz Türküzbiz Trabzonsporluyuz
                          “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Son maçlarda muhteşem oynadı bence Avrupada.
                            İlk olarak Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben tam tersini düşünüyorum. Çünkü lille baskı kurmaya çalışacak özellikle ilk 20 dkda ve bu süreçte topu ileri sürebilecek ilerde tutabilecek oyuncuya ihtiyacımız var ve alan son dönemdeki performansı ile şu an bunu iyi yapacak isimlerden. Bu bakımdan alan ile başlaması çok mantıklı.
                            Alan baski altinda oynayamiyor. Sürekli pas hatasi yapan bir oyuncu. Pas hatalari baskiyi dahada artirir. Hem takimin hemde Alan'in üzerinde. Bu yüzden ileride top tutabilecek elemanlar lazim bize. Halil bu konuda cok iyi mesela. Henri'de öyle olsaydi cok iyi olurdu. Bu durumda bence Adrian ile baslamaliydik.

..
                            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              %80 yalan olacağız..
                              Armağan harbiden farklı olmak çabası mı bu ?

Yorum

• İnanmayan gölge etmesin Trabzonspor , futbol kültürü Lille'den kat ve kat daha iyi olan bir kulüp 2 oyuncusu dünya çapında diye bizden iyi olamazlar, bu ne ya her çıkan rakibe Barcelona muamelesi yapmayı bırakın artık ki Barcelona'yı bile ilk yenen Türk takımı bizken, Trabzonspor'un dünyada yenemeyeceği takım yoktur bırakın bu masalları kazanacağız inşallah.Dipnot Trabzonspor yenilmeyenleri yenmek için yaratılmış bir takımdır kimse unutmasın.
                                DOZER CEMİL

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X