Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 6.Hafta | Lille 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Armağan harbiden farklı olmak çabası mı bu ?
    Forumun felaket tellalı desek daha iyi
    "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak turko_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      1000'inci mesaj böyle mi olur ya!!!???
      Bu ne rezalet parca, ses vs. vs. "Mekanim cehennem olsun...." tövbe tövbe...

Yorum

• inter maçını örnek verip durmayın, guruptan çıkmayı garantilemiş, kendi liginde 16. olan, her anlamda çökmüş bir takımla berabere kaldık sadece. lille takımı bizden çok daha iyi bir takım, sahada ne yaptıklarını anlayamadığım çok oyuncumuz var. terazide tabii ki lille çok daha ağır basıyor.
        Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• Allahın izniyle bu akşam turu geçen taraf biz olacağız ve ömer çavuşoğlu denen densize iyibir cevap vereceğiz. Buna Yürekten İnanıyorum. Çünkü Damarımızda akan kan TÜRK KANI. onunki gibi fransız italyan veya rus kanı değil...
          2010-2011 ŞAMPİYONU TRANZONSPOR...

Yorum

• Yorum

• İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Senin gucun karanligi yirtacak, haydi Trabzonum...

Yorum

• renkdaslar kaybedeceğiz demiyelim canim bu bize yakismaz...

Haaa kaybedersek canlari sagolsun.... bence cok basarili SL'i oynadik Trabzonspor. Türkiyeyi cok güze temsil etti. Adini avrupaya duyurdu. Simdiden tesekkürler Trabzonsporum.

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Armağan harbiden farklı olmak çabası mı bu ?
                    Hayır..
                    Ne ilgisi var..
                    Şurada ben gibi başka kimse yok mu?
                    Real olmak suç mu?..
                    Her maç Tolga 5 tane kurtaracak..
                    Burak 2 tane atacak öle yeneceğiz..
                    Futbol melekleri her zaman üstümüzde uçtu..
                    Şu gruptan bu şekilde elenmek üzücü olacak diyorum..
                    Pardon ama siz kaç puan bekliyordunuz
                    Ben başarısızız demiyorum ilk seferlik için müthiş 6 puan..
                    Ama oyun anlamında koca bir sıfırız hem ligde hem Şl'de..(Trabzon'da ki İnter maçı hariç)..
                    ölümüne trabzon !

Yorum

• Bugün Boynumuzda nenemizin ördüğü mavisi az bordolu bir atkı var.
                      Evladım mavi kalmamış sarı karıştırayım mı sorusuna ağlayan bir çocuk kadar hüzün üstümüzde.
                      Kimimiz de pazardan alınmış kolları pis Hami forması.
                      Yüreğimizde baba mirası ''Onur'' sevdası.
                      Bir gün sen de öleceksin biliyorum.
                      Saçların yaşlandıkça bordolaşsın kırışıkların mavileşsin isterdin bunu da biliyorum.
                      Olmadı baba.
                      Seni Seviyorum. Trabzonspor'u seviyorum.

Hadi lan Her evdeki biz için oyna.
                      Ne oynarsan oyna Dik oyna!
                      Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
                      Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!

Yorum

• Sakaryada Öğrenci Kafemizi Balonlarla Süslemeye Gidiyoruz Birazdan

Utandırma Bizii Noluuuuuurrrrrrrrr Al Şu Maçı Be Fırtınam
                        ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                        Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak Tunay ERDEM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          inter maçını örnek verip durmayın, guruptan çıkmayı garantilemiş, kendi liginde 16. olan, her anlamda çökmüş bir takımla berabere kaldık sadece. lille takımı bizden çok daha iyi bir takım, sahada ne yaptıklarını anlayamadığım çok oyuncumuz var. terazide tabii ki lille çok daha ağır basıyor.
                          O çökmüş dediğiniz İnter'i bizden çok daha iyi olan takım yenebilmişmi yada bizden başka kim yenebilmiş Lillle iyi takımdır doğrudur bizden çok daha iyi olduğunu yazmayın şuraya 2 oyuncusu çok iyi deyin Hazard Sow vs kalanlarda bi numara yok al gel bizim takıma koy diğer futbolcularını nereden aldık dersin yine burada rakibi abartacağız derken bizim takımı yerin dibine sokmayın da artık.
                          DOZER CEMİL

Yorum

• iyi akşamlar sevkili seray severler takımar sahaya çıktı Trabzon sahaya çıktı Lille sahaya çıktı. Karambolde fenerde sahaya çıktı onlarda biraz oynamak istemişler ve UEFA ya dilekçe yazmışlar UEFA da 10 dakika oynamalarına izin vermiş
                            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Bugün bursada oturan herkes saat 21:00'da Beşevler Meydan'da (Küba Camii yanı) olsun orada toplanıyoruz ve Lille maçını birlikte izliyoruz. Tüm abilerimizi ve kardeşlerimizi bekliyoruz.
                              Sadece Trabzonspor !

Yorum

• Baya oldu yazmayalı BMN'de.Bu başlığa bugün girip yazmamın tek sebebi,gelecek tarihi zaferden önce bu başlığa yazmış olmak istememdir.

Twitter'da blog hesabımdan yaptığım yorumun aynısını yazacağım bugün gelecek başarı sadece başlangıç olacak bu takım bu sene çeyrek final yapacaktır CL'de.Bu söylediklerim sadece romantik bir hayal değil tamamen inandığım gerçeklerdir.Üst tura çıktıktan sonra muhtemel gelebilecek Benfica ya da Apoel eşleşmesiyle gayet çeyrek finali görebilir bu takım.

Vira Bismillah!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X