Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

H. Avni Aker’in Zemini Değişti

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bariz şekilde çimlere bakılmamış. Sıcaktan ve nemden kuruyup gitmiş çimler.
    And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak B.Yiğit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yagmurla cim mi bozulur.
      İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bariz şekilde çimlere bakılmamış. Sıcaktan ve nemden kuruyup gitmiş çimler.
      +1
      yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• Kendi aramızda yaptığımız maçı izlerken "Zemin berbat ötesi." demiştim.

Futbolcu topa kaydığında toz bulutu kalkıyordu yerden. Alt liglerde bile böyle rezalet pek yaşanmıyor artık. Ortalama bir bağ/bahçe sevdalısı bile çimlerine daha özenli bakıyor.

Dünya para verip futbolcular alacaksın, adamları sakatlık pahasına şu zeminde 3 kez futbol oynatacaksın. Verilmiş sadakaları varmış cidden. Akıl alacak gibi değil.
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak whisper tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben de Trabzon'da yaşadığımdan o şiddetli yağmura bizzat şahit oldum yanlış hatırlamıyorsam o yağmur açılış maçından sonra yağdı, açılış maçında da zemin zaten bugünkü gibi bozuktu, yani ne yağmurun ne de açılışın zemini bu hale getirdiğine inanıyorum. Dilerim yanılıyordum yoksa milyon dolarların havada uçuştuğu bir kurumda bu kadar vurdum duymazlık kabul edilemez.

Sent from my iPhone using Tapatalk
          Salı günü trabzondaydım.Yağmur salı günü yağdı.Sıradan bir yağmur değildi.Yani çok şiddetliydi.Ben buna bağlıyorum.Yani zemin iyi değildi ama yağmur da tuzu biberi oldu
          En son fadigaTS tarafından düzenlendi; 24.08.2014, 20:21.

Yorum

• Özellikle kapalı tarafındaki çimler çinko tavan yüzünden sıcak ve nemden daha çok etkileniyor. Dikkat ederseniz o taraftaki çimler neredeyse tamamen ölü. Ancak bu zemine zamanında gerekli ve yeterli bakım çalışması yapılsaydı şu anda çok iyi bir zemine sahip olabilirdik.
            Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Salı günü trabzondaydım.Yağmur salı günü yağdı.Sıradan bir yağmur değildi.Yani çok şiddetliydi.Ben buna bağlıyorum.Yani zemin iyi değildi ama yağmur da tuzu biberi oldu
              Yağmurdan önce oynadığımız hem kendi aramızdaki hemde Bursasporla olan maçta zemin zaten berbat durumdaydı. Futbolcular koştuğunda baya baya toz kalkıyordu zeminden. Neyse yenilendiyse ve ilk maça yetişecekse sorun kalmadı demektir.
              "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

• Zemine gübreleme yapılıyordur. Basıyorlar hormonu

Yorum

• YAZIKLAR OLSUN ..Ulan bu lig hersene oynaniyo ...neden bakimi yapilmiyo...lig bitince hersey bitti zannediyorlar ...

Yorum

• Kimse yağmura bağlamasın benim 7.ayın sonlarında avni akeri gezme fırsatım oldu zeminde 2 ay maç oynanmadığı halde berbat durumdaydı, bu zemine kim bakım yapıyorsa direk işine son verilmeli kardeşim rezalet bir durum...ha yönetim bu işlere fazla bütçe ayırmıyorsa onlarında suçu vardır, ayıptır yahu millet avrupada zeminini yeni sezona kağıt gibi hazırlıyor utanç verici..
                    En son İleli tarafından düzenlendi; 25.08.2014, 02:03.
                    İnsan ol evlat!

Yorum

• Zemine yapılan bakımı sezon bitince yapmak varken şimdi uğraşıyoruz .
                      .

Yorum

• Arsenal'in stadyumundaki zemine bakıyorum da , futbolcu olsan çime basmaya kıyamazsın .
                        .

Yorum

• H. Avni Aker’in Zemini Değişti

İlk olarak A.Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Eğer fotoğraf eski değilse zemin tekrar elden geçiriliyor

Ikinci haftadaki maça yetişir o zaman.

Yorum

• Trabzon haber ve Trabzonspor haberleri. Trabzon'dan çok özel haberler ve Trabzonspor'dan son dakika gelişmeleri ile transfer haberleri 61saat.com'da!

Çimler sokülüp yenilenecekmiş. Yine yapmıştık bu uygulamayı, gayet de iyi olmuştu. Fakat bakımını yapmıyoruz ve berbat duruma geliyor zemin. Yine bakım yapılmayacaksa bir anlamı yok bunun .
                            .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                            WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                            Yükleniyor...
                            X